Şimdi Ara

Enpara Kredi Kartı [ANA KONU] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16.175
Cevap
535
Favori
1.929.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sssss5

Arkadaşlar Gib üzerinden MTV ödeyip taksite bölen varsa yazsın lütfen. 6taksit yaparsa enpara kredi kartıyla öderim. Diğer bankalar 3taksit yapıyor

Ben yaptım kyk borcu ödedim, 6 taksit yaptı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mtv ödeyenlerin borcu henüz provizyondadır ama kyk bolduyse onu da böler. Çok güzel bir kampanya.

• Ben aldım bu kartı lakin diğer kartlardan ne farkı var ben hala anlamış değilim. kısaca özetleyecek birileri varmı
  • smhzhl S kullanıcısına yanıt
    şimdilik sadece aidatsız oluşu ve şartları sağlarsan 100 TL vermesi var

• Kaç senedir gelecek gelecek diye konuşuldu. Sonunda geldi de ama hala iyi bir kampanyası yok. Böyle devam ederse bir süre sonra ya millet çekilir ya da limit düşürür. Aidatsız kart, 100 tl bunun çok daha fazlasını flexi ve free veriyor. 3 ay süre verip beklerim. Yine aynı devam ederse limiti düşürür, nadasa bırakırım.

• Arkadaşlar kuyumcu posundan altın aldım provizyondan çıkınca 6 taksit yaptı. MTV ile ilgili haberlerinizi bekliyorum. Ayın 15i hesap kesimi 20sinde falan ödeme yapacağım daha önce yapan olursa bilgilendirsin lütfen :)

• Ben de maximum ve axess kullanıyorum. Az önce enpara başvurusu için sitesine girdim. Seçeneklerden aidatsız kart istiyorum kısmını seçince “Üzgünüz sadece mevcut müşterilerimiz başvuru yapabilir” diyor. Ama günlük işler yapacağım kısmını seçtim başvuruyu aldı. Aidat var mı bu kartta?

• Arkadaşlar mtv için gibden ödeme yapanlar kaç taksite bölebildiler yazabilirlermi?

• quote:

Arkadaşlar kuyumcu posundan altın aldım provizyondan çıkınca 6 taksit yaptı. MTV ile ilgili haberlerinizi bekliyorum. Ayın 15i hesap kesimi 20sinde falan ödeme yapacağım daha önce yapan olursa bilgilendirsin lütfen :)

Posun finansbak posu olması mecburi mi yoksa farklı banka posundan mi yaptiniz işlemi

• quote:

Orijinalden alıntı: fotografya

quote:

Arkadaşlar kuyumcu posundan altın aldım provizyondan çıkınca 6 taksit yaptı. MTV ile ilgili haberlerinizi bekliyorum. Ayın 15i hesap kesimi 20sinde falan ödeme yapacağım daha önce yapan olursa bilgilendirsin lütfen :)

Posun finansbak posu olması mecburi mi yoksa farklı banka posundan mi yaptiniz işlemi

Garanti bankası posuydu

• GizliÖzne35 kullanıcısına yanıt
    aidatsız siz normal müşteri için başvuru yapmışsınız müşteri olduktan sonra kredi kartına başvurursunuz enpara internet şubesinden
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fotografya

quote:

Garanti bankası posuydu

Telefon alinabilir o zaman. Altin al sonra taksit yaptir altini sat telefonu taksitle almis ol.

• .Eray. kullanıcısına yanıt
    Ben kredi kartı yerine banka kartına mı kayıt oldum o zaman? Ya da normal Cardfinans kredi kartına. İptal edeyim en iyisi gelmesinler boşuna 😊 Direk Enpara yollayacaklarsa alırım 👍

• GizliÖzne35 kullanıcısına yanıt
    enpara müşterisi olacaksınız encard banka hesap kartı vericek işte internet şubesindende kredi kartına başvurucaksınız
  • fotografya kullanıcısına yanıt
    6 taksit olayı nedir detaylı anlatan bir link var mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Eray.

6 taksit olayı nedir detaylı anlatan bir link var mı acaba

Konunun ilk mesajini okuyun. 3000 tl ye kadar taksit yapabilirsiniz yasak sektörler hariç diye okudum sanırım. Yanlışlık olmasın sitesinden bakin bence

• fotografya kullanıcısına yanıt

Hocam süpersin

• kredi kartına başvurdum değerlendiriliyor diyor telefonla mı arayacaklar acaba ne soruyorlar
  • ibo83 kullanıcısına yanıt
    Bu söylediklerinizin normal kullanıcı için hiçbir anlamı yok. Diğer kartlardaki en düşük aidat 100 tl. )yeni başvurdum akbanka geri iade etmediler, bende enpara gelince kapatacağım)

Şimdi enpara da aidat ücreti yok +100 tl buradan kazanıyoruz.

100 tl de kendisi veriyor.

Toplam 200 tl kafadan cepte.

Bu daha yeni bir kart, elbette kampanyaları olacaktır yıl içinde.

Bu arada aman diyeyim diğer arkadaşlara, babanıza dahi 10 tl- 5 tl puan kazanacağım diye kredi kartınızı kullandırtmayın, sonra çok pişman olursunuz.
  • .Eray. kullanıcısına yanıt
    Bende başvurdum, enpara üyesi misiniz? Bende direk kabul edildi, arama falan yok, kuryeye teslimat bekleniyor yazıyor.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.