Şimdi Ara

firefox 3.0 eklenti güncelleme problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık bir haftadır firefox eklentilerini güncellemeye çalışıyorum ama olmuyor. Başta bağlantımda bir problem var sandım ama galiba sorun firefoxta.

Eklentilerden güncellemelere bak dediğimde ilk eklentilerini düzgün bir şekilde kontrol ederken yukarda çıkan güncelleme barı nın tamamlanmasına çok az kala kalıyor ve kalan eklentilerin güncel versiyonlarını kontrol etmiyor. Bu durumdayken eklenti penceresini kapatıp tekrar açtığımda yukarıda güncellemeler sekmesi çıkmış oluyor. Tüm güncellemeleri kur diyorum bu seferde kur sayfasında güncellemeleri kurmak için siteye bağlanamıyor. umarım anlatabilmişimdir.

firefoxu silip yeniden yüklemek belki en kolay çözüm olacak ama ben bunu yapmak istemiyorum. firefoxu silmeden bu problemi nasıl çözebililrim.?

• Eski eklentiler bu sürümde çalışmıyor

Zamanla düzelcektir.
    Biri nasıl yapılacığını yazılmda anlatmış görebilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TiSKE

Eski eklentiler bu sürümde çalışmıyor

Zamanla düzelcektir.
    Biri nasıl yapılacığını yazılmda anlatmış görebilirsin.

benim sorunum eski eklentilerle ilgili değil. benim sorunum eklentilerin güncellenmemesi. aşağıdaki resimde olduğu gibi bazı eklentileri kontrol ettikten sonra takılıp kalıyor ve ilerlemiyor. eklentiler penceresini kapatıp açtığımda da kontrol ettiği eklentileri güncelle sekmesinden güncelle diyorum bu sefer de onları yüklemiyor.

firefox 3.0 eklenti güncelleme problemi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.