Şimdi Ara

Fırat Üniversitesine gitmeyi düşünüyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şuan Lise3'e gidiyorum İstanbul'da okuyorum.Teknik lisede Bilişim bölümü Veritabanı alanı okuyorum.Puanlarım o kadar kötü değil iyi de değil ortalamam 65 falan.Elazığda Fırat Üniversitesinde 4 yıllık mühendislik okumak istiyorum.Şuan aklımda olan bölümler Yazılım Mühendisliği ve Adli Bilişim Mühendisliği.Sizce doğru üniversiteyi seçtimmi? ve sizce hangi bölümü okumalıyım?Teşekkürler...

• dostum fıratın mevkisini biliyorsun olaylar falan var. Ki istanbuldan gideceksin kültür şoku yaşarsın. Celal bayar yazılımıda tercih edebilirsin manisada okul veya karadeniz teknikte(trabzonda) okuyabilirsin.
  • ben de şehir konusunda dikkatli düşünmeni tavsiye ederim. öyle ki istanbuldan ankaraya gelen arkadaşlar bile ankarayı yadırgayabiliyorlar daha küçük bir şehirde üstelik doğuda tutunabilir misin iyi düşün. ha biter mi biter ama 4 yıl az süre değil. yapabiliyorsan oldukça batıda ve üniversiteleri iyi olan büyük şehirlerde okumaya çalış. kişisel tavsiyem istanbul ankara izmir gibi iyi şehirlerdeki üniler tutmuyorsa diğer batı kentleri olabilir. kayseri adana sivas gibi şehirlerden doğuya gitme bence .iyi şanslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abcd02561 -- 4 Şubat 2016; 18:01:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.