Şimdi Ara

FIREFOX'ta karakter problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • fiefoxta encoding değişikliğini nasıl yapabilirim, yani bazı sayfaları açarken karakterler düzgün çıkmıyor, ve ben UTF-8 kullanmak istiyorum, nasıl yapabilirim???

• ben utf 8 den vazgeçtim. sorun çözüldü.
  • bi sorum daha olacak, herhangi bi sayfada explorerda kullandığım butonları firefoxta açınca işlev yapmıyo
  • "ben utf-8 den vazgeçtim sorun çözüldü"

nasıl yani????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noyat -- 6 Mayıs 2006; 18:32:04 >
  • evet bazı explorer da yapılan işlemler firefoxda yapılamıyor. örneğin banka işlemleri sayfasında çoğu nlukla çıkıyor. Buton var ama tıklanmıyor falan.

Ama firefox un buna da çözümü var. Eklenti ile firefoxa gömülü olarak internt explorer içinde açıyor.
    sorun çözülmüş oluyor.
    eklentinin adı ietab olması gerek
  • teşekkürler
  • ben de

Görünüm>karakter kodlaması>özelleştir

menüsünde
    Türkçe ISO
    UTF 8
    English ISO

var türkçe karakteri sorunum yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Chrome da Klavye Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tamam karakter problemi artık yok ama hala şu buton problemini çözemedim. Bi forumda msj yazmak istiyorum örneğin içeriğe de .wma uzantılı dosya eklemek için bi buton koymuşlar ama ben butona tıklayınca hiç birşey olmuyo, ve bir çok buton da aynen bu şekilde. ietab'ı ekledim ama değişen bişey olmadı, hatta fasterfox,VideoDownloader, TabMix plus'ı da ekledim ama bana mısın demiyo yani çıldırmak üzereyim.
  • bi cevap yok mu???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.