Şimdi Ara

Finans, Ekonomi, Borsa temalı site açmayı düşünüyorum. [ İSİM ÖNERİSİ ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ekonomi alanında öğrenciyim ve bir internet sitesi açmayı planlıyorum. Haber ve köşe yazıları tarzında ilerleyeceğim. Alan adı .com olacak. İsim önerisinde bulunabilecek var mı?

• UP

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekonomicoheyi.com
  • bir işletme öğrencisi olarak (ne kadar becerebilirim bilmiyorum ama) sitende yazar olmak isterim.

Ayrıca daha önce forum sitesi açmışlığım var, site kurmanda takıldığın noktada yardımcı olabilirim.

isim önerisi olarak Türkçe mi ingilizce mi isim düşünüyorsun ona göre yardımcı olayım?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • [F]inans, [E]konomi, [B]orsa = feb.com

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçe isim arıyorum hocam. Siteyi yazı yazılabilecek hala getirdiğimde size mutlaka pm atacağım.
  • TherafluForte kullanıcısına yanıt
    Feb.com tabiikide kapılmış bir alan adı :) Üşenmeyip baktım 2000 senesinde alınmış alan adı. Tam 19 yıldır dolu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arman-i

Feb.com tabiikide kapılmış bir alan adı :) Üşenmeyip baktım 2000 senesinde alınmış alan adı. Tam 19 yıldır dolu.
    hocam .com olması şart mı sizin için?

benzer bir isim olan efibo.net var, bildiğim birkaç kodla godaddy'den 10TL civarına alabilirsiniz bu alan adını.

• Şart değil araştırmaya devam ediyorum. Godaddy ile aldığım alan adını kendi hosting şirketime transfer etmek kolay olur mu ekstra ücret öder miyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arman-i

Şart değil araştırmaya devam ediyorum. Godaddy ile aldığım alan adını kendi hosting şirketime transfer etmek kolay olur mu ekstra ücret öder miyim
    kolay olur hocam, godaddy nin zaten esas işi alan adı satmak, alan adınıza karar verdiğinizde ulaşın bana, yardımım dokunacağını düşünüyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.