Şimdi Ara

Enpara Kredi Kartı [ANA KONU] (414. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.286
Cevap
535
Favori
1.952.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 412413414415416
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    fiş var mail atayım umarım çözerler sağolun
  • cono01 kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam teşekkür ederim ilginiz için.
  • Enpara kredi karti veya Fix karta basvuru yaptigimda bilgi bile vermeden basvuruyu reddediyorlar. Sanirim limite takiliyorum. Limite takildigi halde Finansbank'tan kredi karti alabilen var mi? Bazi bankalarda alinabiliyor ama Finansbank'taki durumu bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sarius82 S kullanıcısına yanıt
    Limite takılsanız yasal düzenlemeler gereği müşteri limitiniz ... şeklinde mesaj gelir.Müşteri profiliniz Finansbank için uygun olmadığından olumsuz oluyordur

• adeleks kullanıcısına yanıt
    Bende de aynısı oldu. Mutlaka çözülür. Gerekli bilgileri yazip 6 taksit yapmak istiyorum diye belirterek fişi de eklemeniz yeterli olur. 3 iş gününde taksitlendiriyolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ydemir95 -- 23 Aralık 2019; 21:14:16 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben ilk yıl aidat kampanyasını kazandım ama 2.si için bir şey gelmedi.
  • 0MG90 kullanıcısına yanıt
    İkincisi için kartınızı çıkarmanızın üzerinden 12 ay geçmesi gerekiyor ondan sonra 6 ayda 10 ₺ üzeri 10 işlem yaparsanız ikinci yıl için aidat almaya hak kazanırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruvhart -- 23 Aralık 2019; 23:17:25 >
  • webco W kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam, yeni yıl kampanyası için başvurmuştum. İşime yaramayacak o zaman

• Ben iptal ettirmeyi dusunuyorim malum kart bilgileri çalındı muhabbetinden sonra..

Bir de dikkat ettiniz mi bilmiyorum her ay alışveriş faizi odetiyor bize minimum filan da odemiuorim hep kapatiyorim tamamını. Hesam kesim tarihinden son ödeme tarihine kadar muhtemelen faiz işletiyor ne kadar aptalca olsa da (otomatik ödemede kaç lira geldiğini bile SMS atmada takip etmeyeceğim. ) Böyle de aptallık. Keza otomatik ödeme istemesi 2 tane onlarda da faiz işletiyor kaç günse gün.. şark kurnazligina gerek yok iptal eder geçerim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enpara altın alım-satım makası vs cepteteb..
    Enparayı altın al-sat için düşünenler varsa bilgi olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omaTR -- 24 Aralık 2019; 9:24:5 >
  • omaTR kullanıcısına yanıt
    TEB de makas daha düşük değil mi hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avengement

TEB de makas daha düşük değil mi hocam
    Evet hocam ondan bahsediyorum bende enpara parayı nerden kazanıyor belli oldu.

• xiseyn kullanıcısına yanıt
    müşteri hizmetlerini arayın hocam. bu ay sonunda 2. kez 100 tl ödeme alıcam.

• Şu taksitte üst sınırıda bi arttırsalar nolur ki? 3bin yetmiyor.
  • Hocam yılda bir kez 100tl veriyor değilmi siz 2 yılda 200tl aldınız

• Ziraat gibi 5000 olsa.

• mrduran321 kullanıcısına yanıt
    evet hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihburak95

Ben iptal ettirmeyi dusunuyorim malum kart bilgileri çalındı muhabbetinden sonra..

Bir de dikkat ettiniz mi bilmiyorum her ay alışveriş faizi odetiyor bize minimum filan da odemiuorim hep kapatiyorim tamamını. Hesam kesim tarihinden son ödeme tarihine kadar muhtemelen faiz işletiyor ne kadar aptalca olsa da (otomatik ödemede kaç lira geldiğini bile SMS atmada takip etmeyeceğim. ) Böyle de aptallık. Keza otomatik ödeme istemesi 2 tane onlarda da faiz işletiyor kaç günse gün.. şark kurnazligina gerek yok iptal eder geçerim.
    Kredi kartı ekstresini son gün ödeyince ilk zamanlar bende de faiz/ücret benzeri ücretler gözüküyordu bir sonraki gün siliniyordu ama daha sonra hiç son gün ödeme yapmayınca hala öyle mi bilmiyorum. Herhangi bir alışverişe de faiz işlettiklerini görmedim eğer taksitlendirme kampanyasında 3 hak dolmadıysa.
    www.qnbfinansbank.enpara.com
    Bad Request
    https://www.qnbfinansbank.enpara.com/sss/#kartlar
    ve burada oto ödemeyle ilgili bir bilgi yok acaba siz yanlış konuya mı yazdınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: Askaparta

Ziraat gibi 5000 olsa.
    Süper olur ama çok zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kampanyaavcı

Kredi kartı ekstresini son gün ödeyince ilk zamanlar bende de faiz/ücret benzeri ücretler gözüküyordu bir sonraki gün siliniyordu ama daha sonra hiç son gün ödeme yapmayınca hala öyle mi bilmiyorum. Herhangi bir alışverişe de faiz işlettiklerini görmedim eğer taksitlendirme kampanyasında 3 hak dolmadıysa.https://www.qnbfinansbank.enpara.com/sss/#kartlar vehttps://www.qnbfinansbank.enpara.com/kartlar/enparacom-kredi-karti/kredi-karti-faiz-ucretleri-tablosu burada oto ödemeyle ilgili bir bilgi yok acaba siz yanlış konuya mı yazdınız?

Alıntıları Göster
    Ekstrede gözüken o şekilde olunca her ay 10 20 lira alışveriş faizi adı altında bir şey alıyordu ne olduğunu da bilmiyorum zaten kızmıştım su malum Netflix kampanyası için bir amuda kalkmadigimiz kaldı diye, isabet oldu bu en son çalınma olayları da. Adam Amerika'dan iTunes üzerinden alışveriş yapıyor adamlar SMS bile atmıyor, ulan adam Amerika'dan yapıyor alışverişi zeki insan!

Amazondan elektrikli süpürge aldim 1 sene mi ne geçmişti son alışverişin üzerinden İngiltere'den aradilar siz misiniz ne aldınız tam olarak hangi adrese yollarsiniz filan diye teyit için bak SMS filan değil direk aradı adam; bizimkiler elleri pantolonunda saldım çayıra mevlam kayira...

• 
Sayfa: önceki 412413414415416
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.