Şimdi Ara

Firebal.net Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayırlı pazarlar arkadaşlar firebal.net ten sharkoon xtatic v3 kulaklığını havale ile almayı düşünüyorum bu siteden daha önce alışveriş yapan oldumu herhangi bir sıkıntı olurmu beni bilgilendirebilirseniz sevinirim teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMF -- 31 Temmuz 2011; 13:00:24 >

PSN:AercelWitsel /Steam:TouchMyFear
  • yılların sitesidir... ankara merkezli bir firma... yıllardır kullanmadım ama site en az 7-8 yıllık...

@kontraktil

hocam biraz araştırdım ps3 için en çok bu kulaklık önerilmiş öneriniz var ise benımle paylaşabilirsiniz :)

PSN:AercelWitsel /Steam:TouchMyFear
  • Kulaklık bazında en ideal seçimlerden biri budur. Tritton ax pro gibi seçenekler olabilir ama yapı olarak pek bir farkları yok. Piyasadakilerin hemen hemen hepsi aynı şekil ve konseptte üretilmiş. DTS, özellikle filmlerde baya etkileyici olabiliyor ama ses sistemi değil de kulaklık alacaksanız DTS dinleyemezsiniz. (Zaten piyasada DTS destekli kulaklık yok.) Ayrıca apartmanda oturuyorsanız tek yol kulaklık
    NET SİPARİŞ GÜVENİLİR Mİ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence sony nin ps3 için çıkaracğı kulaklığı bekle hem dts desteği de var fiyatı da 100 dolar olacak. Ben aklıma onu koydum.

http://blog.us.playstation.com/2011/05/27/new-official-wireless-stereo-headset-coming-for-ps3/
  • Sıkıntı yaşamazsın, PC kasamı da oradan almıştım. PC Modifikasyon ürünleri, soğutma sistemleri ve kasa en çok satan ürünleridir.
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || MSI 321UP X24 32'' 4K 240Hz OLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.