arkadaslar bugun iki kez bir problemle karsılastım, ikisi de forumda oldu. herhangi bir konuya giriyorum ve alt baslıklar sıralanıyo. ilgimi cekenleri, yorum yapacaklarımı falan yeni sekmede acıyorum ama bugun iki linkte yonlendirme gecresiz diye bir hata veriyor. bu problemle ilk kez karsılastım. cevapları bekyliyorum
up
bende de aynısı oluyor
CCleaner programı ile veya alternatif programlar (Advanced SystemCare)'dan biri ile temizleyiniz. CCleaner indirmek için tıklayın
quote:
Orijinalden alıntı: RΣΛPΣR
bende de aynısı oluyor
Firefox yeniden kurmanızı tavsiye ederim.. ancak önceki sürümü bir unistaller programı ile kaldırırsanız kalıntılarınıda silmiş olunur..
quote:
Orijinalden alıntı: alpzoom
quote:
Orijinalden alıntı: RΣΛPΣR
bende de aynısı oluyor
Firefox yeniden kurmanızı tavsiye ederim.. ancak önceki sürümü bir unistaller programı ile kaldırırsanız kalıntılarınıda silmiş olunur..
quote:
Orijinalden alıntı: R410
CCleaner programı ile veya alternatif programlar (Advanced SystemCare)'dan biri ile temizleyiniz. CCleaner indirmek için tıklayın
Arkadaşlar çözümü buldum. Nasıl yaptığımı da anlatayım. Seçenekler kısmına geliyoruz ve işaretli yeri seçiyoruz.
Karşımıza çıkan pencerede hata aldığımız sitenin adresini yazıyoruz ve o siteye ait bütün çerezleri siliyoruz ve sorunumuz çözülmüş oluyor.
@RΣΛPΣR valla ben sorunu çözememiştim, sonra format dönemi de yaklaşmıştı artık ben de formatlamıştım. ama sağol ilgin ve bilgilendirmen için. tekrar bu problem çıkrsa artık ne yapmam gerektiğini biliyorum bu arada müzik zevkini beğendim