Şimdi Ara

firefox 'yonlendirme gecersiz' hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bugun iki kez bir problemle karsılastım, ikisi de forumda oldu. herhangi bir konuya giriyorum ve alt baslıklar sıralanıyo. ilgimi cekenleri, yorum yapacaklarımı falan yeni sekmede acıyorum ama bugun iki linkte yonlendirme gecresiz diye bir hata veriyor. bu problemle ilk kez karsılastım. cevapları bekyliyorum

• up
  • bende de aynısı oluyor
  • CCleaner programı ile veya alternatif programlar (Advanced SystemCare)'dan biri ile temizleyiniz.
    CCleaner indirmek için tıklayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: RΣΛPΣR

bende de aynısı oluyor

Firefox yeniden kurmanızı tavsiye ederim.. ancak önceki sürümü bir unistaller programı ile kaldırırsanız kalıntılarınıda silmiş olunur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpzoom

quote:

bende de aynısı oluyor

Firefox yeniden kurmanızı tavsiye ederim.. ancak önceki sürümü bir unistaller programı ile kaldırırsanız kalıntılarınıda silmiş olunur..

quote:

Orijinalden alıntı: R410

CCleaner programı ile veya alternatif programlar (Advanced SystemCare)'dan biri ile temizleyiniz.

Arkadaşlar çözümü buldum. Nasıl yaptığımı da anlatayım.
    Seçenekler kısmına geliyoruz ve işaretli yeri seçiyoruz.

Karşımıza çıkan pencerede hata aldığımız sitenin adresini yazıyoruz ve o siteye ait bütün çerezleri siliyoruz ve sorunumuz çözülmüş oluyor.

• @RΣΛPΣR valla ben sorunu çözememiştim, sonra format dönemi de yaklaşmıştı artık ben de formatlamıştım. ama sağol ilgin ve bilgilendirmen için. tekrar bu problem çıkrsa artık ne yapmam gerektiğini biliyorum bu arada müzik zevkini beğendim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    firefox hatası !!
    12 yıl önce açıldı
    google haritalar durduruldu hatasi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynı sorun bende de var arkadaşlar. Çerezleri sildim ama sorun hala devam ediyor.
  • bendede aynı.

çerezleri silmeme rağmen
  • Bu problem olasılıkla TTNET'ten kaynaklanıyor. Bağlantınız kesilip geldiğinde reklama yapılan yönlendirme ile ilgili bir hata olabilir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alpzoom

quote:

bende de aynısı oluyor

quote:

Orijinalden alıntı: R410

CCleaner programı ile veya alternatif programlar (Advanced SystemCare)'dan biri ile temizleyiniz.

Arkadaşlar çözümü buldum. Nasıl yaptığımı da anlatayım.
    Seçenekler kısmına geliyoruz ve işaretli yeri seçiyoruz.

Karşımıza çıkan pencerede hata aldığımız sitenin adresini yazıyoruz ve o siteye ait bütün çerezleri siliyoruz ve sorunumuz çözülmüş oluyor.

Tüm çerezleri silince problem çözüldü.
    Teşekkürler.

• url'in başına "www." girip deneyin. Olmazsa cookie'leri ve dns sıfırlayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.