Şimdi Ara

Finansbank Enpara [ANA KONU] (1088. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
5 sn
21.842
Cevap
560
Favori
1.508.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
102 oy
Giriş

Şu kısımları bilemem:  "iletilen emirlerin gecikmesi, musteri hizmetleri diye bot'un karsilamasi, dalgali piyasada cokmesi gibi cogu sikayetler benim icin yeterli bir sebep." Pay senedi değil fon yatırımı yapan biriyim.

Ama Midas'a paranın geç yansıması diye bir sorun hiç yaşamadım. Bir dakikayı geçmiyor benim için. Beş altı farklı bankadan da transfer yapmışımdır.

Ekleme: Android telefonun geliştirici menüsü kapatınca Mobil temassız NFC ödeme menüsü geldi. müsait zamanda deneyeceğim.. muhtemelen düzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_alp -- 16 Haziran 2026; 12:22:20 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mehmet_alp M kullanıcısına yanıt

Ben NFC odeme kullaniyorum sorun yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Halka arz persembe ve cuma gunu olarak revize edildi bugunu cikardilar neden boyle yaptilar bende anlamadim.

Soruna gelince evet enparadan katilamiyoruz, talep toplama seklinde olan halka arzlara bi sure katilamayiz gibime geliyor enpara ile.

Halka arz direk alim sekilde olursa ancak alinabilir enpara'dan.

Orijinalden alıntı: memnunov

Halka arz persembe ve cuma gunu olarak revize edildi bugunu cikardilar neden boyle yaptilar bende anlamadim.

Soruna gelince evet enparadan katilamiyoruz, talep toplama seklinde olan halka arzlara bi sure katilamayiz gibime geliyor enpara ile.

Halka arz direk alim sekilde olursa ancak alinabilir enpara'dan.

QNB altyapısı kullandığı halde neden böyle oluyor acaba?

• Teknik altyapi ile halka arza katilmak farkli seyler aslinda yapay zekaya sor istersen ayni soruyu detayli yaziyor

www.burakavci.com.tr
    Kırık Vadeli Mevduat Hesap Nedir? Banka Mevduat Faizleri ve Banka İncelemeleri (YATIRIM 3)
    https://www.burakavci.com.tr/2025/04/irregular-maturity-account.html

• merhabalar, En para hesabıma QNB şubelerinde TL yatırmak istiyorum. Masraf yok galiba, üst limit ne kadar? Ev alma niyetim var. Döviz ve altın bozup banka hesaplarıma yatırmam lazım. Her banka farklı prosedür uyguluyor. üst limitler şubeden şubeye bile değişiyormuş.

3-4 banka hesabım var. onlara yatırım, EFT ile bir hesaba toplamayı düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kampanyaavcı kullanıcısına yanıt

ben sadece ppf alıyorum zaten, fonlar aktifte...buraya getirmem,fon satınca en azından aktifte gecelik 42 ile duruyor,bunlar gecelikte 29-30 ancak veriyor.

Teşekkürler hocam.

istanbuldaysan sağlamoğlu altın gibi kurumsal yerler direk altın,dövizinin bedelini banka hesabına eft yapıyor. para taşımaya gerek yok.

midası ilk çıktığından beri kullanıyorum, eskiden sorunlar oluyordu ama son 1 yıldır hiçbir soruna rastlamadım. üstüne de airpods pro 3 kulaklık gönderdiler.

Orijinalden alıntı: AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM

istanbuldaysan sağlamoğlu altın gibi kurumsal yerler direk altın,dövizinin bedelini banka hesabına eft yapıyor. para taşımaya gerek yok.

Evet, İstanbul Şişli de ikamet ediyorum. O firma nerede? Kaç tane kuyumcu gezdim, hiç biri banka hesabına atmak istemiyor.

midası ilk çıktığından beri kullanıyorum, eskiden sorunlar oluyordu ama son 1 yıldır hiçbir soruna rastlamadım. üstüne de airpods pro 3 kulaklık gönderdiler.

Hocam kimseye akıl verme niyetinde değilim. Hisse alıp satarak kazanç elde edecek kadar bilgi birikimim yok. Paramı fonlara be ETF'lere emanet ediyorum. Midas MKK ücretini bile almıyor. Enpara ile halka arzlara girerim diye ummuştum ama girilmiyormuş. Benim için bir anlamı yok. O iş için de Piapiri (ünlü menkul) kullanır geçerim. Her ay ayın enparalısı oluyorum ve faizsiz nakit çektim. Üç ay sonra gene çekerim. Daha önce de yazdım. Enpara sadece alışkanlıklarımı terk edemediğim için kullandığım bir yer benim.

• mr.isson76 kullanıcısına yanıt

kapalıçarşı tarafında kalıyor.

çemberlitaş tramvay durağının az aşağısında. google maps e yazınca götürür 3-5dk sürer oradan yürümek.

giriş katta ufak dükkan var oraya değil de pasaj da 2.katta da yerleri var, fazla bozduracakları oraya yönlendiriyorlar. direk oraya gidin giderseniz, kaç numaralı dükkana gideceğinizi sıraya girmeden sorabilirsiniz.

web sitesindeki fiyat ne ise o fiyata bozuyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM -- 20 Haziran 2026; 19:5:21 >

kapalıçarşı tarafında kalıyor.

çemberlitaş tramvay durağının az aşağısında. google maps e yazınca götürür 3-5dk sürer oradan yürümek.

giriş katta ufak dükkan var oraya değil de pasaj da 2.katta da yerleri var, fazla bozduracakları oraya yönlendiriyorlar. direk oraya gidin giderseniz, kaç numaralı dükkana gideceğinizi sıraya girmeden sorabilirsiniz.

web sitesindeki fiyat ne ise o fiyata bozuyorlar.

Desteğiniz için teşekkürler

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.