Şimdi Ara

Finale kayıt olanlara bu kitapları mı veriyorlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Görsellerdeki olay gerçekmi yav "tavuguna tecavüz edeni bıçaklamış" araştırmak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben 3 gun once kayit oldum kayitta konu anlatimli kitaplari verdiler.dersane baslayinca soru bankalarini verceklermis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şubeye , yerine göre değişir . Bize hiçbirini vermediler. Sadece saman kağıdı dergi eki olan SB 'leri verdiler... (Geçen Sene Gidiyordum)

• beşiktaş mor olanı veriyor dostum
  • sakın gıtmeyın en ıyısı besıktas ancak oraya bıle gıdılmez kaynakları ve ozellıkle sıstemı cok kotu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bize hiç bişey vermediler iyimi
  • Sağolun arkadaşlar Finalden vazgeçtim sırf kaynakları iyi diye gidecektim de 1.linkteki kitapları vermiyorlarsa işime yaramaz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Veraniego

Sağolun arkadaşlar Finalden vazgeçtim sırf kaynakları iyi diye gidecektim de 1.linkteki kitapları vermiyorlarsa işime yaramaz :)

finalin üstteki kimya kitabı iyi değil zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheElectric

quote:

Sağolun arkadaşlar Finalden vazgeçtim sırf kaynakları iyi diye gidecektim de 1.linkteki kitapları vermiyorlarsa işime yaramaz :)

Onu bilmiyordum o tür olan biyoloji,fizik ve matematik güzel olduğundan kimyası da iyidir diye düşünmüştüm.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheElectric

quote:

Onu bilmiyordum o tür olan biyoloji,fizik ve matematik güzel olduğundan kimyası da iyidir diye düşünmüştüm.

ben finale gitmedim ama kaynaklarını kullandım. biyoloji ve matematik iyi ama fizik, kimya biraz gereksiz. fizik,kimyayı kullanmadan kenara attım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.