Şimdi Ara

finale gidenler bir bakabilirler mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bu hafta hangi denemeleri olacaksınız biz heralde dergi denemesi 6-7-8-9 5i bugün olduk siz 5i ne zaman oldunuz? bizim elimize en son 24. dergi geçti geri kalanı verilmedi sizde verildi mi?

• Bizde dağıtılan dergiler tamamlandı, en son deneme 2yi yaptılar. 8-1-2 gibi saçma bi şekilde yapıyolar dergi denemelerini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Insidieux

Bizde dağıtılan dergiler tamamlandı, en son deneme 2yi yaptılar. 8-1-2 gibi saçma bi şekilde yapıyolar dergi denemelerini.

3-4-5-6-7-9 kaldı o zaman. bu hafta hangi denemeyi yapacaklar biliyor musunuz?
  • quote:

Bizde dağıtılan dergiler tamamlandı, en son deneme 2yi yaptılar. 8-1-2 gibi saçma bi şekilde yapıyolar dergi denemelerini.

Kardes bize denemeleri dergilerle verdilerde bugun 8 i cozdum sence nasildi 8

• Sırayla gidecekler galiba bitene kadar. Bizim şube özel denemeye fazla kayıt alabilmek için denemeleri sakladı, sene boyunca iki defa dergi denemesi yaptı zaten. Şu anda deneme bolluğu var kafalarına göre yapıyolar. Sabah ilk adım denemesine öğleden sonra dergi denemesine giriyoruz bu hafta.

• quote:

Orijinalden alıntı: 71Tugay71

quote:

Kardes bize denemeleri dergilerle verdilerde bugun 8 i cozdum sence nasildi 8

Kardeş cidden deneme çöze çöze dünkü denememi bile zor hatırlamaya başladım. Zaten dergileri kalitesiz buluyoruz biz sınıfça tartışması bile geçmiyo aramızda. Hiç hatırlayamıyorum valla.

• Aynen bende cozmeye basladim bugun ortasinda pisman oldum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Sırayla gidecekler galiba bitene kadar. Bizim şube özel denemeye fazla kayıt alabilmek için denemeleri sakladı, sene boyunca iki defa dergi denemesi yaptı zaten. Şu anda deneme bolluğu var kafalarına göre yapıyolar. Sabah ilk adım denemesine öğleden sonra dergi denemesine giriyoruz bu hafta.

siz yine iyisiniz bizim ilk adım denemesinden haberimiz bile yok.
  • salı çarşamba özel ygs perşembe cuma normal ygs denemeleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mesalik

salı çarşamba özel ygs perşembe cuma normal ygs denemeleri

Ozel ygs denemesi ne oluyor bi kac yerde daha gormustum

• quote:

Orijinalden alıntı: 71Tugay71

quote:

Ozel ygs denemesi ne oluyor bi kac yerde daha gormustum

pek bilmiyorum bende normal deneme gibi bana göre
  • quote:

özel kaçtasınız hocam
  • Bu f3 ygs 3 denemesi hangi deneme oliyo biliyor musunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: 8b278

Bu f3 ygs 3 denemesi hangi deneme oliyo biliyor musunuz

adamlar herkese farklı deneme gönderip zincirleme kazık tamlaması yapmışlar. şu anda boş otobüste ayakta giderim o kafadayım. namus yoksunu dershane insanın cemaat dershanesine gidesi geliyor bu kadar da olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sipriyalli defter

quote:

Sırayla gidecekler galiba bitene kadar. Bizim şube özel denemeye fazla kayıt alabilmek için denemeleri sakladı, sene boyunca iki defa dergi denemesi yaptı zaten. Şu anda deneme bolluğu var kafalarına göre yapıyolar. Sabah ilk adım denemesine öğleden sonra dergi denemesine giriyoruz bu hafta.

Yalnız denemenin ismi ilk adım değil 'son adım' ben karıştırmışım. Ek ücret aldılar 5li seri deneme. Şubenizde kayıt almadılarsa kötü olmuş çünkü gerçekten kaliteli denemeler.

• quote:

quote:

adamlar herkese farklı deneme gönderip zincirleme kazık tamlaması yapmışlar. şu anda boş otobüste ayakta giderim o kafadayım. namus yoksunu dershane insanın cemaat dershanesine gidesi geliyor bu kadar da olmaz

cemaat dersanesinin farksız olduğunu düşünüyorsan yanılıyorsun

• quote:

quote:

quote:

Yalnız denemenin ismi ilk adım değil 'son adım' ben karıştırmışım. Ek ücret aldılar 5li seri deneme. Şubenizde kayıt almadılarsa kötü olmuş çünkü gerçekten kaliteli denemeler.

almadılar hocam almadılar. ahh ah nasıl bir kazık yedik yav

• quote:

Orijinalden alıntı: peketo96

quote:

quote:

cemaat dersanesinin farksız olduğunu düşünüyorsan yanılıyorsun

benim yaşadığım şehirde finalden daha düzenli fem. tabi onlarında sorunları varda bizim ki kadardeğil. baksana ygs kitabımız yok ortada. gittim rehberlikçilerle dövüştüm siz bizi mi kazıklıyorsunuz dedim resmen utanmaz utanmaz cevap verdiler olabilir zart zurt diye.

• Özel ygs 04 05 olan varmi arkadaslar

• quote:

Orijinalden alıntı: IRazielI

Özel ygs 04 05 olan varmi arkadaslar

6 yı olduk
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.