Şimdi Ara

FİNANSBANK (ENPARA) BATARMI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
7
Favori
20.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • devlet güvencesi altında. Batma ihtimalinin olacağını düşünmüyorum.
  • Ben bu konuda tereddütümü günler önce banka ile paylaştım ve gelen mesajı sizlere de ileteyim.. Ardından telefonla da arayarak bilgilendirme yaptılar.. Tabi ki batma eğilimindeyiz gibi bir yanıt beklemiyordum ama telefon konuşmasından sonra ben bir güven hissettim..



    Finansbank Enpara.com web sitemizden ilettiğiniz Enpara.com hakkındaki görüşünüz IM18151025 numaralı kayıt ile bize ulaştı.



    Finansbank, Türkiye’de geçerli bankacılık kanun ve düzenlemeleri dahilinde faaliyet gösteren bir Türk bankası ve faaliyetlerimiz, ülkemizin tüm bankaları gibi BDDK kontrolünde gerçekleşiyor. Halka açık bir banka olan Finansbank, aynı zamanda SPK mevzuatına da tabi. Finansbank’a ilişkin bilgiler, mevzuatların olduğu kadar, şeffaflık ve sorumluluk bilincimizin de bir gereği olarak, düzenli şekilde Kamuyu Aydınlatma Platformu’na bildirilmekte, müşterilerimiz, medya organları, yetkili makamlar başta olmak üzere tüm paydaşlarımızla düzenli olarak paylaşılmaktadır.



    Bize her konuda her zaman Enpara.com Çözüm Merkezi’mizden ulaşabilirsiniz.



    0850 222 36 63

    Enpara.com




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrt338

    Hayır sen Yunanistan'ın bu kadar kötü olduğunu nereden duydun? Türk medyasının abarttığı kadar kötü değil Yunanistan, ve şuan asgari ücretler emekli maaşlarında düşüş oldu ama hala bizdan çok daha yüksek durumda

    dostum sen hangi dünyada yaşıyorsun. Yunan halkı tüm mevduatını ülke batacak diye çekiyor, yunan hükümeti birak normal harcamalarını yapmaya aldığı borcun ilk taksitini bile ödeyemeyecek durumda ve sen onlar bizden daha iyi mi diyorsun
  • Enparanin ilk ciktigi gunlerden beri kullaniyorum yararini cok gormusudurde ama son gunlerde 100bin garantisini bilmeme ragmen bende tedirgin olmaya basladim.Acaba devlet oyle bir durumda ne kadar surede paramizi veriyor surundurmeseler bari bizi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben tüm paramı başka bankaya yatırdım.
  • Ulan ciddi ciddi bankaya mail atıp batıyomusunuz diye soran var bu ülkede...
  • zora düşse bence bu kadar eli bol kampanya yapmazdı yani böyle düşünüyorum
  • Ülkedeki ekonomik kriz ile bankaların doğrudan alakâsı yok. 2001 krizinde içi boşaltılan bankalar battı sadece. Yunanistan'daki batsa bile Türkiye'dekine bir şey olmaz, merak etmeyin.
  • En fazla başka bir firmaya satılır. Misal; Katarlılar filan talipmiş zaten.
  • Ciddi ciddi bu ülkede halka açık olan kurumların mali yapısı, ortaklıkları ve finans durumları ile ilgili bilgi talep edilebilir, bu yeni ya da garip birşey değildir. Ortaklık yapısı, ödenmiş sermaye durumları, bilançoları vb. size fikir verebilir. Belki bunu yapmazsanız sonradan kafanızı çok duvara vurabilirsiniz.. Saygılarımla..
  • Faizin dibine batmış millet. Allah ıslah eylesin, hidayet versin (hepimize)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sükût

    Faizin dibine batmış millet. Allah ıslah eylesin, hidayet versin (hepimize)

    Allah vermez, önce biz yapmalıyız.İstanbul da herkes oruç tutuyor ama her türlü pislik,kuralsızlık,yasa dışı işler toplumu sarmış.Sorarsan en iyi müslüman da onlar....Onun için faiz bunların yanında o kadar masum ki, kime zararı var.
  • Faizin evini kiraya vermekten ne farkı var ki? Paranı kiralıyorsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dragon Fighter

    quote:

    Orijinalden alıntı: mrt338

    Hayır sen Yunanistan'ın bu kadar kötü olduğunu nereden duydun? Türk medyasının abarttığı kadar kötü değil Yunanistan, ve şuan asgari ücretler emekli maaşlarında düşüş oldu ama hala bizdan çok daha yüksek durumda

    dostum sen hangi dünyada yaşıyorsun. Yunan halkı tüm mevduatını ülke batacak diye çekiyor, yunan hükümeti birak normal harcamalarını yapmaya aldığı borcun ilk taksitini bile ödeyemeyecek durumda ve sen onlar bizden daha iyi mi diyorsun

    Malesef bu konuda biraz yanlış düşünüyorsunuz. Yunanistandaki durum Devlet borçlarının çok yüksek olmasıdır. Halk kesinlikle açlıktan ölmüyor.

    Evet diğer arkadaşında belirttiği gibi halen Yunanistan'da asgari ücret ve özellikle emekli maaşları Türkiye'ye göre çok çok daha iyi durumda.

    Yunanistan devlet borçlarını yönetmede başarısız olmuş, çalışıp vergi ödemesi gereken insanlara erkenden emekli olma şansı vermiş, toplanan vergilerle karşılanamayacak ölçüde yüksek emekli maaşları ve sosyal haklar vermiş, yeterli vergi toplayamamış ve bunun sonucunda da sürekli olarak halkına maaş, hizmet vs. verebilmek için yurtdışından borç almak durumunda kalmıştır. Borçlar artık ödenemeyecek derecede artmış olduğu içinde devlet iflasın eşiğindedir. Bu demek değildir ki halk çaresizlik içinde.

    Tabiki Yunanistan'ın iflas etmesi halkı etkileyecektir, finansal sistem kötü etkilenecek ve işsizlik artacaktır. Herşey güllük gülistanlık demiyorum ama asgari ücretin, sosyal hakların ve emekli maaşlarının halen Türkiye'ye oranla çok daha iyi durumda olduğu bir gerçektir. Yunanistan devlet borçlarını yapılandırmanın bir yolunu bulup bu borçları eritmeye başlarsa halkıda yine bizden daha yüksek bir refah seviyesi ile hayatına devam edebilir.


    Finansbank konusunda;

    Finansbank çoğunluk hisseleri bir yunan bankasına aittir ancak o bankanın yaşadığı sorun nedeniyle Türkiye'den mevduat çekmesi gibi bir ihtimal yoktur. En fazla olabileceği bankanın borçlarına karşılık Finansbank hisselerini kaybetmesi veya satması olabilir. Ki buda sizin bankada yatan paranızı herhangi bir şekilde etkilemez. Yani devlet garantisi vs. düşünecek bir durum bile söz konusu değildir burada. Şu anda Finansbank veya Enpara'dan memnunsanız paranızı aktarmanız kesinlikle gerekli değildir.




  • 480mrt kullanıcısına yanıt
    Her işi düz mantık ve akılla çözemezsiniz. İnsan aklının da çözemediği ve danışacağı , ihtiyacı duyduğu bilgiler vardır. Örneğin görmediğimiz şeylere inandığımız gibi.
  • Bende çıktım aslında sorun yok gibi gözüküyor ama belki kaynak aktarımı olur ne bileyim. Yurt dışına para çıkışınıda kolaylaştırmışlardı sanırım seçimden önce. Beni şubeye bağlayan tek olay bir program şansa o anda çalışmasa niye filan diye sormamak için çıktım. Düzelsin karşı taraf döneriz enparaya.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sükût

    Faizin dibine batmış millet. Allah ıslah eylesin, hidayet versin (hepimize)


    Paranızı nasıl muhafaza ediyorsunuz?
  • kursel K kullanıcısına yanıt
    ee, bu cevaptan hiçbir şey anlaşılmıyorki... yok oraya bağlıyız yok buraya bağlıyız... zaten bunları yapmadan banka açamazsın , ki , bizde batan imarbank,demirbank... bunlar da zamanında bu dediğimiz kurumlara bağlıydı
  • ufak bir meblağ vardı baska bankaya aldım bende . baktım aylık faiz de aynıymıs . Enparanın sadece ıslem ucretlerı yok o yuzdn ıyı .
  • Yazılı olarak verdikleri yanıt tabi ki standart bilgilerden oluşuyordu ancak telefon görüşmesi yaptığımızı belirttim, o görüşmede sonucu edindiğim bilgiler bende güven duygusu oluşturdu.. Sizlerin de bu tür bilgilendirme talepleriniz oldukça istediğiniz yanıtları alabilirsiniz.. Bildiğim kadarıyla geçmişte batan bankalar üstünde sıkı bir denetim mekanizması yoktu.. Bugün bu durum her banka ya da kurumda sözkonusu olabilir.. Hatta çoğu bankaların ortaklık yapısı kimlere paramızı emanet ettiğimiz muallak, nihayetinde belli bir oranda devlet garantisi var ve 3 ay gibi bir sürede geri ödeme yapılıyormuş.. Bu bizim ülkemizdeki işleyiş ancak Finansbank Rusya'da bulunan şubelerini de kapatmış kriz nedeniyle (hepsini mi bilmiyorum).. Yani herkes kendi imkanına göre karar vermeli..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.