Şimdi Ara

FiNAL FANTASY XIII-2 <Ana Konu> (Yeni Video ve Resimler Eklendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
1
Favori
7.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  FiNAL FANTASY XIII-2  <Ana Konu> (Yeni Video ve Resimler Eklendi)


    Oyunun ismi : Final Fantasy 13-2
    ]Turu : RPG
    Yapimci : Square Enix
    Platfomlar : PS3, XBOX360, PC
    Cikis Tarihi : 2011

    PlayStation 3 Final Fantasy XIII-2 Lightning Edition Ver. 2

     FiNAL FANTASY XIII-2  <Ana Konu> (Yeni Video ve Resimler Eklendi)

    Yayınlanan Ekran Görüntüleri

     FiNAL FANTASY XIII-2  <Ana Konu> (Yeni Video ve Resimler Eklendi) FiNAL FANTASY XIII-2  <Ana Konu> (Yeni Video ve Resimler Eklendi)

     FiNAL FANTASY XIII-2  <Ana Konu> (Yeni Video ve Resimler Eklendi) FiNAL FANTASY XIII-2  <Ana Konu> (Yeni Video ve Resimler Eklendi)

     FiNAL FANTASY XIII-2  <Ana Konu> (Yeni Video ve Resimler Eklendi) FiNAL FANTASY XIII-2  <Ana Konu> (Yeni Video ve Resimler Eklendi)

     FiNAL FANTASY XIII-2  <Ana Konu> (Yeni Video ve Resimler Eklendi)

    Final Fantasy 13 gibi PS3 ve Xbox 360 için piyasaya çıkacak olan Final Fantasy 13-2'nin bu yıl içerisinde Japonya'da çıkacağı belirtildi.Yoshinori Kitase'nin yapımında yer aldığı oyunu gene Motomu Toriyamayönetecek. Oyunun gösterilen  ilk videosunda Lightning'in yanında yeni bir karakterin gözüktüğü de belirtiliyor.

    Kaynak :http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Final_Fantasy_132_Duyuruldu-12576.htm

    Yayınlanan Videolar



















    ]




    Diğer Yanınlanan Haberler

    "FF XIII-2, Her Açıdan FF XIII'den İyi Olacak"

    Bugün yapılan duyurusu ile meraklısı meraksızı çoğu oyun severi heyecanlandıran Final Fantasy XIII-2 ile ilgili Square Enix çok çarpıcı açıklamalar yaptı. XIII-2'nin orjinal yapım olan Final Fantasy XIII'ten her açıdan daha iyi olacağı belirtilirken Square Enix, şu açıklamalarda bulundu:

    Final Fantasy XIII-2, her yönden Final Fantasy XIII'ten daha iyi kalitede bir ürün yaratılma hedefinde şu anda geliştirilme aşamasında. Önceki yapımda köklenen hikayeye bambaşka bir senaryo ekleyecek olan yapımın savaş sistemi de XIII'ten daha da gelişmiş olacak, ve daha fazlası sizi bekliyor." "Yeni oyun ile ilgili daha önemli detayları gelecekter vereceğiz."FFXIII-2, Playstation 3 ve Xbox 360 için Avrupa'ya tatil sezonundagelecek.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-FF_XIII2_Her_Acidan_FF_XIIIden_iyi_Olacak-12594.htm

    FF XIII-2'nin Videosundaki Gizemli Karakter Kim?

    Geçtiğimiz hafta domain adı ile ortaya çıkan ve dün resmi duyurusu yapılan Final Fantasy XIII-2'nin ilk tanıtım videosunda gözüken karakteri Cid Raines mi? Square Enix'in dün yaptığı duyuru ile birlikte oyunun logosu ve ilk tanıtım videosu da yayınlandı. Tanıtım videosunda Final Fantasy XIII'ün sonundan bazı sahneleri görmüştük.

    Hemen ardında ise yeni kostümü ile Lightning gözükmüş ve arkasında da gizemli bir karakter belirmişti.Bu gizemli karakter ayrıca oyunun logosunda da Lightning ile birlikte yer alıyor. Yani oyunun en önemli iki karakterinden birisi olacak. Peki bu karakter kim? Oyunun ilk tanıtım videosunu iyice araştıran Final Fantasy hayranları ilginç bir sonuca ulaşmış. Oyunun bu ilk videosundaki gizemli karakterin gözüktüğü sahneyi durdurduğumuzda, bu karakterin FF 13'teki Cid Raines'e ne kadar benzediği idda ediliyor.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-FF_XIII2nin_Videosundaki_Gizemli_Karakter_Kim-12617.htm


    Başka Bir Haber

    Square Enix'in geçtiğimiz günlerde sürpriz bir şekilde duyurduğu Final Fantasy XIII-2 hakkında yeni bilgi ve açıklamalar gelmeye devam ediyor.Oyunun yapımcısı Yoshinori Kitase ve oyunun yönetmeni Motomu Toriyama, Final fantasy XIII-2 hakkında Japonya'nın önde gelen oyun dergilerinden Dengeki'ye bazı açıklamalarda bulunmuşlar. Bu açıklamalarda ilk dikkat çeken nokta ise oyunun Final Fantasy XIII'e göre çok daha karanlık bir hikaye ve işleyişe sahip olması. Kısacası ikilinin yaptığı açıklamaya göre oyunun hikayesi ilk oyuna göre çok daha karanlık olacak.

    Final Fantasy XIII'ün kaldığı yerden devam edecek olan oyunda, ilk oyunda bazı karakterlerin sürpriz ve beklenmedik bir şekilde tekrar karşımıza çıkacağı da belirtilmiş.Hikaye adına fazla detay verilmeyen oyunda, oyuncuların kayıp dünya Bunibelle'yı bulmaya çalışacağı söyleniyor. Kış aylarında PS3 ve Xbox 360'a çıkacak olan oyunda ayrıca FF XIII'ün Japonya'da çıkan International versiyonundaki Easy moduna benzer bir modun yer alacağı da belirtilmiş.

    BSC

    FFXIII-2 için İlk Oyunun Kayıtlarını Saklayın

    Devam oyunu gelen RPG'lerin bazılarında bildiğiniz gibi kayıtlar oldukça önemli rol oynuyor. Hikaye veya özelliklerinizi bu sayede devam oyununa aktarabiliyorsunuz. Anlaşılan Final Fantasy XIII-2'de de benzer bir sistem kullanılacak.

    Oyunun yapımcısı Yoshinori Kitase ve yönetmeni Motomu Toriyama, yaptıkları açıklama ile Final Fantasy XIII-2 için FF XIII kayıtlarını saklamamızı önermişler. Hikayenin oldukça çizgisel olduğunu düşünecek olur isek muhtemelen bazı özelliklerimiz ikinci oyuna aktarılabilecek. Veya kayıtlara göre yeni oyunda bir ekstraya kavuşabiliriz.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-FFXIII2_icin_ilk_Oyunun_Kayitlarini_Saklayin-12921.htm

    FF XIII-2 Hayranlarının Gönlünü Alacak
    .
    Final Fantasy XIII, FF hayranlarını ikiye bölse de Square Enix, tüm hayranları şimdiFinal Fantasy XIII-2 ile tek bir noktada toplama amacında. Oyunun yapımcısı Yoshinori Kitase, orjinal oyundaki hataları kabullendiklerini ve sıradaki oyunda çok daha iyisini yapacaklarını söyledi:

    Biz Final Fantasy XIII'ü sürükleyici bir hikayeye sahip olması açısından yaptık. Bu yüzden bazı oyuncular bununla mutlu olamadı ve XIII'ü eleştirdi. Oyunun çok çizgisel olduğunu ve dünyanın daha geniş olması gerektiğini belirtmişlerdi." "Final Fantasy XIII-2 ile bambaşka bir deneyim sunma niyetindeyiz. Bu daha çok keşfetme ve çevreyle etkileşime girme öğelerinin bulunduğu bir oyun olacak"

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-FF_XIII2_Hayranlarinin_Gonlunu_Alabilecek_mi-16688.htm

    FF XIII-2 Hakkinda Detaylar
    .
    Final Fantasy XIII-2'nin birden fazla sona sahip olacağı söylendi. (Final Fantasy X-2'de de var diye hatırlıyorum?) * OyundaRockstar'ın Red Dead Redemption'ından esinleniliyor. Oyun, açık dünya oyunu olacak ve Red Dead Redemption'da nasıl atlara binip geziyorsak, FF XIII-2'de chocobolarile gezeceğiz. Oyunda çok fazla chocobo göreceğimiz söyleniyor. FF XIII'den bu yana çoğalmışlar galiba.

    Oyundagörev sistemibulunacak. Bu görevler her an başınıza gelebilir. Bir tapınağa girdiğinizde, biriyle konuştuğunuzda vs. * Oyun ile ilgili bir çok yeni bilgiEylül ayında düzenlenecek olan TGS'deverilecek.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Final_Fantasy_XIII2den_Yepyeni_Bilgiler-16425.htm

    Başka Bir Haber

    Başarılı bir JRPG olsa da sıradan oynanışı ve işleyişi ile Final Fantasy hayranlarını bir nebze de olsun hayal kırıklığına uğratan Final Fantasy XIII'ün devam oyunu önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde, muhtemelen Ocak ayında çıkışını yapacak.PS3 ve Xbox 360 için yapımı devam eden Final Fantasy XIII-2 için yeni ekran görüntüleri yayınlandı.

    Square Enix tarafından yayınlanan bu yeni görüntülerde oyunda karşılaşacağımız ilginç bir özelliğe de yer verilmiş.Görüntülerde kontrol edeceğimiz karakterlerden Noel'i Final Fantasy serisinin değişmez unsuru Moogle'ı fırlatırken görüyoruz. Anlaşılan oyunun yapımcıları Pokemon'a özenmiş. Bu kullanımın ne işimize yarayacağı, yani Moogle'ın bize nasıl yardım edeceği ise şimdilik bir muamma.
    .
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Final_Fantasy_XIII2de_Moogle_Firlatacagiz-18455.htm

    Bşak Bir Hbaer

    Square Enix, Ocak ayına göz kırpan Final Fantasy XIII-2 için yeni ve müthiş olduğunu düşündüğümbir video yayınladı. Seattle'da düzenlenecek olanPAX 2011 fuarında gösterilecek olan bu videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Videoda daha önce görmediğimizara sahnelere ve hikaye kırıntılarınayer verilmiş.

    Ayrıca ilk defa Moogle'ın ne işe yarayacağını bu videoda öğreniyoruz. Anlaşılan Serah'ın silahına dönüşüyor.kili combo saldırıların da görüldüğü videoda birkaç yeni'summon'ı dagörme şansına erişiyoruz.PS3 ve Xbox 360için yapılan Final Fantasy XIII-2, hayranların özlediği FF deneyimini geri getirebilecek mi? Merak içinde bekliyoruz.
    .
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-FF_XIII2den_Dopdolu_Bir_Video-19063.htm

    Başka Bir Hbaer

    Aldığı Final Fantasy XIII-3 domain adresi ile geçtiğimiz günlerde kafalarımızı karıştıran Square Enix'ten Final Fantasy XIII-2 için önemli bir açıklama geldi. Yapılan açıklamaya göre firmanın TGS fuarındaki en önemli oyunlarından biri olan FF 13-2, %90 oranında tamamlanmış. Ayrıca daha önce Japonya'da 2011 yılı içerisinde çıkacağı doğrulanan oyunun kesin çıkış tarihleri de TGS fuarında duyurulacak.

    Bu iki duyuru dışında oyun için bazı yeni detaylarda yayınlandı. Öncelikle FF 13'ün kayıtlarını saklayan oyuncular, FF 13-2'de bazı ekstralara sahip olacak. Kırmızı Chocobo'ların yer alacağı oyunda gene onları sürebileceğiz. Zaman seyahati odaklı görevler yer alacak. Yeni karakterlerin TGS'de gösterileceği oyunun hikayesi XIII'e göre biraz daha kısa olacak.
    .
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Final_Fantasy_XIII2nin_90i_Tamamlandi-19610.htm

    Chocobo Racing Returns For Final Fantasy XIII-2

    Yeni haberlerin ardı arkası kesilmiyorken en sevdiğim hatta hastası olduğum haftalarca uğraştığım bir olaydır Chocobo Race. Evet yanlış duymadınız bilmeyenler için açıklamasını yapayım. Dünyaca ünlü konsol j-rpg'si olan Final Fantasy 7'nin chocobo yarışları Yashinori Kitasenin açıklaması ile geri dönüyor. Acayip sevindirik oldum desem yeridir. FF7'nin yeri bende apayrıdır ve ondan gelen bir parçası daha bir ayrıdır. Artık ff13-2'de chocobo yetiştirme olayı olursa dediğim gibi kesin platinlik oyun olacak benim için.

    http://www.siliconera.com/2011/09/19/chocobo-racing-returns-for-final-fantasy-xiii-2/

    Final Fantasy XIII-2'den Oynanış&Hikaye Bilgileri

    Bu haftaki Famitsu dergisinde Square Enix'in oyunlarına yönelik ayrıntılı bilgiler vardı. FF: Versus 13 ve Kingdom Hearts 3D'den sonra şimdi de önümüzdeki yılın başında raflardaki yerini alacak olan Final Fantasy XIII-2 ile ilgili bazı yeni bilgiler açığa çıktı.

    Öncelikle Final Fantasy XIII-2'nin Xbox 360'ta da tıpkı Playstation 3'teki gibi tek disk olacağını söyleyelim. Hatırlarsanız FF XIII, Xbox 360'ta 3 diskti. Bunun anlamı FF XIII-2'de daha az mı içerik olduğu? Yetkililer her iki oyundaki seslendirmelerin hemen hemen aynı miktarda olduğunu, buna rağmen sinematikler yerine gerçek zamanlı sahneler kullandıkları için oyunun daha az yer kapladığını da belirttiler.

    Oyundaki karakterlerimiz ile ilgili de bilgi veren Famitsu'da karakterlerle ilgili şu bilgiler yer alıyor:

    Hope

    Tokyo Game Show'da gösterilen Hope Final Fantasy XIII-2'den 10 yıl sonrasında 24 yaşında karşımıza çıkmıştı. O bir çeşit bilimsel araştırma grubunun liderliğini yapıyormuş.

    Noel

    Daha önce de açıklandığı gibi Noel gelecekten gelen bir karakter ve yok olmanın eşiğindeki bir dünyadan zamanımıza geliyor. Kendi zamanında hayatta kalan tek insan olan Noel'in belleği ile ilgili bir takım sorunları varmış.
    KAIAS
    Oyunun ilk videosunda Kaias'ı görünce onun kötü bir karakter olduğunu düşünmüş müydünüz? Sanırım hemen kötülük dedektörleriniz çalışmıştır. Oyundaki en büyük belalarımızdan birisi olacak Kaias'ın gerek Serah'nın dünyasına, gerekse de Lighning'in bulunduğu Valhalla'ya kötü etkilerinin olacağı söyleniyor.

    Bu arada oyunun videolarında Lightning'ten geliyormuş gibi görünen kara dumanın adının "Chaos"olduğu açıklandı. Ayrıca oyunda bazı yüksek şiddet içerikler sahneler de bulunacakmış. Bunların sayısı her ne kadar Final Fantsy Type 0'daki kadar çok olmasa da yine de sayılarının hiç de az olmadığı söyleniyor.

    Square Enix yetkilileri Final Fantasy XIII-2'de de Quick Time Events'lerin (ekranda beliren tuşlara belirtilen zamanlarda basma) bulunacağını söylüyorlar. Yalnız bu sahnelerde başarısız olursanız ekranda hata yaptığına dair herhangi bir işaret çıkmayacakmış.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Final_Fantasy_XIII2den_OynanisHikaye_Bilgileri-19934.htm

    Square-Enix Final Fantasy XII-2 için DLC'yi Onayladı

    Square FF13-2 için çıkacak dlc'yi onaylamış durumunda .. Oyun çıkmadan dlc'si onaylanıyor nasıl bir oyun ise artık..

    Final Fantasy XIII-2 is due out in the U.S. on January 31, with a European launch following on February 3.

    DLC içeriği : FFXIII-2 DLC to include additional monsters, costumes, more

    http://www.psu.com/Square-confirms-DLC-for-Final-Fantasy-XIII-2--a012960-p0.php

    Final Fantasy XII-2 Hakkında Yeni Detaylar

    The monster capture and raising element in the game will bring new strategies to the battle system
    Oyunda canavar yakalama ve yetiştirme olacağını ayrıca savaş sistemi için yeni stratejiler geliştirilebileceğinden bahsediliyor

    There are monsters specific for each role like Ravager, Commando and Sentinel, the monsters can also grow using Crystarium
    Captureladığımız yani yakaldığımız yaratıkların Ravager, Komando ve Sentinel, gibi özelliklerini Crystarium'u kullanarak genişletebileceğimizden bahsediliyor

    Player can control up to 3 characters in battle, including the monster, but sometimes there will be additional guest characters in the battle
    Oyunda captureladğımız yaratıkların dışında battlelarda konuk savaşçılarında olacağından bahsediyor.

    You can walk in the town, talk to different people and collect info, sometimes you can trigger new events
    Şehir içelrinde yada mekanlarda yürürken farklı insanlarla konuşmak ve bilgi toplamak, bazen yeni olayların olabileceğinden bahsediliyor.

    The town will be more life-like, for example people will stay under covered area when raining
    insanların yağmurda kapalı alanlarda durarak şehirdeki yaşantının nasıl değişebileceğinden bahsediliyor.

    Moogles will help you search for hidden items and explore in dungeons
    Moogles gizli öğeleri aramak ve bulmakta bizlere yardımcı olacağından bahsediliyor.

    The game will have auto save feature, you can save at anywhere in the game
    Oyun otomatik kaydetme özelliği olacak deniliyor.

    http://www.konsol.gen.tr/final-fantasy-xiii-2ye-ait-yeni-detaylar-aciklandi/

    Diğer Açıklanan Yenilikler

    Oyuna eklenecek olan yeniliklerle bu sefer harbi klasik bildiğiniz ff'ler gibi olacağı artık tamamen oldu gibi ve bir sürüde gizlilikler olacağıda bes belli

    The game will have an amusement center which include a collection of mini games

    Mini games include Chocobo races and casino games
    Mini oyunlar , chocobo yarışları ve casino oyunları olacakmış

    Post release DLC include additional costumes, weapons and monsters

    Players should find the content in the game fulfilling, DLC will extend the play time further




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 14 Ekim 2011; 14:44:18 >







  • Final Fantasy XIII-2 announced.

    Square?s just announced Final Fantasy XIII-2 for PS3 and Xbox 360.This was announced in their event which is going on in Japan right now.Motomu Toriyama, director of FFXIII, will direct the game again. Yoshinori Kitase will be the producer.A new character was also shown alongside Lightning. We have the logo for you.They have confirmed that the game will be coming to both the PS3 and Xbox 360.

    http://www.gamersmint.com/final-fantasy-xiii-2-announced
  • senaryosu bitmiyor herhalde bu oyunun.
  • FF 13 den kestiğimiz bölümlerden yeni oyun çıkar demişti yapımcı ekip. O bölümleri 13-2 olarak sunacaklar galiba



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 18 Ocak 2011; 13:44:00 >
  • Üstat ff13 ün grafik motoruna verilmiş gerçek anlamda bir emek sözkonusu hakkını teslim etmemiz gerekir.Ama final fantasy demek sadece grafik demek değildir .Serinin en çok sevilen parçası final fantasy 7 bunun bir kanıtıdır.Fİnal fantasy 13 e eğer grafik olarak verilen emeğin aynısı konu savaş sistemi olarakta verilse idi gelmiş geçmiş en iyi finallar arasında yerini alabilirdi rahatça.Ama şu anki olduğu halde alıştığımız klasik finallarla uzaktan yakından alakası olmayan resmen kısıtlı bir oynayış tarzıyla oyun final fantasy isimine bir hakaretten başka bir şey değil benim fikrime göre.Bu halinde bir değişiklik olmayacaksa çıkacak ff13-2 nide bize özlediğimiz istediğimiz finalı getirmeyeceği ortada gibi bir şey.

    Grafikte aslında finallar için bir ayırtedici özellik olmuştu eski finallarda mesela ff8 ps1 de bize inanılmaz görsel deneyimler yaşatmıştı zamanında ff10 mesela hala benim gözümde ps2 nin en iyi grafikli oyunudur ama eskilerin ff13 den farkı o grafiksel üstünlüğünü hikayesiyle işlenişiyle savaş sistemiyle kat be kat etkisini artırması idi.Ff13 inanılmaz güdük kalıyor bırakın rpg olmayı çoğu macera oyunundan bile daha kısıtlı ve size hareket özgürlüğü verrmeyen bir yapısı var .BU durum oyunun oldukça büyük bir bölümünde böyle gidiyorki bir rpg oyununda hele hele bir final fantasy de affedilmez olmayacak bir şeydir bu.

    Ff13-2 umarım ama hakkaten umarım bu durumunu değiştirirde bu nesilde eski finallar tadında bir oyun oynama şansını bize verir.




  • Ben FF 13'u 10. bolume kadar oynadim cok sabrettim fakat oyun beklentilerimi karsilamamisdi. Sanki kolidor gibi daha kucuk bir evrende oynamamizi sagliyordu, bu beni rahatsiz etmisdi, aslinda konuyu suraya baglamak istiyorum, FFX kulturum ve deneyimim cok yuksek degil ilk oyunumu PS2 de oynamisdim ismini animsamiyorum fakat aylarca severek oynamisdim muthisdi. FFX 13 e gore Genis cok daha buyuk haritalarda kristalle isinlaniyordum, belki 10 olabilir emin degilim. Animsiyorum oyun ici dinamikleride 13 den biraz farkliliklar arz ediyordu. Cok genis bir FFX kulturum olmasada 6 ve 7 nin efsane oldugunu biliyorum. En buyuk beklentim PS2 de oynadigim bu oyun gibi olmasini umud ediyor ve herkez gibi Versus dan gelecek bilgilere yuzumu cevirmis merak ile ayin 20 sinde gelecek Versus vidyosunuda bekliyoruz :)
  • Final fantasy serisi gibi bir efsaneyi nasıl yok edebileceklerini gösterdi bize Square Enix. Hadi ff 13 yaptın bazıları sevdi bazıları sevmedi.Sonra versus duyurdu ardından ff 14 sonra ff14 iptali üstüne birde ff 13-2 iyice karıştırdılar.Adam gibi bir oyun çıkart oynadığımız oyunu bir sonraki nesilde bile arıyalım.(ff7 - ff8- ff10 gibi) Ben yine fazla umutlu değilim ortalama bir oyunla karşımıza çıkacak gibi geliyor bana.
  • Oyun 2011'de Japonya'da çıkacak. Square Enix Europe, Final Fantasy XIII-2'nin önümüzdeki kış Avrupa'da raflarda olacağını açıkladı. FFXII'ün yönetmeni Motomu Toriyama yeni oyunun da yönetmeni olacak. Yoshinori Kitase ise tekrardan yapımcı rolünü üstlenecek.

    http://www.merlininkazani.com/Final_Fantasy_XIII2_onumuzdeki_kis_Avrupada-haber-39082p1.html
  • bunun konusu açılmıştı sanki, yanılıyo olabilirim de.
  • Arkadaşlar XIII ve Versus XIII-2'nin videoları nete düştü.Silinmeden izleyin derim.

    Versus XIII




    XIII-2






  • Lightning yine yaktı yüreğimi
  • Psp'deki Crisis Core' a benzettim gameplay'i.
  • Yahu final fantasy versus XIII izledim dondum kaldım.Böyle bir oyun olamaz.Grafikleri şimdiden yüz üzerinden yüz zaten.Oyunda tek karakter kullanacağımızı sanıyordum ama grup üyelerinide kullanabiliyoruz ayrıca mech kullanma gibi ayrıntılarda koymuşlar.Gece gündüz döngüsüde olacak videodan gördüğüm kadarıyla ama o konuda tam emin değilim.Stella taş gibi olmuş ama henüz ses koymamışlar.Noctis'in sesi gayet güzel uymuş.Ayrıca şehir tasarımı falan inanılmaz,oynanışa bayıldım zaten,daha önceden söylemiştim kh ile benzerlikleri olacağını oynnış konusunda.Tetsuya Nomura batılı yapımcılar gibi boş konuşmayı sevmez ama ben açıkça söyleyebilirim,ps3'ün asıl sınırlarını zorlayacak oyun budur.Yeni nesili geçtim belkide en sağlam j-rpg geliyor.Sırf bu oyun için bile ps3 alınır.XIII-2 için bir şey demiyorum zaten ortada bir şey yok.Sonu X-2 gibi olmasın diye temenni de bulunabilirim sadece.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rai-gy -- 18 Ocak 2011; 15:36:33 >




  • Lightning erkekini en sonunda bulmuş baş karekterin aşk hikayesi olmassa olurmu dimi

    Versus hakkaten süper görünüyor baya beğendim inş oyun çıkıp oynadığımızdada böle güzel olur dört gözle bekliyorum
  • @ AnotherDay vidyoyu basliga ekledim. Ellerine saglik kardesim. Versus gameplay vidyosu gercekten etkileyici.13-2 ye gelince umarim PS2 de oynadigim ff10 gibi bir sey olur. Eger FF13 un cizgisinde gidecekse yine vasati asamiyacak. insallah bu sefer beklentileri karsilar.
  • "FF XIII-2, Her Açıdan FF XIII'den İyi Olacak"


    Bugün yapılan duyurusu ile meraklısı meraksızı çoğu oyun severi heyecanlandıran Final Fantasy XIII-2 ile ilgili Square Enix çok çarpıcı açıklamalar yaptı. XIII-2'nin orjinal yapım olan Final Fantasy XIII'ten her açıdan daha iyi olacağı belirtilirken Square Enix, şu açıklamalarda bulundu: "Final Fantasy XIII-2, her yönden Final Fantasy XIII'ten daha iyi kalitede bir ürün yaratılma hedefinde şu anda geliştirilme aşamasında. Önceki yapımda köklenen hikayeye bambaşka bir senaryo ekleyecek olan yapımın savaş sistemi de XIII'ten daha da gelişmiş olacak, ve daha fazlası sizi bekliyor." "Yeni oyun ile ilgili daha önemli detayları gelecekter vereceğiz."FFXIII-2, Playstation 3 ve Xbox 360 için Avrupa'ya tatil sezonundagelecek.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-FF_XIII2_Her_Acidan_FF_XIIIden_iyi_Olacak-12594.htm




  • Ömür biter Final Fantasy serisi bitmez. Bu ne yahu. Herhalde geberip gidersek bu seri yinede devam eder. O derece suyu çıkan bir seri.
  • Ya ben ortaokula başladığım sene oynadığımı biliyorum ilk oyunu,bu yaşa geldik hala devam ediyoruz hadi hayırlısı Ayrıca Lightning armor'un içinde müthiş bir karizma kazanmış,inşallah oynanışta da biraz değişiklikler olur,tüm karakterleri kontrol edebilme,köy-şehir gezip vendor ziyaret etme vs.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Affliction

    Ömür biter Final Fantasy serisi bitmez. Bu ne yahu. Herhalde geberip gidersek bu seri yinede devam eder. O derece suyu çıkan bir seri.


    Birde hergün yeni bir tane duyuruluyor valla artık takip edemiyorum. Square'in freni patladı
  • X, X-2 gibi bir durum olmadığı sürece senaryo olarak birbirini takip eden bir seri değil ki, dolayısıyla suyunun çıkıp çıkmaması da söz konusu değil, niye yapılmasından şikayet ediliyor ki? Emin ellerde olduğunda ne kadar efsane bir oyun olabileceğini biliyoruz FF'lerin, o yüzden arada çıkan bir iki çürük elmayı görmezden geldiğimiz sürece bence bitmesini hiç istemediğim bir seri...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.