ya bana sürekli mağazalardan giyim firmalarından marketlerden indirim mesajları gelip duruyor artık bıktım intihar edicem valla bunlardan nasıl kurtulabilirim bilen varsa söylesin ne olur.
tum gelen mesajları ıptal etme gıbı bır yol izleyebilirsin..
Gelen mesajı 2780 e gönder.daha gelmez.
Eğer telefonunuz symbian destekli program yüklenebilir bir telefon ise, internette araştırın çağrı ve sms engelleme programları var, mesela autopilot diye bir program var.Bunda çağrı almak istemediğin numarayı karantinaya alıyorsun, eğer o numara seni ararsa program otomatik çağrıyı meşgul'e alıyor sürekli.Buna benzer programlar ile çözüm'e varabilirsiniz.
quote:
Orjinalden alıntı: karahasan.
hocam bu nasıl bısı gelen mesajlar faklı ama aynı sonuca cıkıyor buna ragmen 2780 e gondersem yıne ıse yarar mı?
quote:
Orjinalden alıntı: tankaya
quote:
Orjinalden alıntı: karahasan.
hocam bu nasıl bısı gelen mesajlar faklı ama aynı sonuca cıkıyor buna ragmen 2780 e gondersem yıne ıse yarar mı?
bunu bende merak ediyorum.kapısının önünden geçmediğim mağazalardan mesajlar geliyor.telefon açıp ağzıma geleni söylememek için kendimi zor tutuyorum.
Hangi firmadan gelirse gelsin gelen mesaji 2780 e gönderdiğin zaman o firmadan daha mesaj gelmez veya 7572780 i ara 3 numaralı tuştan hangi tür mesaj alabileceğini ayarlayabilirsin.
Hangi firmadan gelirse gelsin gelen mesaji 2780 e gönderdiğin zaman o firmadan daha mesaj gelmez veya 7572780 i ara 3 numaralı tuştan hangi tür mesaj alabileceğini ayarlayabilirsin.
Peki arkadaşlar mesaj almak istemediğimiz birinede aynı uygulamayı yapabilirmiyiz?
Avea için varmı böyle bir şey ?
Bu numarayı arayıp, 2 yi tuşlayarak (3 ü değil) istemediğim mesaj türlerini işaretliyorum, ban okuyup, onaylıyorsanız 1 e basın diyor, sonra da şu anda işleminizi yapamıyorum deyip kapatıyor
Avea da online işlem merkezinde, diğer firmaların tanıtım mesajlarını yasaklamak için seçenek var.
quote:
Orjinalden alıntı: Noxco
Avea için varmı böyle bir şey ?
Aynen ya,avea gece saatinde bile mesaj atıyor.Sırf bu yüzden Turkcell'e geri dönüş yaptım.
Birde istenmeyen sms lere örnek olarak carrefour var, bende tüm sms kısıtlamalarını işaretledim, ancak 2780deki smsleri turkcellin reklam yapıp kendi izin verdiği şirketler gönderiyor, oysa carrefour numaramı nereden aldıysa devamlı tanıtım sms gönderiyor, bunu nasıl iptal ederiz peki?
Aynı bela bende de var, carrefour kart almıştım, o zamandan beri sebze kampanyalarını gönderip duruyorlar, gönderemiyesiceler....
Siz de kart almış olabilir misiniz? Ya da kart alan birisi sizin telefonunuzu vermiştir...
carrefour çok bela bir firma. yıllar önce ben de kartını almıştım. sonra habire mesaj gelince iki defa aradım ve ilk aramamı dikkate almasalar da ikincide başarıya ulaştım. ama sadece 1 sene falan işe yaradı. sonra yine gelmeye başladı. ben de bu defa şikayetvar.com a şikayet ettim. ondan sonra yeniden kesildi reklamlar. sizlere de tüketici şikayet sitelerini öneriyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: karahasan.
757 27 80 i aramak ücretli mi?
Bende aynı konudan şikayetçiyim. Turkcell'e geçtim. Hâlâ Aveadan reklam mesajları geliyor.
ben engelleme yazılımı kullanıyorum mimlediğim firmaların hepsi spam kutusuna düşüyor arada bi göz atıp topluca siliyorum hattım sıfır gibi oldu nerdeyse hiç gereksiz sms almıyorum :) merak edenler için antispamsms (android için)
quote:
Orijinalden alıntı: fusem
quote:
Orijinalden alıntı: karahasan.
757 27 80 i aramak ücretli mi?
Ücretsiz
englishtime bezdirdi beni :D
bigün arayıp topluca sövücem... 2 günde bir mesaj atıyolar o da günde 2-3 tane. neymiş kampanyanınson günüymüş, nası son gün bu anlamadım ki ben arkadaş
Arkadaşlar aynı sorun bende de vardı gece 12 de bi reklam mesajı geldi direk müşteri hiz. aradım ağzıma ne geldiyse söyledim bir daha reklam mesj. istemiyorum dedim ve sorun çözüldü. Tavsiye ederim