Enpara Kredi Kartı [ANA KONU] (811. sayfa)

-
-
Ooo onlarda uyanmış. Önceden böyle olmuyordu sadece vakıf world gibi başka bankaların verdiği kartlar dahil olmuyordu.
Ben eko kart aldığım zaman (2016) ekstra taksitler falan yapamazsınız denmişti.
Aksine internet alışverişinde 9 taksit imkanı olduğunda hiç sıkıntısız yararlanıyordum.
Demek onun da suyu çıktı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu yüzden enpara kredi kartı limitim 10 bin tl günlükte anlamsız zamanlarda kullanıyorum. Amacı kartın ücretsiz olması zaten
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ara işler için benim de qnb fix var onu enparaya çevireceğim ama enpara kk bir alamadım gitti
Hocam bende bonus flexi aldım kampanyalara girmek için ama kampanyalara ücret istiyorlar 44,99₺. Axess free yerine Wings çıkarttım bir yıl onu kullanacağım bakalım
-
Aidatsız kartlar var o yüzden bir esprisi yok hocam, ücretsiz eft olayı tek artısı enparanın benim gözümde. Ayın enparalısı hiç olamıyorum zaten
-
Bu salak en para ne puan veriyor ne taksit yapıyor vasıfsız kart artık fatura ve vergileri de sistem dışı koyuyor ben herkes kartlarını artık iptal etsin boşuna limit yiyor ancak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
yapılandırmadaki kart borcunu ödedikten sonra kartı tekrar açtırabilen oldu mu acaba?
-
6 Taksit kampanyasındaki üst limit uzun süredir 15.000 TL. Bu limiti yükseltmek için cozum@enpara.com adresini talep e-postası gönderdim, sizde yollayabilir misiniz?
-
Amazon enpara kredi kartına taksit yapmayı bıraktı mı?
daha once bircok kez taksitli alısveris yaptım ancak artık taksit secenegi cıkmıyor
-
Aynı şekilde bendede çıkmıyor elektronik ürünlerde denedim hiç çıkmıyor.
500 lira ve üstü için 3 taksit anlaşması kredi kartı sayfasında hâlâ duruyor ama bir deneyip bakayım dedim. Normal QNB kartı denedim sepete örnek olsun diye fritöz ekleyerek, taksit seçeneği çıkmadı.quote:
Orijinalden alıntı: CrrystaL
Aynı şekilde bendede çıkmıyor elektronik ürünlerde denedim hiç çıkmıyor.
qnb bitmiş hocam limitimi yarı yarıya azaltacam bunlardan bi hayır gelmez 2022 de kart aldım ozamanda int alışverişlerini 2000₺’ye kdr faizsiz 3 e bölüyordu kullanıyordum oda bitince dolabın içerisinde uyuyor. Cuzdanıma bile koymıyorum.
Deniz Bonus seçtim, böyle çıktı.
Aidatlı Cardfinans Xtra denedim. Faizli de olsa taksit seçeneği çıkmadı.
-
QNB'deki limiti kartımın olmadığı başka bir bankaya aktarma şansım olsa (Mesela KUVEYT) 1 dakika durmam ama limiti düşürsem o limiti başka bir bankaya aktarma şansım yok ki.
-
Bi kaç sene önce benzer bir durum hatırlıyorum. Hatta Amazon’a soranlar oldu, sanırım sistemsel sıkıntı vs demişlerdi. Sonrasında taksit açılmıştı. Yine benzer durum olabilir.
Neden ki kuveyt in ne avantajı var?
Eğitim, sağlık ve vergiye faizsiz 5 taksit yapıyor. Üst limit daha yüksek.quote:
Orijinalden alıntı: dragontool
Neden ki kuveyt in ne avantajı var?
Ama onun dışında neredeyse hiçbir yerde taksit yok . Bende iki kartta var oradan biliyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X