Şimdi Ara

Findik Sonunda Bitti!Sorulari Alayim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    findik bugun harman yaptik.
    kendim basak yaptim,cuvalin %40i falan doldu.onuda saticam.

editlerim beyler.bakalim kac para alicam basaktan.bide cuvalcilik yaptim kendi yerimiz saten de peder yine ateşler mutlaka.

Amelelik cidden cok zor!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fındık dedin mi iki kere düşünecek ve koşarak uzaklaşacaksın eğer kendi yerin değilse.Ama ne yalan söyleyeyim iyi para varmış yevmiyeler 80-90 tl.Orduluyum bende fındık süper bir şey yemesi tabi

• Aynı sorun bende var toplaması,çuval taşıması,fındığı bahçede brandaların üstüne sermesi arada karıştırması 2 günde 1 fındıkları biryere toplayıp boşalan yerlere yeni tarladan gelen çuvalları boşaltıp tekrar fındığı sermesi daha 5-6 gün daha var bitmesine,uğraş babam uğraş.
  • Taze fındık neden kavrulmuş fındıktan daha lezzetli?Yada bana mı öyle geliyor? =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigitcan19901

Aynı sorun bende var toplaması,çuval taşıması,fındığı bahçede brandaların üstüne sermesi arada karıştırması 2 günde 1 fındıkları biryere toplayıp boşalan yerlere yeni tarladan gelen çuvalları boşaltıp tekrar fındığı sermesi daha 5-6 gün daha var bitmesine,uğraş babam uğraş.

Aynen,cok zor bugun harmanda ölüyordum bayilicaktim,harman makinesi 2 adet findik bosaltma yeri var bilirsin cuvallari gecirirsin,cuvalin bi tanesini takiyorum doluyor tasiyor yetistiremiyorum,bi cuval 50kg zaten kaldiramiyorum cikaramiyorum yere dokulecek bi is onlarida topla sonra Allah Yardimcisi olsun valla cok zor acayip

• quote:

Orijinalden alıntı: K E N

Taze fındık neden kavrulmuş fındıktan daha lezzetli?Yada bana mı öyle geliyor? =)

Bencede çok tatlı haklisiniz..

Pembe gulucugunuzden anladim..Merhaba bayan tanısabilir miyiz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UsainBolt

Fındık dedin mi iki kere düşünecek ve koşarak uzaklaşacaksın eğer kendi yerin değilse.Ama ne yalan söyleyeyim iyi para varmış yevmiyeler 80-90 tl.Orduluyum bende fındık süper bir şey yemesi tabi

Cuvalci 120tl.
    cuval ile kovadaki findiklari toplayip,brandaya atiyorsun.arazi kimi zaman engebeli kimi zaman bayir,el arabasi ile gotururken geberdim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu an kaç tl bilgin var mı hocam 12 idi en son sanırsam?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kün Togdı

Şu an kaç tl bilgin var mı hocam 12 idi en son sanırsam?

13-14 degisiyor diye biliyorum biz kactan vericez bilmiyorum tanidik saten.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.