Şimdi Ara

FİREFOX ŞİFRE KAYDETMİYOR YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

format attığımdan beri firefox bazı sayfaların şifrelerini saklamaz oldu bunlardan biri de donanimhaber.com nickim uzun şifrem uzun her girdiğimde yazmak sıkıcı oluyor bir de adress bar kısmına for yazdığımda gerisini tamamlayamıyor yani sayfları pc'yi açıp kapadığımda unutuyor bunu nasıl düzeltebilirim acaba ??

• 1) Araçlar > Seçenekler > Güvenlik > Parolalar kısmında ; Sitelerde girilen parolaları hatırla kutucugunu işaretle

2) Araçlar > Seçenekler > Gizlilik > Ziyaret Kaydı Tutma sınırı kutucugu işaretli olsun , sınır ise 90 gün olsun.

inş. olur
  • ikisi de işaretli ama hala aynı:S
  • Araçlar > Özel Verileri Tezmizle > Hepsini işaretleyip çıkan penceredeki silin...

Daha sonra girmek istediğiniz sayfaya girerken firefox kendi sorsada, beni hatırlayıda ek olarak işaretleyin..

Tüm sayfalarda sizi hatırlayacaktır..

Eğer olurda hatırlamazsa ikinci olarak yapacağınız şey..(İlk yöntem işe yaramaz ise bunu yapın)

Araçlar > Seçenekler > Güvenlik > Parolalar bölümünden

Kayıtlı Parolalar ve Ayrıcalıklılar daki tüm parolaları kaldırın.. Tabiki "Sitelerde Girilen Parolaları Hatırla" seçili kalsın yine..
    Tekrar deneyin bu işlemi yaptıktan sonra..
  • dediklerinizin ikisinide uyguladım ama fayda yok herşeyi temizledim ama yinede siteye giriş çıkış yaptığımda anımama onermiyor :(
  • Banada biraz garip geldi anlattıkların. Bende firefox kullanıcısıyım ve böyle bir soruna ilk defa rastlıyorum , bir ihtimal programın kurulmasında oluşabilecek bir hatadan dolayı program ayarlarını kaydedemiyor olabilir. Programı kaldırıp kalıntılarını pcden iyice temizledikten sonra sıfırdan indirip kurmanızı tavsiye ederim eğer bu yöntemi denememişseniz tabiiki.
  • ilginç normalde işe yaraması gerekiyor. Bende bu işlemi yaparak sorunu gideriyordum
    Firefox'u tamamen kaldırıp tekrar kurmayı deneseniz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bakalım artık son çare onu yapıcam saolun arkadaşlar deniyim yine olmazsa buraya yazıcam :S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.