Şimdi Ara

Finlandiya'da yaşayan / okuyan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
4
Favori
6.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Polonyada hazırlık okuyorum. Sene sonu upper imd-advance arası bi notla geçerim ingilizcem iyi yani . Küçüklükten beri hep finlandiyada yaşamak istemişimdir . Eğer aranızda yaşayan yada okuyan varsa bana bilgi verebilir mi ? ( yada arkadaşı veya akrabası yaşayan)

Okul için ne gibi şartlar arıyorlar ?
    Yaşam maliyetleri türkiyeye oranla nasıl ?
    Türklere bakış açıları nasıl ? Ve finlandiya'da çok türk var mı ? ( varsa sorun olabilir)
    Okul ücretleri ortalama ne kadardır ?

Eğer bildiğiniz yaşanılabilecek güzel öğrenci şehirleri varsa önerilere açığım.( izmir-eskişehir gibi )

Thx.

• takip
  • Çok yüksek ihtimalle seneye Helsinki Üniversitesindeyim.Takipteyim ben de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polipeptit -- 12 Temmuz 2015; 12:58:44 >
  • Takip
  • güncel :(
  • takip

ama öyle birisi çıkcakmı sence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unseen Predator

Merhaba arkadaşlar. Polonyada hazırlık okuyorum. Sene sonu upper imd-advance arası bi notla geçerim ingilizcem iyi yani . Küçüklükten beri hep finlandiyada yaşamak istemişimdir . Eğer aranızda yaşayan yada okuyan varsa bana bilgi verebilir mi ? ( yada arkadaşı veya akrabası yaşayan)

Türklere bakış açıları nasıl ? Ve finlandiya'da çok türk var mı ? ( varsa sorun olabilir)

Eğer bildiğiniz yaşanılabilecek güzel öğrenci şehirleri varsa önerilere açığım.( izmir-eskişehir gibi )

Thx.

Eğitim bölümünde çok tecrübeli arkadaşlar var konusu bile var hatta sayfalarca onları araştır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galatasaray'da Okuyan Var Mı?
    5 yıl önce açıldı
    Sırbistan'da Yaşayan Var Mı ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polipeptit

Çok yüksek ihtimalle seneye Helsinki Üniversitesindeyim.Takipteyim bende

Bende istiyorum ,sen nasıl gidiyorsun oraya anlatırmısın?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Finlandiya'ya gittim diğer iskandinav ülkeleri arasında ezik kalıyor. 17. Yüzyıldan beri İsveç'e bağımlı olmuşlar Rusya ile aralarında tampon bölge olmuş hiç yatırım yapmamışlar. Sonra Rusya'ya bağımlı olmuş. Başka ülke olanağın varsa oraya git derim fazla gelişmemişler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne45zmnkakuluzrs

Finlandiya'ya gittim diğer iskandinav ülkeleri arasında ezik kalıyor. 17. Yüzyıldan beri İsveç'e bağımlı olmuşlar Rusya ile aralarında tampon bölge olmuş hiç yatırım yapmamışlar. Sonra Rusya'ya bağımlı olmuş. Başka ülke olanağın varsa oraya git derim fazla gelişmemişler

Dünyanın yaşam kalitesi en yüksek ülkesi orasi

• quote:

Orijinalden alıntı: Unseen Predator

Merhaba arkadaşlar. Polonyada hazırlık okuyorum. Sene sonu upper imd-advance arası bi notla geçerim ingilizcem iyi yani . Küçüklükten beri hep finlandiyada yaşamak istemişimdir . Eğer aranızda yaşayan yada okuyan varsa bana bilgi verebilir mi ? ( yada arkadaşı veya akrabası yaşayan)

Thx.

Dostum yurtdışında okumayı isteyenlere kesinlikle tavsiyem Finlandiya olur Norveç falan hikaye adamlar sistemi çok güzel oturtmuşlar. Okullardaki eğitim seviyesi mükemmel Avrupa da Türkleri en çok seven millet İrlanda ve Finlandiya dır. Yaşam Türkiye ye göre biraz pahalı ama kesinlikle değer.

• Finlandiya berbat bi yer kardeş gitme bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bi50likdaha

quote:

Finlandiya'ya gittim diğer iskandinav ülkeleri arasında ezik kalıyor. 17. Yüzyıldan beri İsveç'e bağımlı olmuşlar Rusya ile aralarında tampon bölge olmuş hiç yatırım yapmamışlar. Sonra Rusya'ya bağımlı olmuş. Başka ülke olanağın varsa oraya git derim fazla gelişmemişler

Yasam kalitesi yüksek değil demedim zaten.

Dışardan gelmek zor ogrenci degilsen, bu devletin zenciler icin çıkardığı yasa, beyni olanı alıyorlar bursu bağlıyorlar. Çalışmak icin giremezsin öyle kolay.

Yazdıklarım yalan değil fazla tarihi önemi yoktur zaten. Silik ülke ve vatandaşları.

• Orijinalden alıntı: senvo1

Eğitim bölümünde çok tecrübeli arkadaşlar var konusu bile var hatta sayfalarca onları araştır

Ben neden hiç görmedim öyle bir konu link varsa alabilir miyim

http://forum.donanimhaber.com/m_41525565/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tam_Türk

Hocam bu konuyu biliyorum ama orada konuyu açan kişi dışında çok tecrübeli birini görmedim.

finlandıya ile alakalı pek birşey yok o konuda
  • kızlar teklif ediyormuş
  • sırf kızları güzel diye gidilmez ben sana söyleyeyim buz gibi havası vardır pişman olma da
  • Finlandiyayı neden istiyorum hayalimdeki ülke çünkü ,

bi kere ülkedeki herkes ingilizce biliyor.3 aydır polonyadayım genç nüfus dışında " yes , no " bile bilinmiyor ülkede.

diğer sebebi ise eğitimi inanılmaz güzel duyduğum kadarıyla. Ayrıca kızları güzel ( polonyadakiler daha güzel ama ) , ülkenin %66 sı orman ki en sevdiğim şeylerden biriside " soğuk " , bu yüzden istiyorum. Ayrıca diğer iskandinav ülkelerine göre çok ucuz. Mesela norveçte bir su Bizim paramıza göre 15 tl gibi bir fiyata geliyor sadece bir şişe su . Ben zengin olmadığım için yapamam oralarda yani . Yoksa canadaya akarım yani kasmam hiç . Bu yüzden finlandiya istiyorum ki eğer olursa çok iyi olucak benim için.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bi50likdaha

quote:

Yasam kalitesi yüksek değil demedim zaten.

Dışardan gelmek zor ogrenci degilsen, bu devletin zenciler icin çıkardığı yasa, beyni olanı alıyorlar bursu bağlıyorlar. Çalışmak icin giremezsin öyle kolay.

Yazdıklarım yalan değil fazla tarihi önemi yoktur zaten. Silik ülke ve vatandaşları.

Anladım , intihar oranı filan yüksek zaten

• Benim akrabalarım yaşıyor bir PM atayım istersen?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.