Şimdi Ara

firefox eklentiler????????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar firefoctan rapidshare için free olarak beklemen indirme yapabilieceğim bi eklenti war mı? bunu deneyorum gunlerdir bulamadım .. bilginiz war sa lutfen yardım ayrıca hotFİLE için de aynı şeyleri bekliyorum .. son olarak herhangi bir dosyayı hangi site olursa olsun o sitedeki video yu indirmek istiyorum firefox eeklentisi .???bir de interbet sayfalarını turkceye çevirmek istiyorum istedeğim zaaman google translater hariç fşrefox a uyarlayamadım onu yada o! lutfen yardımm tşkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk........

• Dosya indirme işlemini kolaylaştıran eklenti;

SkipScreen

Video indirme eklentisi;

Video DownloadHelper

Çeviri eklentileri;

ImTranslator

FoxLingo Translator

BabelFish Instant Translation

• quote:

Orijinalden alıntı: menesc

Dosya indirme işlemini kolaylaştıran eklenti;

SkipScreen

Video indirme eklentisi;

Video DownloadHelper

Çeviri eklentileri;

ImTranslator

FoxLingo Translator

BabelFish Instant Translation

cooooooooooook tşk.. ediyorum kurdum sceep screen ben de wardı diğerlerini deniyorum yazarım emeğin için tşşşkLer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssschutzstaffel_ss -- 1 Mart 2010; 22:47:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: schutzstaff_ss

firefoctan war mı? deneyorum war sa hotFİLE

• quote:

Orijinalden alıntı: speedman

quote:

hotfile.com dan da indirme yapıyorum ben arşiv tamamlıyorum onunda beklemden bi çözüü warsa onu istiyodumwww.hotfile.com (rapidshare)gibi bi şey o daha beter bi site sn'de 30 50 kn indirttiriyo ?????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssschutzstaffel_ss -- 1 Mart 2010; 22:54:26 >

• quote:

quote:

quote:

hotfile.com dan da indirme yapıyorum ben arşiv tamamlıyorum onunda beklemden bi çözüü warsa onu istiyodumwww.hotfile.com ****)gibi bi şey o daha beter bi site sn'de 30 50 kn indirttiriyo ?????

Gerizekalı değilim.Bilerek mi bu tarz da yazıyorsun?

• Türkçe
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @schutzstaff_ss:

Dosya indirme işlemleri için Firefox yerine JDownloader'ı kullanman daha iyi olur. Program senin yerine herşeyi hallediyor. Bazı siteler (hotfile gibi) herzaman veya arasıra resim doğrulama ekranı çıkarabiliyor. Bir de modem resetleme için kod veya program bulursan işin daha da kısa sürede hallolur.

Download
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hotfile.com dan da indirme yapıyorum ben arşiv tamamlıyorum onunda beklemden bi çözüü warsa onu istiyodumwww.hotfile.com ****)gibi bi şey o daha beter bi site sn'de 30 50 kn indirttiriyo ?????

Gerizekalı değilim.Bilerek mi bu tarz da yazıyorsun?

gerizekalı gibi davranıyon!aklıma ne geliyosa ben onu yazdım

• quote:

Orijinalden alıntı: menesc

@schutzstaff_ss:

Dosya indirme işlemleri için Firefox yerine JDownloader'ı kullanman daha iyi olur. Program senin yerine herşeyi hallediyor. Bazı siteler (hotfile gibi) herzaman veya arasıra resim doğrulama ekranı çıkarabiliyor. Bir de modem resetleme için kod veya program bulursan işin daha da kısa sürede hallolur.

Download

tekrar tşkk. menesc

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.