Şimdi Ara

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn Ana Konu ve Oynayacaklar Listesi ( PS3 & PS4 & PC ) (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.379
Cevap
15
Favori
68.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Başlamaya karar verdim. Oyun 6 gün daha 50 tl den store üzerinden satılacak görünüyor. Bu süre zarfında trial olarak oynarım daha sonrada satın alırım. Şuanda oyun indi ve malesef launcher üstünden version güncelliyor. 6gb şansıma adil kullanıma takıldım :( Sanırım bu güncelleme bitene kadar oyunu kapatamıyoruz demi arkadaşlar? Yani arkada planda devam etme gibi bir olasılık yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erdem3463

    quote:

    Orijinalden alıntı: alandor_blackheart

    selam ben oyunu 9 aydır oynuyorum.oynadığım tek mmo oyunudur ölene kadar da oynayacağım tek oyudur.1 2 seneye en popüler mmo oyunu olacağındanda eminim.ben japon serverinde başladım 3 ay kadar ordayım insanlar çok iyiydi.ingilizce konuşan fc de member'ların yardımıyla leveling acısız geçti.sonra moogle (eu) transfer oldum.şu an ordayım kendi FC'mi açtım.yani master benim.ingilizce konuşan bi fcyiz.genelllikle ingiliz,amerikan ağırlıklı oyunculardan oluşuyo.20 member var.eğer gelmek istersin ve iyiyseniz gelebilirsiniz.yalnız üst seviye ingilizce bilmelisiniz.şu an 2 üye t13'ü devirdi.ben t11deyim.internet problemleri vesaire.biraz geride kaldım serverdaki insanlara yardım etmekten :D.Oyununu oynayan türk sayısı iki elin parmağını geçmez.bunun nedeni muhtemelen oyunun tamamn ingilizce olması ve aylık ücret sanırım.ama bu oyuna bu para hatta daha fazlası bile verilir bence.alandor blackheart in game name :D pm atın eğer ilgileniyosanız üst seviye ingilizce şart artı progression levelinizi de söyleyin.

    Daha 2 ay öncesine kadar aktif olarak Moogle'da oynuyordum.Ve o serverda oynayan hiç tanıdık vs. yoktu.Bende Nexus , Cookie Monsters gibi iyi guildler ile takılıyordum.Neyse artık bizden geçti , size ve guildinize iyi eğlenceler

    bunu duyduğuma üzüldüm.transfer mi oldun yoksa pasif misin?




  • Oynamıyorum şu anda.
  • Evet arkadaşlar oyunuda satın aldım. 4 gün daha oyun psn den 52tl ye satılacak almak isteyen arkadaşlar alsın. Lich serverında Arcanist olarak oynuyorum. Karakter adı Storm Angel.
  • 17 lvl oldum sardı baya oyun sonuçta final fantasy müzikleri yeter :)) ama 4-5 saat aralıksız oynayınca sıkıyor sonu gelmez questlerin ha bire görev yapıyoruz ps3 olduğundan sosyalleşme düşük malum klavye olmayınca Darth Raven isimli birini görürseniz o benim ...
  • Oyun sardı. 25 lvl oldum bile. Link shell baya aktif. Yeni başlayacak arkadaşları Lich serverına bekleriz. Ne kadar fazla olursak o kadar iyi olur :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ashina

    FFXIV şu ana kadar gördüğüm en iyi optimizasyona sahip oyunlardan biri, performans konusunda sıkıntınız olmasın.30 days game time card yok fakat 60 days g2a'dan ucuza alınabiliyor, ben öyle yapıyorum.

    g2a da satılan time card Avrupa sunucuları için geçerli mi ayrıca oynanan sistemin ne olduğunun önemi var mı? Mesela ps4 te ki versionu için kullanabilirmiyim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cloud35

    quote:

    Orijinalden alıntı: Ashina

    FFXIV şu ana kadar gördüğüm en iyi optimizasyona sahip oyunlardan biri, performans konusunda sıkıntınız olmasın.30 days game time card yok fakat 60 days g2a'dan ucuza alınabiliyor, ben öyle yapıyorum.

    g2a da satılan time card Avrupa sunucuları için geçerli mi ayrıca oynanan sistemin ne olduğunun önemi var mı? Mesela ps4 te ki versionu için kullanabilirmiyim?

    Sonunda EU olarak geçiyor ürünün, platform açısındanda bilemiyorum maalesef.Onu araştırmanızı öneririm
  • Ashina kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Dolar olarak satan yerler buldum fakat onlarda da platform belirtilmemiş. Fiyat dolar olarak biraz daha uygun oluyor. Fakat riske atamayacağım. En iyisi kendi sitesi üzerinden sub olmak gibi geliyor. Yinede time card lar da platform ayrımı olup olmadığını bilen arkadaşlar varsa cevabınızı bekliyorum.
  • Lich serverinda ki arkadaşlar Tacyhon Knight oyundaki ismim ekleyebilirsiniz.Linkshell aktiftir lich serverina beklerim.Ps4 de oynayan varsa pm atsın psnden görüşebiliriz.
  • arkadaşlar lich deyiz :) şuan aktif 20den fazlayız Berk Ureyener karakter ismi :) hepinizi bekliyoruz.
  • Leyla Cinar karakter ismi linkshelle davet edebilirmi biri bunu bayadır oynuyor Ul'dah da boş boş gezerken denk geldim ya birde bu armor guildi ile black smith guildleri nerede ayrıca lvl 30 gladyatör olunca paladine geçersem job olarak gladyötörün diğer skilleride açılacakmı paladinle oynarken level alınca yoksa ayrıca mı kasacaz gladyatörü skilleri açılması için ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Darkmessenger

    Leyla Cinar karakter ismi linkshelle davet edebilirmi biri bunu bayadır oynuyor Ul'dah da boş boş gezerken denk geldim ya birde bu armor guildi ile black smith guildleri nerede ayrıca lvl 30 gladyatör olunca paladine geçersem job olarak gladyötörün diğer skilleride açılacakmı paladinle oynarken level alınca yoksa ayrıca mı kasacaz gladyatörü skilleri açılması için ?

    Armorer ve Blacksmith guildleri Limsa Lominsa'da.Evet skiller açılacak.Teknik olarak hala gladyatör olacaksınız zaten.Paladin olarak ek skiller gelmiş olacak.Job sistemi basit yani.
  • Ashina kullanıcısına yanıt
    anladım diğer gerekli sınıfların level ihtiyacını karşılarsam eğer paladin dışında diğer joblarada sahip olabiliyorum o zamansa eğer öyleyse uzun bir süre kasmak gerekçek :)) teşekkürler cevap için
  • Ashina kullanıcısına yanıt
    Merhaba oyundaki nickiniz nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gallantes

    Merhaba oyundaki nickiniz nedir?

    Yicheng Ashina, nickim.Ben sizi zaman zaman oyunda arıyordum fakat onlineken yakalayamadım sizi genelde bu saatlerden başlayıp gece 2 ye kadar onlineım.O süre zarfında bana oyundan ulasırsanız linkshelle ekleyebilirim.
  • Arkadaşlar sistemim i5 2500 k oc li 4.7 ghz stabil ---ekran kartı asus 7870 dcu 2--8 gb 1600 mhz ram ---650 w psu...

    Bu sistem ile ff realm rebornu rahat rahat vysnc açıkken bile 60 fps te oynayabiliyorum.Fps serbest bıraktığımda 100 fps lere çıkıyor ama bir sorun oyunda yarım saat geçirdikten sonra hafiften takılmalar ve laglar latency sorunşarı başlıyor.Ekranda ufak ta olsa atlamalar yaparak ilerliyor oyun.Yabancı forumlardan araştırdım herkes hard diskin ölmüş dedi.Ama hdd daha 1 aylık ve ölü değil black desert gibi ağır bir oyunu bile rahat oynatıyor.Sorun nedir sizce..Bir yardımcı olun...
  • Cross platform olması konsol oyuncularına dezavantaj yaratmıyor mu? PvP'de pc oyuncuları daha hızlıdır sanırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: komoli

    Cross platform olması konsol oyuncularına dezavantaj yaratmıyor mu? PvP'de pc oyuncuları daha hızlıdır sanırım.

    Hocam aksine gamepad ile oynamak alisinca daha rahat pcden. Suan ps4 deki sıkıntı yogun şekilde fps dusmeleri olabiliyor yada ben tvde oynadığım icin input lag oluyor bilmiyorum umarim ps4 icin stabilite ederler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B2022E7A -- 9 Nisan 2015; 14:54:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fenercag

    quote:

    Orijinalden alıntı: komoli

    Cross platform olması konsol oyuncularına dezavantaj yaratmıyor mu? PvP'de pc oyuncuları daha hızlıdır sanırım.

    Hocam aksine gamepad ile oynamak alisinca daha rahat pcden. Suan ps4 deki sıkıntı yogun şekilde fps dusmeleri olabiliyor yada ben tvde oynadığım icin input lag oluyor bilmiyorum umarim ps4 icin stabilite ederler.

    Trial sürümü indirdim bir deneyeceğim. Rouge oynamak istiyorum. Zor mudur oynaması?
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.