Şimdi Ara

Finlandiya mı, Avusturya mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazı arkadaşların gibi şuan Avustralayda üniversite okuyorum. Master için Finlandiyada University of Helsinki veya Avusturyada University of Vieanna düşünüyorum. Gerçi daha 2 yıl var master için. Helsinkide okursam bölümüm Global Communication and Media olacak. Viennada ise ingiliz dili ve kültürü. Hal hazırdaki bölümüm Media,Communication and culture. Siz olsanız hangisini seçerdiniz ve neden. Ben büyük ihtimalle Finlandiya seçicem ( tabi o zaman kadar daha iyi bir seçim görmezsem)

• Tabiki Norway ( Finlandiya ).Bi dk la Finland he .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Finlandiya varken avusturyayi dusunme bile

• fince çok zor bir dil isveç varsa orayı düşün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Symbole

fince çok zor bir dil isveç varsa orayı düşün

her ikisi ingilizce eğitim de veriyor. Dil öğrenmicem.
  • ps_hero P kullanıcısına yanıt
    e insanlarla konuşmayacak mısın ?
  • quote:

İskandinav ülkelerinde yaşamak için yerel dili bilmeye gerek yok. İngilizce eğitimine önem veriyorlar, Fince veya İsveççe bilmesen bile gayet rahat anlaşırsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orada halkın %99'u ingilizce biliyor bizim gibi tarzanca da değil doğru düzgün konuşuyorlar

• quote:

İskandinav ülkelerinin ingilizcesi çok iyidir. Sanal ortam arkadaşlarımdan biliyorum. 6-7 tane arkadaşım var danimarka,isveç,isveçre,finlandiya ve norveçten.Hepsinin ingilizcesi üst düzey.
  • Helsinki Üniversitesi çok çok iyidir ama Finlandiya inanılmaz pahalı .Bunu karşılayabilecek maddi gücün varsa kesinlikle Helsinki Üniversitesi derim. Media bölümü merkezdeki kampüste çok rahat edersin yani
  • finlandiyada bulunmadım ama avusturya özellikle salzburg rüya gibi bi yer
  • Finlandiya tabi.
  • sen senin icin hangisinin en iyi olduguna inanıyosan ona git o zaman mutlu olursun umarım
  • Solememe gerek varmi

• quote:

Orijinalden alıntı: Polipeptit

Helsinki Üniversitesi çok çok iyidir ama Finlandiya inanılmaz pahalı .Bunu karşılayabilecek maddi gücün varsa kesinlikle Helsinki Üniversitesi derim. Media bölümü merkezdeki kampüste çok rahat edersin yani

Hocam zaten şuan Sidneyde yaşıyorum.Buradan pahalı değildir herhalde ama burası kadar pahalı olabilir bişey diyemem ona
  • quote:

Orijinalden alıntı: Konungariket Sverige

Solememe gerek varmi

Avustralyadan önce University of Geneva düşünüyordum ama kısmet sidney oldu :D
  • Finlandiya cok pahali bi ulke. Avusturya da gecim konusunda sikinti yasamazsin diye dusunuyorum insanlari da genel olarak turkleri sever

• Viyana guzel ve sanatsal bir sehirdir ama asiri pahalidir,halk almanca konusur, 5 ay once viyana ya gittigimde bir cok turkle karsilastim ki Turk mahalleleri bile vardir

• quote:

Orijinalden alıntı: ps_hero

quote:

Orijinalden alıntı: Polipeptit

Helsinki Üniversitesi çok çok iyidir ama Finlandiya inanılmaz pahalı .Bunu karşılayabilecek maddi gücün varsa kesinlikle Helsinki Üniversitesi derim. Media bölümü merkezdeki kampüste çok rahat edersin yani

Hocam zaten şuan Sidneyde yaşıyorum.Buradan pahalı değildir herhalde ama burası kadar pahalı olabilir bişey diyemem ona

Avustralya'da hiç bulunmadım ama Finlandiya'da geçim sıkıntısı çekmiş biri olarak rahatça söyleyebiliyorum pahalı olduğunu ama değer mi değer . Üniversite eğitimi gerçekten çok iyi , ülke çok iyi , insanlar çok iyi ... Tek sorun çok pahalı olması özellikle içki tüketen biriysen ve yemek kültürü biraz farklı ama Avustralya'ya uyum sağladıysan oraya da uyum sağlarsın diye düşünüyorum

• Avustralayda okuyon he ok

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.