Şimdi Ara

QNB FİNANSBANK KAMPANYALAR ( CARDFİNANS - FİXCARD - CARDFİNANSNAKİT ) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.759
Cevap
162
Favori
179.895
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
9 oy
Giriş
    Enparadaki faizsiz taksit ile ortak mi bu sistem ? Şu anda qnbde hakkım 0 olarak gözükmekte. Ek taksit yapılmıyor

Edit : oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkGathering -- 17 Ağustos 2023; 6:44:59 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • CardFinans ve QNB First bireysel kredi kartlarınızla 30 Eylül'e kadar her 400 TL ve üzeri eğitim, kırtasiye ve giyim harcamasına 40 TL ParaPuan!

• Kampanya, 17 Ağustos - 30 Eylül 2023 tarihleri arasında kadar geçerlidir.                         
    • Kampanyaya, bankamızda kayıtlı olan cep telefonunuzdan harcama yapmadan önce OKUL yazıp 2273’e SMS göndererek, Çağrı Merkezimizden, ATM'lerimizden ya da QNB Mobil'den kayıt olabilirsiniz. 2273’e gönderilecek her SMS, operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilir.
    • Kampanya kapsamında kazanılan ParaPuan’lar kampanyaya dâhil olunan bireysel kredi kartına harcama anında yüklenecek olup, 31 Ekim 2023'ye kadar kullanılabilecektir.
    • Bir müşteri kampanyadan farklı CardFinans ve QNB First bireysel kredi kartları ile yararlanabilecek olup, tüm bu kartları ile toplamda en fazla 600 TL değerinde ParaPuan kazanabilecektir. 
    • Kampanya kapsamında ek kartlarla yapılan harcamalardan kazanılan ParaPuan’lar, asıl kart sahibinin kampanyaya dâhil olduğu kartına yüklenecektir.
    • Aynı gün aynı iş yerinde yapılan işlemlerden yalnızca ilki kampanya kapsamında ödül kazanır.
    • Her müşteri kampanyaya yalnızca bir kez katılabilir.
    • Alınan ürünlerin iade edilmesi halinde, iade edilen ürünün tutarıyla orantılı olarak kazanılan ParaPuan’lar geri alınır. ParaPuan’lar harcanmış ise ilgili tutar harcama yapılan kredi kartına ParaPuan borcu olarak yansıtılır.
    • ParaPuan’la yapılan harcamalar, toptan alışveriş ve ticari kullanımlar, kampanyaya dâhil değildir.
    • Enparacom ve Miles&Smiles QNB Finansbank kredi kartlarınızla yapacağınız harcamalar kampanyaya dahil değildir.
    • Kampanya kapsamında satın alınan ürün veya hizmetlerle ilgili yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikâyetler, ilgili iş yerlerinin şikâyet hatlarına iletilebilir.
    • Kampanyadan çıkış yapmak istemeniz durumunda QNB Mobil'den, IPTAL OKUL yazıp 2273’e SMS göndererek ya da 0850 222 0 900 no’lu telefondan Telefon Bankacılığı’nı arayarak çıkış işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.
    • Bankamız kampanyayı durdurma ve değiştirme hakkını saklı tutar.

• arkadaşlar ben bu go olanı aldım ama limit 11,900 sonra bana sms geldi başka bankada limitiniz olduğu için 36 yerine 11 verdik diye . benim başka yerde kredi kartım yok. bir kaç yere başvurmayı denedim ama devamını getirmedim onlarda verilen sürede onaylamadığım için başvuru iptal diye sms attılar onları mı sayıyor acaba. teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Orijinalden alıntı: iskader

Arkadaşlar bu go, Fix, trendyol var hangisini tavsiye edersiniz
    Go tabii ki de ama mesela Trendyol da çok alışveriş yapıyorsanız trendyol da alabilirsiniz fix zaten aidatsiz kesin alın elinizin altında bulunsun

Hayır birde incele ve katıl diyor. Ee bunun ayrı ücreti var. Zaten cardfinans go kartı artı paketlerde ki işlemleri kapsamıyor mu.? Neden ekstra paket ücreti vereyim ki.

aynen öyle kampanyaları paralı cidden şaka gibi. ben yurtdışına gideceğim için aldım c d planı olarak. 1 sene sonra kaparım gider. düz tr de kullanan biri bence go falan almasın cepteteb daha iyi gibi sanki kampanyada çok adamlarda. bunlara 20 30 her kampanyaya para vereceğine git ordan yıllık aidatlı al daha mantıklı

Cardfinans ömür boyu aidatsız diyor ama işin gerçeği öyle değil. Mesela hangikredi ve vodafone işbirliği ile başvuru yapıyorsun orada kocaman ömür boyu aidatsız yazıyor. Mh. ile görüşme yapınca çok farklı konuşuyorlar.

Evet cepteteb daha iyi. Finans ın kampanyaları çok az ve çoğu ücretli.

Cardfinans go zaten tüm kampanyaları kapsıyor. Fix card aidatsız olduğu için paket alınabilir fakat go kartta böyle bir şeye neden ihtiyaç duyuluyor anlamadım.

Cardfinans kartin hiç olmadıysa go card veya Trendyol kart aidatsiz. Önceden cardfinans kullandiysan aidatı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

O zaman aidat çıkmaz size. İsterseniz limiti düşürün tutun derim belki lazım olur sonra artırmayı denersiniz. Kapatıp açarsanız ileride aidat çıkar.

4000 TL.

Sadece online için bazılarında oluyor. Kaç aydır kullanıyorum halen neye göre taksitlendirdiğini netleştiremedim. Taksit yasak sektörü yapmıyor, onda sorun yok da diğerlerinin kiminde faizli çıkıyor kiminde faizsiz çıkıyor

QNB FİNANSBANK KAMPANYALAR ( CARDFİNANS - FİXCARD - CARDFİNANSNAKİT )

Valla adamlar okula dönüş kampanyasında %10 oran sunmuşlar. Trendyol Kredi kartı da dahil. Kombo oluyor. Koskoca axess ikinci 1000'e 50 verirken adamlar 400'e 40 veriyor. Hepsiburada üzerinde peşin fiyatına 6 taksit yapan üç karttan biri. Taksit anlamında bu karttan daha iyi tek kart Yapıkredi World. Limit konusunda da gıcık değil. Kişiye özel kampanyaları da güzel.

Aidat muafiyetim de var iki kartımda birden. Ben seviyorum.

Teb bonus, world ve cardfinans go cüzdanda öylece duruyor.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.