Şimdi Ara

Finali En Çok Şaşırtan Film? (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.098
Cevap
17
Favori
68.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sarıdeli sen olanı söylüyorsun ancak öz memleketini yerden yere sokarak. Konuşuyorsun ama yaşayan öz yurdum arkadaşlarımızı küçük görerek ve bende dahil insanları kırarak. İnsanları küçük görmen senin zeki olmadığının delilidir. Çünkü zeki insan anlatmak istediği mevzuyu aşırılığa kaçmadan ve çevresindeki insanların nabzını tutarak yapar. Sen oralara yeni gitmiş medeniyet denilen 3-5 sansürlü hareketlerle yeni tanışmış ve bu sarhoşlukla konuşan bir arkadaşsın. Aslında özde çok sağlam bir vatansever olduğun inancımı kaybetmek istemiyorum.
    Empatiyi yapmadan insanlara öğretmezsin. Önce sen dünyanın çeşitli yerlerinde masumca katledilen sivillerin ölümüne duyarsızlığın ve bunun akabinde o ülkeden buralara gelip uyuşturucu bağlantısı olduğu tespit edilen ve bu yüzden yeraltı dünyası tarafından katledildiği üzerine araştırmalar yapılan birisinin ölümüne zalimce ölüm demen senin siyah ile beyazı karıştırdığının delilidir. Senin siyah ile beyaz diyemeyişin, siyahı beyaz beyazı siyah görmenin vicdanında yaptığı ıstırabın neticesidir. Kulelerde yapılan olayın yüzde yüz kendi dinamik noktalarında oluşu, olayın hiç kimsenin olmadığı saatlerde cereyan etmesi gibi yüzlerce delil (dünya bunu biliyor) yine bir masum ülkenin başına bomba patlatmak için yapılan kamuoyunda kendini haklı çıkarma ve mazeret üretme politikasıdır. Buna rağmen orada ölenler insan, dünya üzerinde ölenler mazbut hayvan diyorsan buda senin aklının kıtlığının delilidir.
    Temiz insanların dünyanın ozonunu delen gazlar içeren 3-5 fiyasko kokuya ihtiyacı yoktur. Temiz yaşar ve etrafına zarar vermez bu millet...Bugün dünya hep bu gibi milletlerin derdiyle belaya giriftar. Ama inşallah bir gün bunların hepsi ya Hak ka yönelecekler yada dünya sahnesinde yok olmaya mahkum olacaklar. Bir baksan göreceksin hiçbir kurum kuruluş toplum zulüm ile ayakta duramamıştır. Hak kın yanında olan daima aziz olmuş, bu millette tarih boyunca hep bu yolu yeğlemiş sonunda tarihe kahramanlıkla ismini yazdırmış ve yazdıracaktır. Buna adım gibi eminim. Zaten birilerinin bizden çekinmelerinin sebebi bu olsa gerek.
    Sen ne kadar gerçeklerden dışlamışsın kendini. Bukadar hakikati inkar yapman çok komik. Bugün güneş gibi ortada var olan gerçekleri göremeyişin ve hala ipsizce mesnetsizce savunmalar yapışın ve birde master yapıyorum deyişin hayrete düşürüyor beni. Senin gibi okumuş insanlarda böyle dejenere meydana gelmişse iki alternatif söz konusu demektir. Bunlardan birincisi ya bunların paralarıyla okutulmuşsun. Yada sen bu aziz milletin içinde var olmuş bir dış mihrak çocuğusun. Kusura bakma ama öyle görünüyor.
    Senin saymış olduğun diğer ülkelerin hepsi o halde. İçeride halkına sahte cennet, dış ülkelere zalimane tavırlar...Daha Danimarka, belçika gibi devletlerin fiyaskoları ülkemizin başına oynadıkları bir çok oyun ortaya çıktı. Bu böylemi gidecek. Tabii ki hayır. Bak hepsi krizlerle sallanıyorlar.1-2 tane nüfüsunun azlığı ve vaktinde iyi sömürge yapısıyla oluşturduğu birikimlerle devlet kurup yol alanlar krizlere bunlarda arkadaş olacak. Mazlumun hakkı oralarda yiyip içip gezenlerin gırtlaklarında düğüm olup kalacak. Onların başını mazlumların ahı yiyecek ve yedide. Japonya da varoluşun nedeni çalışkanlık ve hırs... senin yaşadığın ülkenin attığı Hiroşima Nagazaki enkazlarını unutmadılar ve unutmayacaklar. ilk fırsatta ring te senin bulunduğun ülkeyi nakavt edecek, düşman bıçağını bilemekle meşgul. Onların tek dertleri o günün öcünü almak, onun için daima en ileride olmak. Onlar halen daha medeniyet ensturmanı olan çatal bıçağı pek kabullenmemişler. demek dertleri senin gibi medeniyet sarhoşu olmak değil.
    Daha fazla yazmayacağım. Gerek görmüyorum. yukarıya baktığında göreceksin kim tartışmaya daha yatkın ve daha mantıklı yaklaşımda. kim daha mantıklı ve seviyeli bir argümanda. okuyan sen ol biz öyle senin gibi okumaya müştak değiliz. Ya Hakkı okuruz yada öyle boş zerzavatlarla vaktimizi heba etmeyiz. Çünkü vakit bizim için çok değerlidir.Akıl sahibi insan yukarıda yazdıklarımdan dahi hisse alır. Ee atalar ne demiş anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az...kal sağlıcakla.

• prestij ve sihirbaz filmlerinin sonları harikaydı. tam olarak hatırlamıyorum sonunda ne olduğunu ama çok şaşırmıştım onu hatırlıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: adrianvalentino

Arkadaşlar ben Tarantinonun filmlerinin sonunu tahmin edemiyorum.mesela ucuz roman ya da jackie brown....

''The Others'' sonunu tahmin etmen çok zor izlemeni tavsiye ederim.
  • Kuş kadar aklıyla, saman altından propaganda yapmaya çalışıpta; Türk milletini, Türkleri ve müslümanları hor ve hakir gören cümlelerle aslında kendi anasını, babasını ve bacısını leş kokan kana susamış barbarlar olarak niteleyen adam; soysuz köpeğin ta kendisidir.
  • kesinlikle Shutter Islands...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • usual suspects
  • Sarideli rumuzlu elemanın kafasına hayran kaldım gerçekten. Amerikan rüyası denir ya hatta biraz süslü olsun, "American Dream" dediğimiz dalgaya kapılıp gitmiş. Ve demiş ki "ben Türk üm ama insan yaşadığı millettendir" Kendini Amerikalı olarak çoktan benimsemiş ama rahat ol Amerikan halkı bir müslümanı asla benimsemez. Sen onlar için potansiyel bir teröristsin. Türkleri ilahlastiran adamı da sevmem aşağılayan adamı da. Bir de demişsin ki "ben elestiriyorum" Şimdi ben kalksam sana sövsem sonra da desem ki eleştiriyorum, yer misin? Bir SMART Guy(!) yemez heralde, bu arada SMART Guy deyince aklıma nedense SMART tv, SMART Phone geldi.

Her neyse, bir "altyazılı film" izleyeyim sende o sırada "kutsal kütükte" dolan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nedense bu ulkedeki cahil ahali hep benim soylediklerimin karsisinda tavir aliyor, ama tum saygin bilim adamlari (en basta celal sengor), sanatcilar (buyrunuz Fazil Say), ve aydin insanlar (asagida linkini paylastigim sahis) benim soylediklerimi destekliyor. Sizin sozleriniz zart gelir zurt gider, ben adamin okumusunu dinlerim cuhelasini degil, buyrun siz de dinleyin:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=grPTVqHhf9M
  • Altıncı his
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarideli18

Nedense bu ulkedeki cahil ahali hep benim soylediklerimin karsisinda tavir aliyor, ama tum saygin bilim adamlari (en basta celal sengor), sanatcilar (buyrunuz Fazil Say), ve aydin insanlar (asagida linkini paylastigim sahis) benim soylediklerimi destekliyor. Sizin sozleriniz zart gelir zurt gider, ben adamin okumusunu dinlerim cuhelasini degil, buyrun siz de dinleyin:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=grPTVqHhf9M

sarı deli senin kültürün yazılarıma demogoji yapıp cevap yazamayışından yada mantıklı cevap bulamayışından olduğu belli oluyor.Ancak seni öven okumuş saydığın kişilere bakıyorum ve sana tam not veriyorum. 100 aldın benden. Çünkü eşşek sahibi gibi angırırmış. Evet seni ve senin ucuz kanını satın alanlar bu adamlar işte... Onların kim olduğu neleri savunduklarını bir araştır. Yalnız sana bir şey diyeyim mi? bu adamlar çok yakında şizofrenik teşhisle tedavi altına alınacak. Aç tavuk kendini darı anbarında görür misali senin bu saydığın adamlarda eski devranları bitti bu millet uyandı diye eski günleri yadederek yaşıyorlar. uyanın  artık uyanın bu millet uyandı bizlere leş diyenleri birlik kardeşlik ve beraberliğimizle leş çukurlarına gömeceğiz. Büyük Türkiye geliyor. Teker teker adilere kalleşlere ders vermek için Büyük Türkiye geliyor. Nasıl mı? Küçücük forumdaki arkadaşların değerlerimize ve bu büyük ülkemize ne kadar sahip çıktıklarını kör gözün görmüştür artık demi... Evvela tartışmalarda demogoji yapıp kaçmamayı, mantıksal cevap yoksa mantıkta birleşmeyi, bu milletin  Büyük Türkiye halkının ne kadar aziz olduğunu iyi bellemeni tavsiye eerim.Yoksa seni bu ülkenin kapısına bile bağlamazlar haberin olsun...

• Şuraya finali en çok şaşırtan filmlere bakmak için geldim ama gördümki yurdumun güzel insanları konunun içine etmiş.Tartıştığınız konuda konu olsa bi deli kuyuya taş atmış misali.
    BİRAZ İNSANLARA SAYGILI OLUN.SARIDELİMİSİN NESİN ÇOK KÜLTÜRLÜYÜM FALAN DİYORSUNDA İLK ÖNCE KAFANI YUKARI KALDIRDA BAK KONUNUN ADINA.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srsblck -- 6 Mart 2013; 4:23:49 >
  • The prestige

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srsblck -- 6 Mart 2013; 4:07:21 >
  • Birde The game var tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srsblck -- 6 Mart 2013; 4:08:03 >
  • ben ganster squad filminin sonuna şaşırdım. pek şaşılacak bir yanı yok gibi ama şeye çok şaşırdım. neyse filmi izlemeyenler vardır. söylemiyim sonunu.
  • 6.his kesinlikle.. Gerçi o filmi vizyondayken benim 8 yaşında oluşumda büyük etken tabi ki :D
  • The Usual Suspects kesinlikle tahmin edemediğim beni şaşırtan bir sonu oldu iyimi oldu derseniz çok iyi oldu
  • gecen show tv de de vardı bilgisayarda izlemistim adam ölü ama bi trende olayı çözmeye çalışıyor o adama şaşırmıştım :D
  • DiCaprio ve Yönetmen Nolan'ın çoğu filmi böyledir
  • quote:

Orijinalden alıntı: elmariacci

kesinlikle Shutter Islands...

ondan önce onun gibi 15 tane film var, çok film izleyen birisi bu tarz sonlara alışıktır tahmin etmek çok zor değildi şaşırtmadı beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: elmariacci

kesinlikle Shutter Islands...

ondan önce onun gibi 15 tane film var, çok film izleyen birisi bu tarz sonlara alışıktır tahmin etmek çok zor değildi şaşırtmadı beni

Aynen, size katılıyorum
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.