Şimdi Ara

Fındık Ezmesindeki Şeker Fazla Mı? (SS'li) (editlendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba forum ahalisi. Bu konuda çok fikrim yok o yüzden size soruyorum. Ben sporcu biriyim ve arada sırada fındık ezmesi yemeyi seviyorum. Ama genel olarak besin değerlerine pek takılmam. Az önce ürünün arka kısmına baktım ve içindeki şeker bana fazla geldi. Sizce de fazla mı?

Fındık Ezmesindeki Şeker Fazla Mı? (SS"li) (editlendi)

Onca tıklanma içinden 1-2 kişi fark etti tebrik ederim

Fındık Ezmesindeki Şeker Fazla Mı? (SS"li) (editlendi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChiefOfficer -- 10 Temmuz 2017; 23:4:6 >

• kime göre neye göre¿

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • %45 oldurur bu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sporcuya uygun findikzmesi degil bu

• its not an S kullanıcısına yanıt
    700g/45g oranına göre hocam, ben de tam anlamıyorum ondan sordum zaten

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Uygunu nasıl olmalı peki hocam biraz daha açıklar mısınız

• ChiefOfficer kullanıcısına yanıt
    100 grami 45 şeker içeriyor.

Hocam diyetleri var bunlarin. Sifir şeker falan, organiksatinal.com'a bak bi, marketlerde zor bulunuyor. Ama o kadar kasmaya gerek yok, fakat bunun cidden yarari olmaz zarari olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sucuk bozuk mu? Ss li
    2 yıl önce açıldı
    Ekmekten böcek çıktı (SS'li)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Balparmak'ın şekersiz Ballı fındık ezmesi var tavsiye ederim vucudda yag ve kilo yapma orani digerleri gore cok azdir.hem tok tutar hem proteini yuksekdir.

• Adami seker hastasi eder bu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yada en iyi kendin yap kendin ye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PckoloJI -- 10 Temmuz 2017; 19:31:10 >
  • Haklısınız hocam ben pek dikkat etmemişim 100g yazıyormu?. Yanıtınız için teşekkürler bundan sonra daha fazla dikkat edeceğim.

• bu tip işlenmiş koruyuculu şeylerin hepsinde zaten çok şeker var hatta tatlı olmasa bile mesela standart bir ketçapta bile en az %20-25 şeker var artık kaldı ki tatlı ezmeler için %45 hatta %55 hiç şaşırtıcı değil artık bu neslin gençleri 20.yüzyıla göre 5-6kat daha fazla şeker tüketiyor
  • bir çay kaşığı falan yiyeceksin kardeş( çok zor farkındayım bağımlılık yapıyor ) ama çok ağır fındık ezmesi şeker çok fazla içinde
  • Bu ürünler sadece spor sonrası insilun hormonunu dengelemek için kullanılır o da 1-2 tatlı kaşığı kadar içindeki fındığın fındık yağı devede kulaktir yani lezzet için tuketiyosan tüket ama spora faydalı olsun diyorsan tüketme yada sadece antreman sonrası 1-2 insancıl kaşık yjyebilirsin evde kendin yapmadığın sürece dışarda satilan fındık ezmeleri böyledir genelde

• Bunlar kakaolu fındık kreması hocam. Fındık ezmesi olarak fiskobirlik fındık ezmesi yada A101'deki findux fındık ezmesi öneririm. Bir de Trabzon tarım marka fıstık ezmesi de öneririm, fiyatı uygun olur.

Ne olursa olsun çok yememek lazım bunlardan. Ben günde birkaç çay kaşığı yemeye çalışıyordum. Ama daha fazla yememek için kendime engel olamıyordum.

• Seker cok gibi ama kalori normal.

• quote:

Orijinalden alıntı: PckoloJI

Balparmak'ın şekersiz Ballı fındık ezmesi var tavsiye ederim vucudda yag ve kilo yapma orani digerleri gore cok azdir.hem tok tutar hem proteini yuksekdir.

Şekersiz + Ballı
  • Marka ne?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zebani?
  • Bu fındık ezmesi değilki kakaolu fındık kreması,nutellanın 100 gramında 50 gram şeker var ona göre
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.