Şimdi Ara

FINAL FANTASY XIII (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
438
Cevap
0
Favori
17.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yaşla alakası yok,şekil A'da da görüldüğü gibi bu işin....

ahanda link Tıkla

Orjinalden alıntı: M@E

Final Fantasy XIII Pc ye de gelebilir arkadaşlar

ahanda link Tıkla

neyse yazıktır pc lere acıyın onlara iyi davranın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 23 Temmuz 2008; 18:16:00 >

|| PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n ||
  • http://www.nzone.com/object/nzone_e30802_home.html

Super yahu ... oyunun pc'de yapiliyor olmasi ve pc'den port edilecek olmasi konsollara . Yahu niye PC'lere acisinlar , asil PS'e acisinlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aerich -- 23 Temmuz 2008; 18:18:45 >

Orjinalden alıntı: Jago

Ne dediğini kendinde bilmiyonda konuşuyon öle boş boş......

google da arattır görürsün kim olduğunu, o kadar zor değil kalkıp bide sana seceresini mi dizecem firmanın ve çalışanlarının..... sana laf atan mı oldu sana noluyo anlamadım... varsa bi yaran açıklada bilelim hacı

SEnin gibiler yüzünden ceza alıyoz ya ona yanarım,......

quote:

Orjinalden alıntı: AirBase

quote:

1-Aksine X360 a 800 ytl verdim 2006 senesinde, PS3 ise 650 ytl ye aldım (2008 de)
    2-Senin yaşın kadar oyun geçmişim vardır benim grafik nedir senden öğrenecek değilim, (1988 den beri oyun oynarım.....)
    3-Bunu diyen ben değilim tabii senin gibi çok bilmişler bu adamlardan dah iyi bildiğiniz ve yorumladığınız için Grafik kalitesinin sonuna geldiğinizi kabullenemiyorsunuz aç bakim 2005 deki DOA 4 oyununu bide Virtua Fighter 5 tak aynı tarz aradaki grafiksel gelişmeyi göster.
    PS3 de ben senin gözüne bi dünya oyun sokarım grafiksel olarak nasıl aşama kaydetmiş anlarsında kabul edemezsin işte..

Bi daha veriyim yazıyıda bunu diyenler nasıl insanlarmış meslekleri neymiş kariyerleri nerelerdeymiş belki idrak edebilirsin......

Hidden Path Entertainment şirketinin kurucusu ve Tasarım sorumlusu olan Mark Terrano, Xbox360'ın Grafiksel olarak ulaşabileceği son noktaya geldiğine, fakat kamera teknikleri,yapay zeka,animasyon ve non-photo realistic rendering konusunda daha yapabileciği cok şey olduguna inanıyor.

KAYNAK

@ amonramses
    kardeş adamı çileden çıkartıyorlar işte böle, güzel konuşulmuyor bu tiplerle anlarsın sen

quote:

Orjinalden alıntı: Jermaine723

Bilgisizlik kötü şey.

Grafik nedir onu bile bildiğinden şüpheliyim. :)

360 grafikte sona geldi diyor.

Kendi konsoluna 1 milyar para vermiş,tabii ki diğerine laf edip mutlu olmak isteyecek.Kompleks işte. :)

Grafikte son noktaya geldi.hakikaten çok komik.Kanıtlama şansı yok.Avuntu....

FINAL FANTASY XIII

FINAL FANTASY XIII

Ben bu örneği daha önceden de hatırlıyorum..hidden path entertainment hangi oyunları yapmıştır,bu oyun piyasasındaki önemli oyunları nelerdir,bu gösterdiğin adam kimdir.Bu adam bu işte otorite midir?sen bu adamı örnek gösterirsen biz de sana farklı örnekler gösterebiliriz..Ama doğru olmaz...Şimdi gitmişsin doa 4 ile vf 5 'i örnek göstermişsin ve saçmalamışsın...Ne alaka??Çok kesin olarak iddia ettiğin bu grafikte son nokta olayını desteklemek için göstediğin örnekler çok zayıf..Bu kadar iddiali bi sözün arkadasında ki gerekçelerinin çok daha sağlam olmasını beklerdim..Bir de 1988'den beri oyun oynadığını söylüyorsun..ee ne olmuş...bende 1986'den beri oynuyorum..Bu bir kıstas mı oluyor senin böyle yorumlarda bulunabilmen için??

Evet arattırdım sonuçlar beni şok etti desem yalan olmaz..psn ve xbox live arcade için 2-3 oyun yapmış bi firma..Gerçekten çok büyük yeri varmış oyun piyasasında...Yaram falan yok sadece senin gibi boşa atıp tutan elemanları gördüm mü dayanamıyorum yazıyorum..Neden ceza alıyorsun sakin sakin yazabilirsin..sinirlerin mi geriliyor??

• quote:

Orjinalden alıntı: sinan04

Evet beyler haberi buldum,buyrun...

Sadece PlayStation 3 sisteminin özelliklerinden yararlanması için tasarlanan ve "Final Fantasy XIII" ile "Versus" oyunlarında sadece PS3 için kullanılacak oyun motoru White Engine, Nintendo Wii platformu için de isim değişikliği ile şekillendirilip Square-Enix firmasının bundan sonraki Wii oyunlarında da kullanılacak

Ayrıca GDC fuarında açıklanan ve eklenen bilgilere göre, yapımcılar yeni grafik motorunun White Engine oyun motorunun tamamı ile ölçeklendirilebilir olduğunu ve yeni adının ise ‘Crystal Tools’ olduğunu açıkladılar Diğer bir yetkili Taku Murata ise, oyun motorunun sadece PlayStation 3 ve Wii için kullanılmayacağını ve Microsoft projelerinde de kullanılacağını açıkladı

Bu açıklamalar üzerine halan gelişim aşamasında olan oyunlar içinde bulunan devasa online "Final Fantasy" oyununun da yeni adı ile ‘Crystal Tools’ olan White Engine'den nasibini alacağı ortada gibi görünüyor..

Evet bu haberi 15'inde yazmıştım ,ama baber mart ayına ait,aslında SQUARE önceden çaktırmadan söylemiş ama bazıları BU KADARINI beklememiş....(Bende DAHİL)

• quote:

Orjinalden alıntı: Dante

iyice ortalık şeysi oldu oyun

neyse yazıktır pc lere acıyın onlara iyi davranın

diablo3 gelince yüzüne bakılmayacaktır bu oyunun bundan emin ol.acaba hangi platformlara yazık olacak o zaman
  • quote:

Kabul etsenizde etmesenizde zaman gösterecek artık bişey demiyorum X360 grafik olarak bitti son nokta artık fazlasını bekleyerek kendimizi kandırmayalım... Geow 2 yi sabırsızlıkla bekliyorum, nasıl bi grafiksel gelişim gösterecek 360 ?

Aradaki bariz farklarıda KZ2 çıkınca gözlerinizle göreceksiniz hoş görsenizde ne fark var diyecek pek çoğunuzda en azından olaya kesin son noktayı koyacak..... KZ2

grafik olarak bitti?? sanki oyunlar illaki tek dvd de oynanabiliyor?lost odyssey diye bir oyun duymadın heralde xbox360 için.Hadi xbox grafik anlamında bitti, ps3 ten ne bekliyorsun ki? Gerçek hayat gibi grafik mi?Yoksa oyunun içine girmekmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firenze -- 23 Temmuz 2008; 21:04:56 >

• quote:

Orjinalden alıntı: rapture

quote:

Kabul etsenizde etmesenizde zaman gösterecek artık bişey demiyorum X360 grafik olarak bitti son nokta artık fazlasını bekleyerek kendimizi kandırmayalım... Geow 2 yi sabırsızlıkla bekliyorum, nasıl bi grafiksel gelişim gösterecek 360 ?

Aradaki bariz farklarıda KZ2 çıkınca gözlerinizle göreceksiniz hoş görsenizde ne fark var diyecek pek çoğunuzda en azından olaya kesin son noktayı koyacak..... KZ2

grafik olarak bitti?? sanki oyunlar illaki tek dvd de oynanabiliyor?lost odyssey diye bir oyun duymadın heralde xbox360 için.Hadi xbox grafik anlamında bitti, ps3 ten ne bekliyorsun ki? Gerçek hayat gibi grafik mi?Yoksa oyunun içine girmekmi

yine xbox karşılaştırmasına döndü topik ama ne kadar uzaklaşsanda bu konu mıknatıs gibi çekiyor.bu tartışma mahalledeki en iyi berbere döndü. bu mahallede en iyi konsol sanırım xbox.dünyada en iyisi ps3 olsa ne olur?

• Önceki Final Fantasy oyunlarından resimler

FINAL FANTASY XIII

FINAL FANTASY XIII

FINAL FANTASY XIII

FINAL FANTASY XIII

FINAL FANTASY XIII

FINAL FANTASY XIII

FINAL FANTASY XIII

FINAL FANTASY XIII

FINAL FANTASY XIII

FINAL FANTASY XIII

FINAL FANTASY XIII

FINAL FANTASY XIII

• @Jago

Neighbours from hell 1-2 serisi demi senin avatardaki hatırladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkaN ! -- 24 Temmuz 2008; 17:32:00 >
  • bazı arkadaşlara sesleniyorum...bakın daha önce de söylemiştim...bazı oyunları saymıştık burada bundan bir yıl önce...Xbox360 a da gelecek demiştik...ps3 azgın fanları inad edip inanmadılar alay ettiler...görüyorum ki yine aynı tarz yorumlar gelmeye başlamış...şu zamanda hiç bir şeyin garantisi yok...dünyada bir küreselleşme gerçeği var...bu aynen konsol dünyasına da yansıyor...her an beklenmedik transferler gördüğünüzde dumura uğramayın benden söylemesi...hadi kalın sağlıcakla....

Orjinalden alıntı: VESRAP

bazı arkadaşlara sesleniyorum...bakın daha önce de söylemiştim...bazı oyunları saymıştık burada bundan bir yıl önce...Xbox360 a da gelecek demiştik...ps3 azgın fanları inad edip inanmadılar alay ettiler...görüyorum ki yine aynı tarz yorumlar gelmeye başlamış...şu zamanda hiç bir şeyin garantisi yok...dünyada bir küreselleşme gerçeği var...bu aynen konsol dünyasına da yansıyor...her an beklenmedik transferler gördüğünüzde dumura uğramayın benden söylemesi...hadi kalın sağlıcakla....

Katılıyorum

Orjinalden alıntı: VESRAP

bazı arkadaşlara sesleniyorum...bakın daha önce de söylemiştim...bazı oyunları saymıştık burada bundan bir yıl önce...Xbox360 a da gelecek demiştik...ps3 azgın fanları inad edip inanmadılar alay ettiler...görüyorum ki yine aynı tarz yorumlar gelmeye başlamış...şu zamanda hiç bir şeyin garantisi yok...dünyada bir küreselleşme gerçeği var...bu aynen konsol dünyasına da yansıyor...her an beklenmedik transferler gördüğünüzde dumura uğramayın benden söylemesi...hadi kalın sağlıcakla....

tamam FFXIII çıktı bak dikkat edersen bilgili kişiler cidden konsoldan anlayan kişiler birşey demiyor çıksın nolcak yani sen bu oyunu yapsaydın xbox360 çıkmasını istermisin doğrudur hiçbir oyunun garantisi yok tamam neden yok ama ps3 kötü olduğundan mı yetersiz olduğundan sadece yapımcı firmanın daha çok satmasını istediğinden çıkarıyolar daha fazla bu tartışmanın uzaltılması çok saçma ama bazı oyunlarda varki yapımcı firma açıklayıp xbox yapmayız diyor öbürküler için bişey demem kaldırır kaldırmaz beni ilgilendirmez işallah FFXIII zevk alarak oynarsınız .

@rapture
    Ben senin kadar xbox fan olanını göremedim bu nasıl bir cümle nasıl bunu söylüyorsun anlamıyorum biraz aklın çalışsın ne xbox ne ps3 sizin yüzünüzden hevesim kalmadı konsollara susun artıkda gidin elinizde ne varsa değerlendirin
    Bu arada grafik bakımından ps3 gelişmedi evet beklentilerimiz var daha çokta gelişçeğine inanıyoruz bu senin için yeterlimi?
    Xbox360 ilk çıktığında grafikleriyle şuanki grafikleri birmii??
    sana sorsak şimdi xbox360 grafik ilerlelemeyi hikaye yazarsın emin ol ps3 de o hikayenin arasına girecek grafiksel gelişmeye inanamıcaksın .

Konsoldan anlamayanlar bölüme giriyor elinde var olduğu yada sevdiği konsolu övüyor öbürküne taş atıyor sonra herkez arasına giriyo allah aşkına ne anlamsız tartışma çocuk olmayın biraz arkadaşlar.

Hayatta hep bir rakip vardır ama siz onu zekanızla döverseniz rakip olduğunu farkedersiniz(bkz.Şayika Korçarslanlı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkaN ! -- 24 Temmuz 2008; 17:29:29 >

• quote:

sana sorsak şimdi xbox360 grafik ilerlelemeyi hikaye yazarsın
    quote:

Ben xbox 360 ı alalı 1.5 ay oluyor Ne fanlığı ya bende herkes gibi jago arkadaşımıza cevap verdim fanlıkla alakalı hiç birşey yapmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firenze -- 24 Temmuz 2008; 18:36:46 >

Fanlık ne demek? bu cümle herşeyi açıklıyor fan olduğunu
  • peki sen ne bekliyorsun ps3ten grafik anlamında madem xbox 360 grafikte bitti?Ben xbox 360 graffik te bitti düşüncesine karşıyım o kadar.Yoksa ps3 ün kendi oyunları KZ2 GT5P ve MGS4 çok güzel oyunlar ama GEOW, Halo 3 ve Forza 2 de süper oyunlar.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.