Şimdi Ara

FİNDEKS KREDİ NOTU DÜŞMESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
30.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Machine Wizard

raporda başvurular mı gözüküyor?
    Evet mesela şu banka sizin adına kredi kartı kredi başvurusu yaptı gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Limonen kullanıcısına yanıt
    Hocam rapor aldigimda yazmiyor findeks uzerinden baska bir paket mi almam lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam rapor aldigimda yazmiyor findeks uzerinden baska bir paket mi almam lazim
    Evet paket almak gerekiyor en düşük klasik paket 100 tl

Paket aldigimdan itibarenki basvurulari mi yoksa oncesini de gosteriyor mu

• quote:

Paket aldigimdan itibarenki basvurulari mi yoksa oncesini de gosteriyor mu
    ertesi gün öncekileri de göstermişti
    Peki ne zaman başvurular siliniyor acaba?

• benimde 3 aydan beri notum ayni sabit..3 ay once kredi cektm baska kredileeimde var fakat duzenli odedigim halde sabit ve dusuk.1100

• Kredi kartlarının borcunun tamamını ödedim düzenli ödeme yapıyorum iki aydır kontrol ediyorum sabit 1633 de duruyor bu kadar ödemeye karşılık yükselmesini bekliyordum hiçbir artış göremedim boşuna sorgulama parası veriyorum ayda bir kere sorgulardım artık sorgulamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 3 Mart 2020; 2:7:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exclusive.Gamer

Kredi kartlarının borcunun tamamını ödedim düzenli ödeme yapıyorum iki aydır kontrol ediyorum sabit 1633 de duruyor bu kadar ödemeye karşılık yükselmesini bekliyordum hiçbir artış göremedim boşuna sorgulama parası veriyorum ayda bir kere sorgulardım artık sorgulamıyorum
    Findeks'i arayın ve güncelleme yapılmasını isteyin.
  • -PoseidoN- kullanıcısına yanıt
    Ödeme durumunuza göre değişir sistemde bir sürü farklı kriterler var diyorlar Onlar da paket hizmet Satmaya çalışıyor yardımcı olmuyor Danışman alın diyorlar Onun için ben de orayı aramıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 3 Mart 2020; 9:52:5 >
  • bende 110 TLlik paket aldım..çok iyi..günlük olarak rapor çıkıyor..mobilden bakabiliyorsunuz..bu 110 tl yıllık...dediğim gibi günlük raporunuz ücretsiz çıkıyor..en son ne zaman kredi çektiniz? ona göre neden yükselmediğini tahminen açıklayabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: opaksu91

bende 110 TLlik paket aldım..çok iyi..günlük olarak rapor çıkıyor..mobilden bakabiliyorsunuz..bu 110 tl yıllık...dediğim gibi günlük raporunuz ücretsiz çıkıyor..en son ne zaman kredi çektiniz? ona göre neden yükselmediğini tahminen açıklayabilirim
    Merhaba hocam bende rapor alacağımda bu paketlerden hangisini önerirsiniz?
  • Herkese merhaba ve sağlıklı günler dilerim. Ben ve eşim kamuda memuruz. Benim maaşım 7000 civarı eşimin ki ise 5000 tl. Geçtiğimiz yıllarda ticaret yapayım derken elime yüzüme bulaştırdım ve ekonomik olarak kötü bir dönem geçirdik. Kredi ve kartlarımda düzensizlikler oldu ve puanım çok düştü. Hiç kanuni takibe girmedim. Findeks puanım 900 ile 1000 arasında eşimin ise 1250 puan civarında. Devam eden kredimiz yok. 5 -6 bin civarı harcaması olan ödeme zamanı geldiğinde hepsini ödediğimiz kredi kartları var. Eşim konut kredisine başvursa onaylanır mı? Evin %90 kadarını kredi çekebilirmiyiz? Cevaplar için çok teşekkür ederim

• kerembakırcı K kullanıcısına yanıt
    hocam banka şubelerine gidin orda zaten söylerler çıkıp çıkmayacağını.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.