Şimdi Ara

Firefox Sürekli Yeni Sekme Açıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • google da arama yapınca listedeki siteleri açmak için tıkladığımda linki yeni sekmede açıyor
    son 2-3 gündür bu problem başladı

Merhaba,

Bugün çok enteresan bir problem ile karşılaştım. Firefox kullanıcısıyım. Google’a girip arama yaptığımda karşıma gelen sonuçlar sürekli yeni sekmede açılıyordu. Arama sonuçlarında yer alan link’lerin sürekli yeni sekmede açılması can sıkıcı hale gelebiliyor.

Ben bu problemi tarayıcı kaynaklı diye düşünmüştüm hatta birçok aksiyon almıştım bu konu ile ilgili ancak düzeltememiştim. Bu sorun Google arama ayarlarından kaynaklanmaktadır. Çözümü basit;

Google arama ayarlarına giriyoruz. Google üzerinde herhangi birşey aradıktan sonra zaten ekranın sağ tarafında ayarlar ikon’unu göreceksiniz. Arama ayarları bölümüne tıklıyoruz.

Karşımıza açılan sayfada Sonuçların açılacağı pencere bölümü altında yer alan Seçilen her sonucu yeni bir tarayıcı penceresinde aç seçeneği yanındaki checkbox’ı kaldırıyoruz.

Artık google’da bir arama yaptığınızda arama sonuçları yeni sekmede açılmayacaktır:)

TAMAMEN ALINTIDIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi red12345 -- 28 Şubat 2014; 18:54:02 >

• o ikonu kaldırdım. yine yeni sekmede açıyor.değişen birşey olmadı..
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.