Şimdi Ara

Finansbank Kullanılabilir Bakiye ne demek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
22.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Maaşım bu ay ilk defa bankada açtığım hesabıma yattı.
    Maaşımın miktarı Bakiye olarak gözüküyor ama Kullanılabilir Bakiye 0.
    Ödeme yapmak istiyorum ancak yapamıyorum.
    Bakiyenin ne olduğunu anladım da Kullanılabilir Bakiye nedir ?
    Neden bakiye mi kullanamıyorum, Finansbank'tan anlayan var mı ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Finansbank Kullanılabilir Bakiye Nedir?

Finansbank'ta "Kullanılabilir Bakiye", çekilebilir veya harcanabilir paranın gerçek zamanlı olarak mevcut durumunu ifade eder. Bu tutar, hesabınızdaki toplam bakiyeden beklemede olan işlemler gibi geçici olarak kullanılamaz tutarları çıkarır.

Hesabınıza yatırılan ancak henüz hesabınıza işlenmemiş tutarlar kullanılabilir bakiyenize dahil edilmez. Örneğin, şubeye yaptığınız bir nakit yatırma işlemi, hesabınıza yansımadan önce birkaç saat sürebilir.

Kullanılabilir bakiyenizi, Finansbank İnternet Şubesi, Mobil Bankacılık uygulaması veya ATM'ler aracılığıyla kontrol edebilirsiniz.

QNB Finansbank Kullanılabilir Bakiye ile QNB Kullanılabilir Bakiye Arasındaki Fark

QNB Finansbank ve QNB'nin farklı bankalar olduğunu unutmamak gerekir. Her iki bankanın da kendi kullanılabilir bakiye hesaplamaları olabilir. QNB Kullanılabilir Bakiye, QNB hesabınızdaki mevcut harcanabilir fonları ifade eder.

Fibabanka Kullanılabilir Bakiye Nedir?

Fibabanka Kullanılabilir Bakiye, Fibabanka hesabınızdaki anlık harcanabilir fonların miktarıdır. Finansbank Kullanılabilir Bakiye ile aynı kavramı ifade eder.

Bankada Bakiye Ne Demek?

Bir bankadaki bakiye, hesabınızda bulunan toplam paradır. Bakiye; kullanılabilir bakiye, bloke tutarlar ve diğer geçici kesintilerin yanı sıra hesabınıza yatırılan tüm tutarları içerir.

Finansbank Bakiye ve Kullanılabilir Bakiye

Finansbank'ta toplam bakiye, hesabınızdaki tüm fonları içerirken, kullanılabilir bakiye yalnızca anında çekilebilir veya harcanabilir fonları ifade eder. İki tutar arasındaki fark, beklemede olan işlemler, bloke tutarlar ve henüz hesabınıza işlenmemiş mevduatlar gibi geçici kesintilerden kaynaklanabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bakiye: içinde bulunan miktar
    Kullanılabilir bakiye: içinde bulunan paranın ne kadarını kullanabilieceğin
    Eğer içinde bakiye olupta kullanılabilir bakiye 0 ise büyük ihtimal hesabına bloke koymuşlardır. bankayı ara görüş
  • Müşteri hizmetlerini ara en doğrusunu onlar söyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: led__Zeppelin

Bakiye: içinde bulunan miktar
    Eğer içinde bakiye olupta kullanılabilir bakiye 0 ise büyük ihtimal hesabına bloke koymuşlardır. bankayı ara görüş

yok kardeş adamın peşinde fba vardır bilmiyosan yorum bari yapma adamın içini karartma

kardeş eğer maaşın yeni yattıysa henüz muhasebeleştirilmemiş olabilir 1 kaç gün içinde sorunun çözülecektir
  • Kardeş burası bilmeyen çoluk çocuk dolu arıp tutuyorlar. Örneğin senin bankada 100.000 liran var. Bir ihaleye girdin teminat ister 30.000 lira çrnek veya bir mahkemeyi kaybettin 30.000 lira karşı dava açıcaksın ama açmak için kaybettiğin parayı teminata alırlar 30.000 lira o parayı kullanamazsın. Yani teminat kullanılamaz.

Ama senin para askıda heralde muhasebeyle görüş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phantom_coal -- 25 Nisan 2013; 16:18:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İplenmeyen Adam

quote:

Orijinalden alıntı: led__Zeppelin

Bakiye: içinde bulunan miktar

yok kardeş adamın peşinde fba vardır bilmiyosan yorum bari yapma adamın içini karartma

kardeş eğer maaşın yeni yattıysa henüz muhasebeleştirilmemiş olabilir 1 kaç gün içinde sorunun çözülecektir

kesin demedim büyük ihtimal dedim. banka bu şekildede bloke koyabilir. sen bırak yorumu daha yazmayı bilmiyorsun.

• Finansbank kadar soyguncu bir banka görmedim.Elini veriyosun bırak kolunu kaptırmayı neyin var neyin alıyorlar.
    5.38 kuruş vardı hesapta , bi baktım sıfırlanmı hesap işletim ücreti adı altında.İnternet bankacılığında nerdeyse tıkladığın her linke para kesecek meziyetsizler.Diğer bankaların dini imanı var ama bunların hiçbişeyi yok. Elinden geldiğince kurtul bu bankadan , başka yerden al maaşını...Kredi kartı verelim hiçbir ücret olmayacak derseler sakın inanma 60 milyonu kitliyorlar anında..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

Kardeş burası bilmeyen çoluk çocuk dolu arıp tutuyorlar. Örneğin senin bankada 100.000 liran var. Bir ihaleye girdin teminat ister 30.000 lira çrnek veya bir mahkemeyi kaybettin 30.000 lira karşı dava açıcaksın ama açmak için kaybettiğin parayı teminata alırlar 30.000 lira o parayı kullanamazsın. Yani teminat kullanılamaz.

Ama senin para askıda heralde muhasebeyle görüş.

az iç
  • yamaha ben Finansbank internet bankacılığı açtırdım kullanıyorum. İnternet bankacılığı paralı deme ?
    Kredi kartı için her banka para kesiyor farkı yok ki.
  • Maaşın daha yatmamıştır ama maaş hesabına bankanın kendi tanımladığı kredili parayı görüyor olabilirsin.
  • Maaş yatmış ancak hesapta KISIT varmış, müşteri hizmetleri öyle dedi.
    Şubeye gidip halledicekmişim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İplenmeyen Adam
    .

Galatasaray şampiyon olur
  • Sana tavsiyem işten çıkar çıkmaz hesabını kapattır yoksa hesap işletim ücreti adı altında 24 TL haşırt the black berry bold
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.