< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Tamamen ücretsizse kart bilgisi almayacaksa bir üye olalım. Normalde ihtiyacım da yok nota bakmaya ama madem ücretsiz. :D
Halkbank'ta da ücretsizdi en son bu arada ekleyelim. |
Yahu bir kredi notlandırma sistemi bir memlekette nasıl bu kadar ticariye dönüştürülebilir akıl almıyor arkadaş yahu. Ne var yanı bu uygulamayı ücretsiz yapsanız bireysellere, hatta ve hatta kişisel olarak herkes bunu e-devletten felan görebilse ölür müsünüz yahu??? Ayıptır be. Benim hakkımda bir notlandırma yapacaksınız benim bilgilerimi kullanarak ve bana bunu paralı satacaksınız. Peh peh peh. Kimse buna ses çıkarmamış burada çok enterasan geldi bana.
|
ne aptal uygulama yapmışlar her seferinde tc/şifre/sms onayı istiyor hoşgeldiniz xx yazmasına rağmen
|
Kredi notunuzun yükselebilmesi için, kredi çekip ödemeniz gerekiyor. Kredi çekmeden kredi notunuz teknik olarak yüksek olamaz. Kurumun sizi tanıması için işlem yapmanız gerek, kredi çekmek %35 kapsar, birkaç defa kredi çeker ve zamanında öderseniz 1800 üzerine ancak öyle atabilirsiniz. Kredi notu yüksek olan krediyle işi olan ve zamanında ödeyen adamdır.
|
Düzenli gelirim var, raporda bir tane bile ödeme gecikmemiştir yazıyor puanım 1470 küsür az riskli.Başka biri işsiz ve öğrenci puanı 1900 nasıl oluyor bu anlamadım ben. Ha bu arada kredi kartı toplam limit 15.000 tl borç 2.500 tl.Ha umrumda değil öyle meraktan baktım.
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|