Şimdi Ara

Firefox - Flash Player - Shockwawe Flash eklentisi Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk olarak, sorun bugün başladı. Dün bir sıkıntı yoktu, bugün bilgisayarı açtığımda karşı karşıya kaldım bu problemle.

Firefox'u açtığım anda donuyor. Google'a giriyorum ancak başka herhangi bir siteye girdiğimde donup kalıyor. Kapanmıyor, crash de olmuyor. Sadece donuyor. İlk olarak güvenli kipte çalıştırdım Firefox'u, o zaman çözüldü. Sonra eklentileri teker teker açıp kapayınca sıkıntının Shockwawe Flash eklentisinde yani Flash Player'ın firefox ayağında olduğunu çözdüm. Onu kapattığım anda hiçbir sıkıntı kalmıyor ve her siteye rahatlıkla girebiliyorum. Ancak Flash isteyen hiçbir şey yapamıyorum tabii.

Dün hiçbir sıkıntı yoktu. Shockwawe Flash eklentisi donduruyor Firefox'u.

DENEDİĞİM YOLLAR:

1) 3-4 tane eski Flash Player versiyonu denedim, sonuç yine aynı. (10.3 - 11.2 - 11.3)
    2) Firefox'u kaldırdım, tekrar yükledim.
    3) Windows-Syswow64-Macromed-Flash'taki mms.cfg dosyasına ProtectedMode=0 ekledim.
    4) İki saat boyunca Mozilla'nın sitesinde yazılan çözümleri denedim, onlar da olmadı.

Sistem: Windows7 64-bit
    Firefox: 14.0.1 (En güncel versiyon)

Yardımcı olursanız çok memnun olurum

• up
  • Son olarak bilgisayarı ağ ile güvenli mod'da açtım. shockwawe flash eklentisi açık olarak firefox'a girdim, bir sürü site gezdim ve sıkıntı çıkmadı. Sorun flash'le ilgili değil. Bilgisayarın içindeki bir şey engelliyor flash'i. Nasıl çözebilirim bunu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: miba54

Son olarak bilgisayarı ağ ile güvenli mod'da açtım. shockwawe flash eklentisi açık olarak firefox'a girdim, bir sürü site gezdim ve sıkıntı çıkmadı. Sorun flash'le ilgili değil. Bilgisayarın içindeki bir şey engelliyor flash'i. Nasıl çözebilirim bunu?

büyük olasılıkla sen de benim gibi '**** plus' eklentisi kullanıyorsundur. aynı sorunu ben de yaşadığım için o eklentiyi sildim. yerine '****'
    adlı bir reklam engelleyici kurdum ve tüm sorunlarım yok oldu. üstelik firefox 16.0 beta 1 kullanıyorum.

**** paralı bir yazılımdır. son sürümü 4.93 tür, ancak bunun 'ilaçlama' uygulamasını beceremedim. yerine hazır ilaçlı **** 4.91
    buldum. rusça ara yüzü var. kurdum, sağ alt köşeye girdi ve tüm reklamları kesiyor. flash videolar filan sorunsuz açılıyor. flash demişken son sürürümü kullan. 11.4

gugıl amcaya **** 4.91 full diye arattır. muhtemelen bulursun. bulamazsan bana pm at, emaline yollarım. ( olur mu bilmiyorum, bi denerim)

kolay gelsin.

• hayda. şimdi de o reklam engelleyici yazılım adı yerine yıldızlar çıktı. ed mançır, türkçe telaffuzu. a d m u n c h e r diye arat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serona

quote:

Orijinalden alıntı: miba54

Son olarak bilgisayarı ağ ile güvenli mod'da açtım. shockwawe flash eklentisi açık olarak firefox'a girdim, bir sürü site gezdim ve sıkıntı çıkmadı. Sorun flash'le ilgili değil. Bilgisayarın içindeki bir şey engelliyor flash'i. Nasıl çözebilirim bunu?

büyük olasılıkla sen de benim gibi '**** plus' eklentisi kullanıyorsundur. aynı sorunu ben de yaşadığım için o eklentiyi sildim. yerine '****'
    adlı bir reklam engelleyici kurdum ve tüm sorunlarım yok oldu. üstelik firefox 16.0 beta 1 kullanıyorum.

**** paralı bir yazılımdır. son sürümü 4.93 tür, ancak bunun 'ilaçlama' uygulamasını beceremedim. yerine hazır ilaçlı **** 4.91
    buldum. rusça ara yüzü var. kurdum, sağ alt köşeye girdi ve tüm reklamları kesiyor. flash videolar filan sorunsuz açılıyor. flash demişken son sürürümü kullan. 11.4

gugıl amcaya **** 4.91 full diye arattır. muhtemelen bulursun. bulamazsan bana pm at, emaline yollarım. ( olur mu bilmiyorum, bi denerim)

kolay gelsin.

Yok usta A-D plus yüklü değil bende. Bilgisayarın içindeki bir ayar, yüklediğim kullandığım bir software engelliyor. Çünkü güvenli modda hiçbir problem yok. Normal açınca bilgisayarı problem çıkıyor.

• 1. flash player firefox için olan son sürümü yükle. 32 bit 64 bit farkına dikkat et. önceki flash silip, öyle güncelle.
    2.http://forums.adobe.com/thread/1018071 (real player yüklü ise, yandaki siteye bak. inşallah ingilizcen vardır) bence real player varsa, sil.
    daum pot player yükle. her film ve müzik türünü oynatır.
    3. flash ın oynadığı bir sitede flash oynarken, sağ tıklayıp 'enable hardware acceleratation' daki işareti kaldır.
    4. yüklü firefox eklentilerini teker teker devre dışı bırak. flash oynuyor mu bak. bakalım onlar birinde mi sorun.
    5. firefox 16.0 beta 1 türkçe yükle. bakalım sorun çözülüyor mu?
    6. real player ille kullacağım diyorsam, en son sürümü indir, kur.

bunlar da çözmesze, chrome kur.

kolay gelsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.