Şimdi Ara

Enpara Kredi Kartı [ANA KONU] (648. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16.350
Cevap
539
Favori
1.970.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 646647648649650
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dijital abonelik kampanyasi için 5.000tl ekstre şartı ve 2 fatura şartı var......

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SYLAS S kullanıcısına yanıt
    vay anasını

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ellie_Williams kullanıcısına yanıt

Enpara kredi kartımı 01.01.2023 tarihi ile kullanımımı bırakarak hiç kullanmadığım kartlarımın olduğu cüzdana koydum. 5.000 TL yi bırak 1 yıldır 2.000 TL ekstre gelmiyordu. Enpara Kredi Kartı [ANA KONU] 

• Saiph kullanıcısına yanıt
    benim limit 900 tl zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ellie_Williams -- 1 Ocak 2023; 4:6:43 >
  • Seninki olmadı. Cardfinans al faydası olacaktır.

• Saiph kullanıcısına yanıt
    go'ya başvurdum, hala basımda

• Ellie_Williams kullanıcısına yanıt

2 hafta sürüyordur. Bende tarihleri aynı olsun diye Go ve Cardfinans yeniledim. Bakalım hangimizin erken gelecek. Gündüzde Enparayı yenilerim.

• "Her ay bi’ kahve bizden" kampanyası aynı değil ki artık. 15tl starbucksa yüklüyorduk 15tl iade geliyordu ücretsiz oluyordu. bunlar şimdi 150 yükle 30 iade demiş. kahve sizden falan değil. starbucksta bi venti kahve 50tl zaten.

dijital kampanya ise ayda 5k ekstre istiyor lul. tek kartımız sen misin yahu. böyle sefil kampanya koyacaksan hiç koyma.

• Hani kampanyalae nerde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    çöp beş para etmez. diğer bankaların kampanyalarına bak. ben baktığıma pişman oldum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Çoğu posta bazen çekim yapmıyor. Cardfinans ile çekiyor enpara ile çekmediği oluyor.

• Nerden baktınız ki hocam? YouTube için merak ettim. Başka bişi aradığım yok :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    https://www.qnbfinansbank.enpara.com/kampanyalar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gerçekten dağ fare doğurdu kampanyalar tırt maalesef ☹️

• hhahaha . 30 tl iade için 5000tl borçlu mu olacağım. kim yaptı bunları çok merak ediyorum. kampanya mı yaptık işte daaa demek için yapılmış belli.

anlaşılan enpara kartı sadece takside kullanacağız artık. onun dışında kullanılmayan kart durumuna düşürdü kendini bayaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoşanBalık -- 1 Ocak 2023; 14:33:26 >
  • %50 olsa bile gene 50 TL etmiyor.

Umarım sipay yeni yılda devam eder.

• quote:

Orijinalden alıntı: shutterbug

%50 olsa bile gene 50 TL etmiyor.

Umarım sipay yeni yılda devam eder.

Aynen umarım devam eder şu anda Spotify netflix ve YouTube iade de en iyisi sipay

• Şu an uygulamada kredi kartım gözükmüyor. Migros Sanal Market üzerinden sipariş vermeye çalışıyorum "İşleminiz banka kanalından reddedildi. Tekrar deneyiniz." diye hata veriyor. Yaptığı saçma sapan kampanyalar da cabası. Kırıp atmak lazım bu kartıEnpara Kredi Kartı [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi den -- 1 Ocak 2023; 15:56:6 >
  • Geçen haftaki fatura ödemelerimi taksitlendiremedim halen inceleniyor. Enpara bitmiş tamamen . Başka ücretsiz taksit yapan kart varmı bildiğiniz tercih edilecek?

• Cém kullanıcısına yanıt

Kuveyt Türk sağlam kart

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 646647648649650
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.