Bildirim
Finallere Calisiyorum Sorulari Alabilirim (ssli)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ünide sınavlara nasıl çalışıyosunuz?
Benim sınava çalışmaktan anladığım bi test kitabı alıp içindeki soruları çözmek_____________________________
Ne bakhtin gülüm?
- Mikhail Mikhailovich Bakhtin
-
Ne zaman kayıt oldun _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Cinéma
Benim sınava çalışmaktan anladığım bi test kitabı alıp içindeki soruları çözmek
Kardesim ben hizli okuma egitimi almistiim . Surekli bunu kullanaraj calisiyorum. Bazilarida yazarak calisir bu degisir ..
quote:
Orijinalden alıntı: Jim Carrey
Ne zaman kayıt oldun
2011
quote:
Orijinalden alıntı: Cinéma
Benim sınava çalışmaktan anladığım bi test kitabı alıp içindeki soruları çözmek
Gardaş ben de bu sene bi üniversiteye başladım. Lisede pek de dersleri takan bi tip değildim gerek arkadas ortamının etkisi gerekse içimden gelen sesin de çalışmami istememesi.Hep sınav arefelerinde başlardım ders calismaya. Artık 10 saatte nasıl çalışırsam. Liseyi hep 60 70 gibi notlarla bitirdim. Şimdi üniversiteye başladım. Derslere pek girmiyorum devamsızlık yok zaten. Sınavlar 2 hafta içinde oluyor. Sınavlardan 1 hafta önce fotokopicılerden temin ettiğim notlara bakıyorum ve hocaların önerdiği kitaplara göz gezdirıyorum ve çok şükür ilk dönemde bütün dersleri geçtim. Yani üniversitede insan ister istemez ders çalışıyor genelde okuyarak. Test çözme falan yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tipik 1 Doksanbesli -- 4 Mayıs 2014; 19:20:05 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-Heh, işte şimdi sevgimizi anlamışsındır!-
∞ BU SEVDANIN SONU GELMEZ ∞
-
Ne finali yav benim daha 2. Vizeler 21 inde bitiyor
Soruları biz değil hoca verecek
_____________________________ -
Bizim de finaller haziranın ilk haftası başlıyor. Açıkçası finallerde ne yapacağız bilmiyorum vizelerde 25 er soruluk test yapan hocalar finalde nerdeyse 50 soruya kadar abartıyor olayı. 50 soru olunca da nereden sorar, hangi konuya ağırlık versek diye kestiremiyor insan. Geçen dönemden 1 ders kaldı alttan bu dönem kalmazsa iyi olacak.
Hele gelecek seneler ne yapacağız seçmeli dersler konusunda onu da bilmiyorum._____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler