Şimdi Ara

Final yayınları zor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
2.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dershanenin verdiği kitaplarda ve dergilerde çok zorlanıyorum matematikte özellikle sorun bende mi yayın mı zor?

• Bir konudan 10 tane test varsa son testler tabi zor olur ama ilk 5 testte fazla zorlanmaman lazım. Ben de finale gidiyorum hocaların derste öğrettiği pratik yollara dikkat et özellikle mat ve geo hocaları
  • bence mat ve geoda cok kaliteli soruları var
  • bu sene mezunum altyapı çok iyi değil ama çabalıyorum bu soruları görünce acaba yerimde mi sayıyorum diyorum kendi kendime
  • mat kaliteli soruları var ama çok zor degil. geo mavi kitabı ise gerçekten zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

mat kaliteli soruları var ama çok zor degil. geo mavi kitabı ise gerçekten zor

Geometriden soğuttu beni o kitap
  • quote:

o kitap bende yok bana vermediler mi aba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KIZLARIN KORKULU RÜYASI -- 10 Ekim 2013; 22:03:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TRİGONOMETRİ ZOR MU?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Geometriden soğuttu beni o kitap
  • quote:

Orijinalden alıntı: KIZLARIN KORKULU RÜYASI

quote:

o kitap bende yok bana vermediler mi aba

ben 11'e gidiyorum hocam b
     Final yayınları zor mu?

kitap bu

kesinlikle uzak durun geometride uzmanlaşmadıysanız zor istiyorsanız evet

• Bazi sorular zor ama genelde ugrastirici sorular var bendede var mavi geo kitabi bana cok fazla zor gelmedi bazi zor sorular var ama butun yayinlarda oluyor onlar
  • Final yayınları gerçekten kaliteli bu yayınları kötüleyen arkadaşlar genelde çözemeyenlerÖzellikle dergilerinin matematik ve geometri kısmını seviyorum
  • kimya kısmı dışında kitaplarını çok beğenirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.