Şimdi Ara

Fiora alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, oyuna başlayalı yaklaşık 1 ay kadar oldu, hesabım 22. seviye. Okul arkadaşımın hesabında karakter deniyordum, 100 karakteri falan var. Her neyse, şampiyon seçimine geldiğimde rastgeleye tıkladım ve Fiorayı seçti. Özelliklerine baktım, denemek istedim. Mobafire sitesinden yüksek oylu bir buildi açıp itemlerimi ona göre dizdim, her şey yolunda gitti. 2. maçımı da Fiora ile atmak istedim, karaktere baya bi alışmıştım. 2. maçımda da aynı buildi uyguladım ve oyunda ilk kez penta attım. Kanım acaip ısınmıştı karaktere, karakteri almayı düşündüğümü arkadaşıma söylediğimde Fiora'nın counterlarının genelde alınan top karakterler(jax,pantheon,renekton,darius vs.) olduğunu söyledi. Öyle olunca bi an duraksadım ve aklıma forum geldi, sizlere sormak istedim. Yardımcı olur musunuz bana almalı mıyım bu karakteri yoksa almamalı mıyım? Normalde böyle bir konu açmaz direk karakteri alırdım fakat fiyatı 6300 ve az bir miktar değil, düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi First Premolar -- 1 Eylül 2014; 3:55:00 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cemal_balcik

Arkadaşlar merhaba, oyuna başlayalı yaklaşık 1 ay kadar oldu, hesabım 22. seviye. Okul arkadaşımın hesabında karakter deniyordum, 100 karakteri falan var. Her neyse, şampiyon seçimine geldiğimde rastgeleye tıkladım ve Fiorayı seçti. Özelliklerine baktım, denemek istedim. Mobafire sitesinden yüksek oylu bir buildi açıp itemlerimi ona göre dizdim, her şey yolunda gitti. 2. maçımı da Fiora ile atmak istedim, karaktere baya bi alışmıştım. 2. maçımda da aynı buildi uyguladım ve oyunda ilk kez penta attım. Kanım acaip ısınmıştı karaktere, karakteri almayı düşündüğümü arkadaşıma söylediğimde Fiora'nın counterlarının genelde alınan top karakterler(jax,pantheon,renekton,darius vs.) olduğunu söyledi. Öyle olunca bi an duraksadım ve aklıma forum geldi, sizlere sormak istedim. Yardımcı olur musunuz bana almalı mıyım bu karakteri yoksa almamalı mıyım? Normalde böyle bir konu açmaz direk karakteri alırdım fakat fiyatı 6300 ve az bir miktar değil, düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum

Bana göre Yi ustanın 6300 lük hali.Ben olsam almam ama sen beğenmişsin.Beğendiğin bir champ ile oynamak sana ekstra motivasyon vereceğinden kesinlikle al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sılvır 5 bronz serisi arası gider hertürlü :)
  • RocKie Star kullanıcısına yanıt
    Evet master yi ile skilleri birbirine çok benziyor fakat ultisi beni çok cezbetti Fiora'nın. Takım savaşlarında her bir rakibe 500 vuruyor(oyun sonu). Teke tek kaldığında 500+500=1000 vuruyor. Almayı çok istiyorum cidden bana moral-motivasyon da olacaktır eminim ki ama 6300 IP kolay kasılmıyor o yüzden yorumlara bakacağım. Yorumunuz için teşekkürler bu arada :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi First Premolar -- 1 Eylül 2014; 4:17:39 >
  • FİT GYM kullanıcısına yanıt
    Karşınızdaki oynamayı pek bilmiyorsa alınır mı diyorsanız yani anlamadım?
  • quote:

Karşınızdaki oynamayı pek bilmiyorsa alınır mı diyorsanız yani anlamadım?

Fioranın Taban Saldırı Gücü Cok Fazla 22 Lvlde Karşına Hangi Hero Gelirse Gelsin Taban Saldırı Gücünden Dolayı Avantajlı Olursun O Lvlde Smurf Kasmayan Birine Denk Gelir Dediğin Gibi Oyuna Yeni Başlayan Biriyse Kolayca Ezersin. Ayrıca Sılvır 5'e Kadar Cıkarsın Firoyla.
  • Dediğim gibi sana motivasyoj olacağı için kesinlikle almanı öneririm.

İpucu:Tflerde direk ultinle girme.Tf ortalarında yada sonlarına doğru atki rakip takım ne olduğunu anlayamadan işleri bitsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce alınır mı?
    4 yıl önce açıldı
    Alınır mı
    geçen yıl açıldı
    Focus alınır mı?
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: RocKie Star

Dediğim gibi sana motivasyoj olacağı için kesinlikle almanı öneririm.

İpucu:Tflerde direk ultinle girme.Tf ortalarında yada sonlarına doğru atki rakip takım ne olduğunu anlayamadan işleri bitsin.

Pentamı öyle almıştım zaten hocam, e-w açıp q ile aralarına girdim ve ultiyi açtım, 4 kişi ultimden dolayı öldü, diğerini de kaçarken öldürmüştüm :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RocKie Star

Dediğim gibi sana motivasyoj olacağı için kesinlikle almanı öneririm.

Pentamı öyle almıştım zaten hocam, e-w açıp q ile aralarına girdim ve ultiyi açtım, 4 kişi ultimden dolayı öldü, diğerini de kaçarken öldürmüştüm :)

Al ya al.Güzel herodur.Bi de ilk pentanı bununla atmışsın.Seni için yeri ayrı olur

• RocKie Star kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler yorum için, ikna yeteneğiniz baya kuvvetli bu arada direk alasım geldi diğer yorumlara bakmadan şu an :)
  • quote:

Teşekkürler yorum için, ikna yeteneğiniz baya kuvvetli bu arada direk alasım geldi diğer yorumlara bakmadan şu an :)

İkna bizim işimiz

Zaten sabah gelcek yorumların %90 ı troll olur.Veya konuyu sapıtırlar.Boşver dinleme al geç.

• Arkadaşlar başka yorumu olan yok mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tank felan kasma full AD kas TFlere girme sonradan girip kes herkesi zaten kırılgan bir şampiyonsa 2 Q'da 1K canı gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: FİT GYM

sılvır 5 bronz serisi arası gider hertürlü :)

OK qnq

Birşey bildiğiniz yok ancak fikir belirtin.Yok silvere çıkarırmış pehh.

Dia 4 e kadar wukongla cıktım nerf yedi.Bu ligde neyi iyi oynadığının önemi yok taşıyan bir champ olmalı.

Fiora ile laneye dayalı oynayıp dia 2 oldum.Arkadaş build isterse yollarım.

http://www.lolking.net/summoner/tr/1281079#profile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevecen69 -- 1 Eylül 2014; 16:54:37 >
  • Bilen fioraların hepsi taşıyor ben yaparım bu heroyu diyorsan oyna ama bazı hardcounterlerin gelirse oyunu %90 kaybedersin
  • Starixa kullanıcısına yanıt
    Hocam neyi bilmem gerektiğini bilmiyorum ki keşke söyleseydiniz onu da :) Oyuna başlayalı 1 ay oldu onu da belirteyim

• Fazla fiora oynamam ancak nekadar çok oynarsan okadar hakim olursun(savcı esprisi yapanı keserim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevecen69

quote:

Orijinalden alıntı: FİT GYM

sılvır 5 bronz serisi arası gider hertürlü :)

OK qnq

Birşey bildiğiniz yok ancak fikir belirtin.Yok silvere çıkarırmış pehh.

Dia 4 e kadar wukongla cıktım nerf yedi.Bu ligde neyi iyi oynadığının önemi yok taşıyan bir champ olmalı.

Fiora ile laneye dayalı oynayıp dia 2 oldum.Arkadaş build isterse yollarım.

http://www.lolking.net/summoner/tr/1281079#profile

Fiorayla Diamı Oldun Karşındakiler Elebostmuydu Hacı.Birde Bilmişler Gibi Artislik Yapmıyorlarmı Cıldırıyorum Sen Kumda Oynarken Biz Lol Oynuyorduk Haberin Varmı. Fioyla Dia Olmuş Elebostum Demiyor Başka Bi Hero Oynayamıyorum Demiyorda.

LOLKİNG Atmış Bir Bakayım Dedim Bu Ney La Best Fiora TR.
     Fiora alınır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FİT GYM -- 1 Eylül 2014; 18:47:43 >

• Bronz silverda is gorur kolayca cikarsin

• fio kullanmak çok kolay
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.