Şimdi Ara

[FiNiTO][5800 v51] PROViSUAL & PROPER v.4.0 [ FORMAT - HACK- MOD - JAF ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
624
Cevap
0
Favori
32.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • üstte yazıyor hangilerini istersen onları aktif yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: stone2627

peki room patchdekileri kafamıza göremi aktif yapcaz :D

Hayır yahu ilk mesajda her patch in türkçesi yazılmış.Siz hangisini aktif etmek istiyorsanız onu aktif edeceksiniz.

Mesela siz bluetooth u kullanmak istemiyorsunuz.O zaman o patch i aktif edeceksiniz.

İyisi mi siz hiçbirini aktif etmeyin.Gerek de yok zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

peki room patchdekileri kafamıza göremi aktif yapcaz :D

Hayır yahu ilk mesajda her patch in türkçesi yazılmış.Siz hangisini aktif etmek istiyorsanız onu aktif edeceksiniz.

Mesela siz bluetooth u kullanmak istemiyorsunuz.O zaman o patch i aktif edeceksiniz.

İyisi mi siz hiçbirini aktif etmeyin.Gerek de yok zaten

TMM ya sinirlenme :d işte dediğim gibi kafana göre :d
  • Arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ediyorum.

quote:

Room patch de hangileri aktif yapıcaz hepsinimi

bide başlangıç ta 4 program yüklenmesini göremedim bi sorunda çıkmadı. şimdi sorun olurmu..

Restart isteyene kadar beklemen gerekirdi.
    Rompatch+ dan hangilerini aktif etmek istersen onları edebilirsin.Senin seçimine kalmış.

Telefona yeni hack(installserver.exe) dosyalaı uygulandı.Rompatcherplus.exe dosyası değiştirildi.
    installserver.rmp ve open4all.rmp yamalarına artık gerekkalmadığı için bu yamalar patches klasöründen çıkartıldı.

@YERER @andruil ve @s.h.a. arkadaşlar 4-5-6 cı mesajlarınızı silerseniz sevinirim. bana ait olan 7ci mesaja CFW ile ilgili eklemeler yapmam gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f@tih -- 15 Ağustos 2010; 0:58:35 >

• fatih abi cpu modsuz çıkarıcak mısın
  • Nokia Default Internet Tarayıcısı döndürme kontrolü kapatıldı

hm neden böyle oldu
  • Arkadaşlar Ayarlar- kişiseldeki Widget nedir bilmiyorumda
  • quote:

Arkadaşlar Ayarlar- kişiseldeki Widget nedir bilmiyorumda

O kullanılmıyor.Samsung ev ekranında widgetları düzenlemek için yapıyorduk onu.Ama Samsung ev ekranı yerine BlueSpectrum HS'yi entegre ettiği için o menünün bir önemi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 15 Ağustos 2010; 2:49:41 >
  • quote:

quote:

O kullanılmıyor.Samsung ev ekranında widgetları düzenlemek için yapıyorduk onu.Ama Samsung ev ekranı yerine BlueSpectrum HS'yi entegre ettiği için o menünün bir önemi yok.

peki kalkmazmı yada samsung ev ekranı yüklersek işimize yarar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheWorldLord

Nokia Default Internet Tarayıcısı döndürme kontrolü kapatıldı

hm neden böyle oldu

Fazladan kalmış orada,uyarı için teşekkürler.yok öyle bişey

quote:

BluespectrumHS kullanmak istemeyip başka gadget.swf leri yüklediğinizde o kısım size gerekecek.o yüzden çıkartılmadı.BluespectrumHS ye ait dosyaları silip başka gadget.swf lere ait dosyalarda(genelde tek çalışan gadget.swf ) işinize yarayacak.kullanmasanız da durmasının sizin için bir zararı yok.Takıntı yapmayın

quote:

Orijinalden alıntı: TheWorldLord

fatih abi cpu modsuz çıkarıcak mısın

Çıkaracağım.ilk mesajın sonuna da yazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f@tih -- 15 Ağustos 2010; 0:56:35 >

• TMM anladım teşekkürler . MOD lar harika olmuş . sorunsuz ve hızlı .
  • Kurulum sonrasındaki; "Sırasıyla Temel - Tsunami - ..." kısmında Tsunami ev ekranını bulamadım içerikte. Başka bir ismi mi var acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fallout

Kurulum sonrasındaki; "Sırasıyla Temel - Tsunami - ..." kısmında Tsunami ev ekranını bulamadım içerikte. Başka bir ismi mi var acaba?

HTC = Tsunami

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fallout

Kurulum sonrasındaki; "Sırasıyla Temel - Tsunami - ..." kısmında Tsunami ev ekranını bulamadım içerikte. Başka bir ismi mi var acaba?

HTC = Tsunami

Saolasın. Öyle cevap bekliyordum valla :)
  • JAF bulmuyor telefonu diyenler kabloyu çıkarsın programı kapatsın telefonu başka bir USB portuna bağlasın tekrar JAF ı açsın.Birkaç kez bunu yaptığınızda JAF telefonu görecek.

cmd17 block hatası alanlar telefona hard format atsın.Tekrar flashlasın.Sorun çözülecektir.
  • wooww... süper yyyaaa...

Üstat hakkını nasıl ödeyeceğiz ... Allah razı olsun...

Hart format sonucu...

Ram.. 67.85

c: 80.7 ...

süper bir hız..

süper görsellik..

herhalde bunun üzerine bu cihaza başka bir şey zor yapılır..
  • f@tih CPU modfix ya bu sürüm şimdi.CPU saat frekans hızını mı artırdın naptın?Eğer öyleyse kaç MHz oldu?
  • quote:

f@tih CPU modfix ya bu sürüm şimdi.CPU saat frekans hızını mı artırdın naptın?Eğer öyleyse kaç MHz oldu?

Aslında cpu saat frekans hızı ile değil de kodlarda yapılan oynamalar sonucu Cpunun hızlanması sağlandı.Hazır mod var bunun için zaten.Ben de çok ufak değişikliklerle destekledim.
    kısaca Cpu en fazla 444Mhz saat hızından yukarıda değil.Cihazınızın o anki durumuna,kullanımına göre aşağısı veya yukarısı çıkabilir.

http://www.jbenchmark.com/

buraya üye olarak kendi benchmark modlarınızı hazırlayıp telinizi test edebilirsiniz.

• Bu ev teması hakikaten çok iyiymiş. Telefona ayrı bir hava kattı. Hızı da gayet memnun edici bir seviyede. Benim gibi program,oyun vb. kurmayan biri için ideal :)

Tekrardan teşekkürler.
  • Emeklerin için teşekkürler f@tih. Yarın kuracağım büyük ihtimalle.

İki sorum olacak kurmadan önce. Ben arşive baktım rofs2 ve rofs3 var. uda dosyası yok upakul firwmarelerinde boş uda dosyası da olurdu ekstra gereksiz programlar olmasın diye boş uda koyuyorum diyordu hep. Bu konu nedir tam olarak aydınlatırsan sevinirim. (benim navifrimden indirdiğim şu dosyadan bahsediyorum RM-356_51.0.006_026_000_U01.uda.fpsx)

Bir de install server ı hemen dahil etmişsin çok sevindim. Galeri mod u yok dimi bunda yani müziği wallpeperı resimleri ayrı yere koyup galeriyi kalbalıklaştırmdan bakma olayı yani.

Şimdiden teşekkürler denemek için sabırsızlanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 15 Ağustos 2010; 1:26:51 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.