Şimdi Ara

Finali En Çok Şaşırtan Film? (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.098
Cevap
17
Favori
68.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: barasorlu

gecen show tv de de vardı bilgisayarda izlemistim adam ölü ama bi trende olayı çözmeye çalışıyor o adama şaşırmıştım :D

O filmi bende show tvde gördümde tamamını izleyemedim. Filmin adı ''yaşamın şifresi'' miydi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: elmariacci

kesinlikle Shutter Islands...

ondan önce onun gibi 15 tane film var, çok film izleyen birisi bu tarz sonlara alışıktır tahmin etmek çok zor değildi şaşırtmadı beni

tamam sen çok film izliyorsun büyük üstadsın.

ben de çok film izliyorum filmden filme değişir ben o kadar film izledim en etkilendiğim film shutter islands'dır.Leonardo di caprio'nun etkisi de kesinlikle var.
  • Öldüren Sis (Stephen King )
  • prestij tam anlamıyla süper filmdir izleyin ve finalindeki fedakarlıkları görün
    kız ve kurt filmini izlemeyen varsa izlesin film boyunca kurt bu mu yoksa diğerimi derken süper şaşırtıyo
  • Sihirbaz (2006) - The Illusionist
    Prestij
    Sihirbazlar Çetesi --diğer ikisine göre yeni fakat bence diğer ikisi daha güzel--

süper filimlerdir hem sihirbazlık var hem de sonları ters köşeye yatırıyo
  • Klasik olacak ama İnception
  • Donnie Darko.

Tüm dikkatimle 2 kere izledim ama yok , finalde sadece bakıp kalıyorsunuz. Bence yönetmen bile ne olduğunu anlayamadı
  • The Others
    Memento
  • Donnie Darko.
  • Saw ve the sixth sense

• The Departedddd çok afallatmıştı.Onun dışında Shutter Island üzmüştü Monte Kristo Konto
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarideli18

Nedense bu ulkedeki cahil ahali hep benim soylediklerimin karsisinda tavir aliyor, ama tum saygin bilim adamlari (en basta celal sengor), sanatcilar (buyrunuz Fazil Say), ve aydin insanlar (asagida linkini paylastigim sahis) benim soylediklerimi destekliyor. Sizin sozleriniz zart gelir zurt gider, ben adamin okumusunu dinlerim cuhelasini degil, buyrun siz de dinleyin:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=grPTVqHhf9M

Komik olan ne biliyor musun. Senin o çok övdüğün milletlerdir videoda Nihat Genç'in anlattığı şeylere sebep olan. Bunu anlamak değil senin derdin ama. Kendi milletini ülkeni insanını ailesini savunamayacak adam! neyine bunları konuşuyor. Yazık günah senin gibi insanla aynı oksijeni tüketiyoruz. İsrafsın sadece.

• Recep ivedik 3

6.his ve shuter island

• Prestij. Kafa karıştırıcı bir sonu vardı gerçekten.

• Beni hiçbir film Olağan Şüpheliler kadar ters köşe yapmamıştır.

Bu arada No Mercy nin sonuda fena değildi.
  • Altıncı His
    Saw
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: elmariacci

kesinlikle Shutter Islands...

ondan önce onun gibi 15 tane film var, çok film izleyen birisi bu tarz sonlara alışıktır tahmin etmek çok zor değildi şaşırtmadı beni

Senin gibi çok film izlediğini gözümüze sokan insanlar sıktı artık . Tamam film izliyorsun anladık . Ona benzeyen fazlaca film yokdur . Olsa bile bunun kadar başarılı olanı azdır . Bu tarzda . Adam fikrini söyledi hemen atlarında böyle yorumlar yapmayın kardeşim .

• Olağan şüpheliler
    Zindan adası
    Diğerleri
    6. His

• Celda 211

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.