Şimdi Ara

Final Fantasy XIII (Fabula Nova Crystallis)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Tür: RPG
    Multiplayer: Var
    Platform: PlayStation 3
    Geliştirici: Square Enix
    Yapımcı: Square Enix
    Çıkış Tarihi: 31 Aralık 2008

Final Fantasy XIII
    Evet yeni Final Fantasy oyunumuzun adı Final Fantasy Fabula Nova Crystallis, bu aslında tek bir oyun değil Next-Gen platformlarına çıkacak Final Fantasy oyunlarının genel adı ve hepsi de seride XIII olarak geçiyor. Şöyle ki; Final Fantasy XIII yani Fabula Nova Crystalllis'in (FNC) ana oyunu, bu oyun RPG, ikinci olarak Final Fantasy versus XIII var, buda Final Fantasy XIII'ün aksiyon oyunu ve RPG olanıyla aynı dünyada geçmesi dışında bir bağlantısı yok, üçüncü açıklanan oyunumuz ise Final Fantasy XIII Agito, bu da Mobil konsollara ve cep telefonlarına çıkacak olan oyunumuz, gene aynı dünyada geçmesi dışında bir alakası yok diğer FFXIII'ler ile. Daha Square-Enix'in açıklamadığı 3 FNC oyunu var ve sanırım hepsi Next-Gen için yapılan oyunlar.

Final Fantasy Versus XIII
    Final Fantasy versus XIII ise Fabula Nova Crystallis serisinin aksiyon oyunu, burada yöneteceğimiz karakter gene videoda gösterilen mavimsi saçlı eleman fakat buda kesinleşmiş sayılmaz. Oyunla ilgili hiçbir ekran görüntüsü yok FFXIII'ün aksine. Bu sebeple aynı şekilde pek bir bilgide yok, Agito ise Mobil platformlara gelecek olan Final Fantasy XIII oyunu, sarı saçlı ve yaş ortalaması daha düşük bir karakteri yönetiyoruz burada da, bu oyunla ilgili de pek bir bilgi yok fakat dediğim gibi daha 3 oyun projesi daha var, yani 6 tane Final Fantasy XIII oyunu çıkacak, şimdilik elimizdekilerin hepsi bu fakat portre biraz daha belirginleştikçe daha detaylı bir izlenimle oyunu tanıtacağız. Bol Final Fantasy dolu günler dilerim. (alıntı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neuvelle -- 23 Ocak 2008; 10:06:44 >

• resimleri görünce bile içim gidiyor eline sağlık eM Re... Demo grafikleri 1080p de film izlemekten bile zevkli olacaktır...
  • éM Ré

Fabula Nova Crystallis, FFXIII, Versus, Agito ve Haeresis oyunlarının toplamıdır. O yüzden (Fabula Nova Crystallis) yazısını parantez içine alıp "Final Fantasy XIII" yazmanı öneririrm.

Sağol
  • orada multiplayer var diyor bir rpg oyununda multiplayer var demek bu bir mmorpg anlamına gelmez mi?ya da şunu mu demek istemişler acaba bir cihazdan 2 kişi oynayabilecek miyiz?
  • Hortlatayım dedim;
    [[Dergi Scanleri]] XIII Versus resimleri pek şahane.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ragdol -- 20 Haziran 2007; 10:08:37 >
  • kimse cevap vermedi bu oyun multiplayer mi degil mi?multiplayersa nasil olacak?
  • Single Player diye biliyorum ben.Ama net üzerinden coop görev falan olursa hani 3-4 kişi boss kesmeye gitmek gibi falan öyle bir multiplayer olayı olabilir aslında.Mesela monster hunterda öyleydi.2 kişi bi boss'u kesmeye gidebiliyordu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Final Fantasy XIV : Online
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: OTACON

éM Ré

Fabula Nova Crystallis, FFXIII, Versus, Agito ve Haeresis oyunlarının toplamıdır. O yüzden (Fabula Nova Crystallis) yazısını parantez içine alıp "Final Fantasy XIII" yazmanı öneririrm.

Sağol

• Umarım multiplayer olmaz. Final Fantasy 11 i 3 senedir online oynayan biri olarak artık bütün karakterlerin kontolüm altında olduğu taktiksel savaşlı bir Final Fantasy umuyorum.
  • noodfan ben de fainal fantasy 11 oynuyorum hangi serverdasın karakterinin)karakterlerinin adı ne pm at bana
  • quote:

Orjinalden alıntı: punishersadi

noodfan ben de fainal fantasy 11 oynuyorum hangi serverdasın karakterinin)karakterlerinin adı ne pm at bana

Önceleri "Odin" ardından arkadaşın çağırması ile "Bahamut"tayyım. 2 aydır oynamıyorum da tekrar gelmeyi düşünüyorum. Kullanıcı adı: Noodfan dı Dostum sen bana pm olarak ulaşabilirsen çok iyi olur tekrar gelmeyi düşünüyorum neler oldu neler bitti bilmiyorum 2 ay süresince. Arkadaşlar konuyu dağıttıysam özür dilerim.
  • XIII ve Versus'tan yeni famitsu scan'ları.

• offf yaaa heyecan bastı bi anda..
  •  Final Fantasy XIII (Fabula Nova Crystallis)

Devamı için: ff-versusxiii.net

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.