Şimdi Ara

Firefoxta bazı harfler soru işareti olarak çıkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zamandır firefoxta bi sorun yaşıyorum bazı sitelerde merlininkazanı başta tırnak işretleri soru işareti olarak çıkıyor

Evet arkada�lar bu DNS olay�n� ��zemedim gitti bir tak�m nolar ortada dola��yor ama hangisi yararl� m� zarar l� m� anlamad�m gitti ama tek bildi�im modemimi fi�ten �ekince DNs i disable etmezsem nete 10 dk. i�inde girmiyor.

şeklinde görünüm karakter kodlamasında unicode gözüküyor onu türkçe iso yapınca düzeliyor ama siteyi açıp kapadıgımda yine bozuk unicode olarak çıkıyor

http://forum.pclabs.com.tr/index.php?showtopic=19094

bu stede yazılar bozuk hep

napabilirim sizcee

• "Görünüm" Menüsünden "Karakter Kodlaması" na girilir. Ardından "Otomatik Tanımlama" Seçeneği kapatılır ve "Unicode (UTF-8)" yada Türkçe (ISO-8859-9) Seçilir. Firefox yeniden başlatılır. Sorun çözülür...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpinalTap -- 2 Şubat 2010; 14:44:07 >
  • görünüm karakter kodlamasında unicode gözüküyor onu türkçe iso yapınca düzeliyor ama siteyi açıp kapadıgımda yine bozuk unicode olarak çıkıyor

demiştim yani açıp kapayınca tekrar eskisi gibi bozuluyor yazılar türkçe iso gidiyor
  • O menude "Otomatik Tanımlama" olacak. Onu kapatırsan istediğin şekilde kalır.
  • o kapalı zaten hayır çoğu sitede sorun yapmıyor ama bazı sitelerde var bu sorun denemediğim şey kalmadı türkçe iso yapıyorm düzeliyor bi daha girince tekrar unicode yapıyor aslında çoğu sitede unicode ama bazı sitelerde işte böyle saçmalıyo harfler galiba sitelerle alakalı bi şey gerçi ie de yapmıyor bunu
  • fikri olan yokmudur başka
  • Görünüm menusunden karakter kodlamalarını özelleştir i seçip orada sadece

Etkin Karakter Kodları

TÜRKÇE (ISO - 8859 - 9)
    Unicode (UTF - 8)
    Batı (ISO - 8859 - 1)

seçili olacak şekilde ayarla. En azından bende böyle ve şu ana kadar hiçbir sorunum olmadı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başka bir çözüm daha...

Araçlar - Seçenekler - İçerik

>Yazı Tipleri ve Renkler Kısmı > Gelişmiş >

"Sayfalara benim seçtiklerim dışında kendi yazı tiplerini seçmelerine izin ver" i işaretle...
  • sağol dostum ama ne yaptıysam olmadı neyse sağlık olsun.. belki silip bi daha kursam işe yarar..
  • arkadaşlar konuyu hortlatıyorum ama
    bende aynı sorunu yaşıyorum.win10 a geçtikten sonra tüm tarayıcılarda forum sitelerinde bu sorunu yaşıyorum ne yapma gerekyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.