Şimdi Ara

Finali En Çok Şaşırtan Film? (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.098
Cevap
17
Favori
68.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pprodigyy

Kesinlikle saw1

kesinlikle saw 1 dir askerde filmi izlemeyenlere izlettiğimde hickimse filmin sonunu tahmin bile edemedi tam anlamıyla şok olmuşlardı :)
  •  Finali En Çok Şaşırtan Film?
  • fight club
  • Rezervuar Köpekleri
  • The Usual Suspects, Se7en (2sinde de Kevin Spacey yardırmıştır.) , Fight Club , Memento aklıma gelmiyor ama bir sürü film var ters köşe yapan
  • üzülerek scarface

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fight club,seven 6.his.

• yuh böyle plan olamaz

Finali En Çok Şaşırtan Film?
  • prestige aklınızı alıcak...
  • Prestij
  • başlığı görünce herhalde ilk sıradan aşağıya doğru herkes Esaretin Bedeli yazmıştır dedim ama o da ne, tek kişide görmedim. şoklar içersindeyim:S

Yahu Esaretin Bedeli filminin, sonu dışında diğer hapishane filmlerinden pek fark yokki. onu imdb de halkın oylarıyla gelmiş geçmiş en iyi film yapan şey, tüm filmleri şok finali ile bir kenara iten sonudur. siz onu da bu filme vermezseniz filmi kaldır çöpe at gitsin. çarpılırsınız nan :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topalsolucan01 -- 1 Mayıs 2012; 3:15:08 >
  • Shawshank Redemption
    Se7en
    Usual Suspects
    Memento
    Prestige
    Fight Club

daha da uzatılabilir
  • Prestij
  • The Usual Suspects (Olağan Şüpheliler) sonu şaşırtıcı olan filmlerin ilkidir. Sinemada bir çağın başlangacı olmuştur. Diğer sonu şaşırtıcı olan filmler bu filmden sonra yapılmıştır.
  • The Prestige.
  • Prestige
    Illusionist
    OldBoy
  • boş ev
  • mesajım bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: topalsolucan01

başlığı görünce herhalde ilk sıradan aşağıya doğru herkes Esaretin Bedeli yazmıştır dedim ama o da ne, tek kişide görmedim. şoklar içersindeyim:S

Yahu Esaretin Bedeli filminin, sonu dışında diğer hapishane filmlerinden pek fark yokki. onu imdb de halkın oylarıyla gelmiş geçmiş en iyi film yapan şey, tüm filmleri şok finali ile bir kenara iten sonudur. siz onu da bu filme vermezseniz filmi kaldır çöpe at gitsin. çarpılırsınız nan :)

Şok etkisi yaratmadı bende. Bilmiyorum bu filme özgü değil hiç bi filmin sonunda şaşırmıyorum nedense
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.