Şimdi Ara

Fırat Bilgisayarda okuyorum sorusu olan yazabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorusu olan arkadaşlar yazabilir veya dm atabilir

2.sınıf bitti :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mutlulaz -- 22 Temmuz 2023; 0:8:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğitimi nasıl? Doğudaki en iyilerden diye biliyorum. Mezunlarının hali nedir?

• Az çalışana zor bir eğitimi var diyebilirim yine de dersi geçmek için hevesli olan birinin önüne engel olmaz hocalar. Hoca kalitesi evet doğudaki en iyisi diyebilirim direk google akademik den hocaları aratım yaptıkları yayınları vs. görebilirsin. Mezunların durumu iyi yani niye iyi az sayıda kişi mezun oluyor mezun olan da hakkını vererek devam ediyor (stajların da fazlasıyla önemi var tabi bu konuda).

• Up++
    Edit: 3.sınıf bitti nasıl geçtiğini ne siz sorun ne ben söyleyeyim

• Mutlulaz M kullanıcısına yanıt
    Hocam tıp okumak istiyorum sehir hakkinda biraz bilgi verebilir misiniz yine doğudan daha açıklayıcısı urfadan gelecek biri şehirden beklediğini alabilir mi sosyal aktivite nasıl seviyede bar tsrzı mekanları var mi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kanka hiç mekan yok 0 eve çıkarsan evde takılırsın maksimum. Bana göre boş vakti olduğunda elazığdan dışarıya çıkma imkanı olmayan birisi Elazığ'ı pek tercih etmeli bu bölgede Antep var bi benim gördüğüm hoş olan onun dışında iyi şehir görmedim bu bölgede.

• Vay be 2 yıl olmuş +1 daha var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mutlulaz M kullanıcısına yanıt

Merhaba. Tercih döneminde okuduğunuz yeri düşünen öğrenciler belki bu konuya bakar diye soruyorum. 4. sınıf nasıl geçti, dönem arkadaşlarınız ve 1-2 dönem üstleriniz staj ve iş buldular mı, nasıl gidiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalciadam335 -- 7 Ağustos 2025; 1:6:43 >
  • Metalciadam335 M kullanıcısına yanıt

Herkes staj buldu arkadaşlarımdan, çevremden ama bulmak çok çok zor bir şey haline geldi artık

Farklı üniversitelerin teknokentlerinde yapıyorlar genelde. Ben de Hacettepe Teknokent de yapıyorum stajımı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.