Şimdi Ara

Enpara Kredi Kartı [ANA KONU] (782. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.286
Cevap
535
Favori
1.952.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 780781782783784
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kesinlikle diğerleri bari benzin alınca tatil alınca puan veriyor bu bildiğin boş çöp olarak kaldı borçlar bitsin kapatacam hemen

• Geçen aliexpresten alışveriş yaptım. Dün baktım taksitlendirme çıkmış. Ne alaka anlamadım ama taksitlendirdim geçtim hemen.

• Enpara girmiyor uygulama aynı sorunu yasayan var mi arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chessmania kullanıcısına yanıt
    Şu an bakrım sorun yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • volkanbirol V kullanıcısına yanıt

Duzelmis evet ekside de konu açılmış zaten teşekkür ederim yanıt için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • volkanbirol V kullanıcısına yanıt

Öyleymiş evet. Dediğim gibi çok kullandığım bir özellik değildi. İkinci bir kredi kartı alacağım, en azından taksit geçen yerlerde kasada ödeme yaparken "Finans'a taksit yok maalesef" demezler.

• BES ödemesine taksit yapıyor mu?

• izmirlim21 kullanıcısına yanıt

Aynen hocam. Bu KK'nın özelliği sonradan taksitlendirmeydi. Senelik ücreti olmaması.

Dijital banka olarak hiç bir şekilde masraf almaması avantajdı.

Hatta ilk zamanlar daha QNB almadan önce öyle güzel kampanyaları vardı ki. Hepsini teker teker budadılar. Ayın Enparalısı diye saçma şey çıkardılar.

Kampanyalar iyice köreldi.

E dedik bari sonradan taksit iyi kalsın. Ohooo onu da devlet eli ile yok ettiler.

Benim asıl kartım Platinum Plus, 1 ayda 300-400 Worlpuan kazanıyorum düşük seviyede harcama ile ki genelde debit card kullanırım. KK ve şirketsel batış yüzünden az sürünmedim. Findeks puanı 200'lerde olunca bir anda kimse yüzünüze bakmıyor.

Avantajlı kartlara yönelmek lazım. Kampanyaları takip etmek lazım.

• Ben burda birkaç kere " enpara, faizsiz taksit kampanyasını sadece 3 sektörle sınırlandırmasını, kendi insiyatifi ile yapıyor, herhangi bir yasal zorunluluk sözkonusu değildir" diye mesaj yazmış, bazı üyeler ise yasal zorunluluk olduğundan bahsederek kafamı karıştırmışlardı.

Eğer yasal zorunluluk var ise kartı tepki olarak kapattırmaya gerek yoktu benim için amma yasal zorunluluk olmadığı halde bu naneyi yemişlerse, işte o zaman ben de tepkimi ortaya koyarak hem hesabımı hem de k.kartımı kapatmaya karar vermiştim.

Bazı üyelerin kafamı karıştırması üzerine enparaya yazıp bu işin aslını sordum ve cevap olarak yasal zorunluluk yoktur dediler.

Nasib olursa temmuzda borcu kapattıktan sonra hem hesabı hem de k.kartını tamamen kapatıp ilişiğimi kesiyorum enparayla...

• dekareme kullanıcısına yanıt

Hocam bildiğim kadarıyla yasal olarak bir kısıtlama yok. Ancak banka yetkilileri ile yapılan toplantı sonrası alınan ortak karar doğrultusunda bankaların bu şekilde bir sınırlamaya gittiği yönünde haberler mevcut. Yoksa bankalar kampanya kısıtlamasına gider ancak neden faizli olarakta bu özelliği kapatıp gelirlerinden olsunlar diye düşünüyorum.

Belki yasal düzenlemeyle kapatmayalım bir süre bunu durduralım diye karar alınmış olabilir bankalar için bu durum daha mantıklı duruyor.

• metin0 kullanıcısına yanıt
    Şimşek talimat göndermiş hocam. Onun işidir başka kimin işi olcak

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • metin0 kullanıcısına yanıt

"Ele verir talkımı, kendi yer salkımı" sözü zuhur ediyor.

Devletin kendisi zam yaparken, enflasyonu hiç hesaba katmıyor, istediği oranda zammı yapıştırıyor (mesela köprülere yılda birden fazla ve devasa miktardaki zam oranları), ammaaa bankalara gelince "aman ha" diye başlayan telkin ve nasihatler...

Ben bunları yemem, yemediğimi göstermek için de tepkimi kartı da hesabı da kapatarak gösteririm. Artık bundan sonrası enparanın bileceği iş.. Kendi topuğuna sıkmaya devam etsin bakalım...

• Ben 2 ay önce aldım bu kartı anadolu hayat emeklilik bes ödemelerini 6 taksite bölüyor diye.Aylık 15K ödüyorum 6'ya bölüyor yatırdım para 40 gün sonra yatırıma dönüşüyor+120 gün sonra devlet katkısı geliyor.Yani 5 ay önceden yatırım yapıyorum devlet katkısınada 2 ay önceden bu işlemler biterse bende kapatırım başka bir özelliği yok zaten kartın çokta önemli birşey değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    bes ödemenizi nasıl yapıyorsunuz hocam?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2jz1993 kullanıcısına yanıt
    Ahe uygulamasi uzerinden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem trafik sigortasını ve hem de herhangi bir markanın kaskosunu 3 taksite bölebiliyor şu an enpara? Öyle mi anladım. Eğer öyle ise enparadan daha cazip olan bir kart var mı?

• Akbank 300 bin limitli kartım iptal ettim, enparaya başvurdum, olumsuz geri dönüş yaptılar 😂

• Bildiğiniz eğitim ve sağlık posundan çekim yapan website var mı ?

• HÜDAVENDİGARMAH kullanıcısına yanıt

Limitten dolayı mı reddettiler? Kapattığınız kart sisteme düşmemiştir belki.

• Rivyalı_Geralt1 kullanıcısına yanıt
    hiçbir şey belirtilmedi, uygulama üzerinden başvurdum ama yaklaşık hepsini kapattırdım 2-3 hafta oldu aslında sisteme yansıması gerekir diye düşünüyorum

• 
Sayfa: önceki 780781782783784
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.