ChnGT/GTS
Uzaklaştırılmış 4.00000019675645 gün cezanın 1 günü kaldı.
6 Eylül 2008, 4:08:07
Star Wars Fan Clubı var ama Darth Vader ın ayrı bir yeri var.Fan Clubı Açmış bulunuyorum.ÜYELİK ŞARTLARI
Aşağıdaki Listeye kendi adınızı ekleyin.Böylece bir döngü olsun isteyen herkes anında eklensin.
1)ChnGT/GTS 2)OkaN ! 3)BaYDoGaN(Kara Şovalye ) 4)St0n3C01d 5)yy_061 6)Kilimci Kürt Hasan 7)YodaTheMaster 8)marvelboy 9)st0n3c01d 10)@hmét
İmza;
[color=#FFFFFF][center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_26251463/mpage_1/key_//tm.htm#26251463][image]http://img50.imageshack.us/img50/684/darthvaderjpg2bw4.jpg[/image][color=#FF0000][b]
Darth Vader Fan Club [/b][/color][/link][/center][/color]
[font="Trebuchet MS"]Vay be, ortaokul ve lise yıllarımın kahramanı, Darth Vader. Ortaokul zamanlarımda bunların çizgi romanları da satılırdı. Çok alıp okumuşumdur.[/font]
Beyaz adam topraklarımıza ayak bastığında ; Onlara dost elimizi uzattık. Onlara dost yüreğimizi açtık ama onlar paylaşımdan yoksundular. Gözleri aç, yürekleri karalar bağlamıştı. Kan ve gözyaşı görmemiş topraklarımıza kan ve gözyaşı akıttılar. Beyaz adam bizleri anlamadı. Bencilliğe ve savaşa gerek yoktu. Oysa bu dünya hepimize yeterdi.
valla ben jedi olsam böyle karizma olucaksın deseler böyle manyak konuşucaksın deseler , bende sith olurdum... ona demediler o ayrı mesele... metalin keşvinden öncee...............
Açıyonuz niye bana haber vermiyorsunuz . Bkz. Avatar.
Fakat üye olmayacağım, Star Wars'tan çakmayan yığınla elemanın sadece " Vayy be karizması var" diyip üye olacağını biliyorum, o yüzden olmuyorum.
Evet,karizması varmıymış.
Vay Anakin vay. Yaw sen ne hale gelmişin amcaoglu
onu bu hale sokan, asıl^ Padme'nin ta kendisidir. ama, Padme Anakin'i zamanında çok uyarmıştı biz birlikte olamayız, Jedi konseyinden gizli evli kalamayız bu şekilde yaşayamayız diye! uyarmıştı defalarca.
bundan önce olarak , Anakin ilk küçüklük dönemlerindede Yoda bu çocuğun geleceğini karanlık gördüğü için eğitimine izin vermeyerek , bu jedi olamaz olsa bile çok tehlikeli karanlık bir geleceği var diye belirtmişti. ama önemseyen olmadı, ve bu eğitimine Masterleri qui gon ve obivan destek vererek eğitimine devam edildi!
ayrıca: Anaki'nin Padme'ye olan aşırı sevgisi ve annesinin ölümünden sonra Palpatin'de bunu fırsat bildi ve çırağı olarak Anakin'i yanına aldı ve onu kolllayarak kaleyi içten feth etmeye başladı!.
sonra Anakin rüyasında Padme'nin doğum sırasında öleceğini gördü ve bunun üzerine senator Palpatine, Anakin'e dolaylı yollardan yardım ederek Padmenin hayatını ancak bu şekilde karanlık güçler ile kurtarabiliriz diye Anakin'in kanına girdi ve bizim elemanda daha çok güçlü olmalıyım diye hırs yaparak Sith tarafına geçti ve Darth Vader oldu
yazık, demekki aşırı sevgi bir insanı ne hale getirebiliyormuş...
1)ChnGT/GTS 2)OkaN ! 3)BaYDoGaN(Kara Şovalye ) 4)St0n3C01d 5)yy_061 6)Kilimci Kürt Hasan 7)YodaTheMaster 8)marvelboy 9)st0n3c01d 10)@hmét 11)DragonClaw 12)Shinigami_L 13)Cannibal Corpse 14)cemsnt
Tam bir Star Wars fanıyım, hele DartVader..
Sony PlayStation3 60 GB PAL ~ PSN:cemsnt89 ~ PSP Fat Silver MGS 4 : Guns of the Patriots ~ MGS 3 : Snake Eater ~ MGS 2 : Sons of Liberty & Substance ~ MGS 1 & VR Missions Oyunlarım: FIFA 10 ~ Smackdown 2009 ~ Resident Evil 5 ~ Killzone 2 ~ Fifa 09 ~ Grand Theft Auto IV ~ Little Big Planet Fifa Street 3 ~ Resistance 2 ~ Motorstorm ~ Resistance:Fall Of Man ~ NBA 2K8 ~ Skate ~ Heavenly Sword ~ Uncharted: DF Beklediklerim: Heavy Rain ~ God Of War III ~ Gran Turismo 5 ~ Diablo III ~ Assasins Creed II ~ MAG
Ya abi Obi Van yok mu ya onu kurun, Obi VAN hastasıyım ben.
Bende Qui Gon'a hastayım. Obi-Wan'ın Padawan olduğu ilk filimdeki hocası öldüğünde üzülmüştüm. Keşke ölmeseydide devam etseydi.
Star Wars 3'ün sonunda Yoda, Obi Wan'a ''sana göre bir eğitim var, eski bir dost ile iletişime geçtik'' diyor.Bunu duyan Obi Wan hemen ''eski hocam!!! Qui Gon!!!'' diye seviniyor. Ardından Luke'u Tatooine'e bırakıp kendiside hem Luke'u kollamak için hemde bu yeni eğitimi için orada kalıyor.İşin özü eski hocası ile iletişim kuruyor.Force sayesinde
Edit: İmla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahin -- 4 Eylül 2009; 12:28:23 >
reKLizMa
Uzaklaştırılmış 30 gün cezanın 18 günü kaldı.
4 Eylül 2009, 24:31:44
Obi-Wan Ben Kenobi Luke Skywalker
bu ikisi hep favorim olmuştur. Mesela Star Wars II: Attack of the Clones'ta Arena'daki Jedi Katliamı esnasında Obi-Wan'ın kendine saldıran yaratığı öldürmesindeki 3 ışın kılıcı tekniğinden biri olan kılıcı elinde 360 derece çevirip güç alması numarasını çalışa çalışa okulda bileğini 360 derece döndürebilen tek kişi olmuştum.
quote:
Orijinalden alıntı: AnimePiggy
Açıyonuz niye bana haber vermiyorsunuz . Bkz. Avatar.
Fakat üye olmayacağım, Star Wars'tan çakmayan yığınla elemanın sadece " Vayy be karizması var" diyip üye olacağını biliyorum, o yüzden olmuyorum.
Hâla aktifsen her türlü bilgi oyununa varım. Herhalde açtığım konuları görenler ne kadar Star Wars manyağı olduğumu anlamıştır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reKLizMa -- 4 Eylül 2009; 12:33:00 >
reKLizMa
Uzaklaştırılmış 30 gün cezanın 18 günü kaldı.
4 Eylül 2009, 24:36:30
quote:
Orijinalden alıntı: SkYNeT-06
onu bu hale sokan, asıl^ Padme'nin ta kendisidir. ama, Padme Anakin'i zamanında çok uyarmıştı biz birlikte olamayız, Jedi konseyinden gizli evli kalamayız bu şekilde yaşayamayız diye! uyarmıştı defalarca.
bundan önce olarak , Anakin ilk küçüklük dönemlerindede Yoda bu çocuğun geleceğini karanlık gördüğü için eğitimine izin vermeyerek , bu jedi olamaz olsa bile çok tehlikeli karanlık bir geleceği var diye belirtmişti. ama önemseyen olmadı, ve bu eğitimine Masterleri qui gon ve obivan destek vererek eğitimine devam edildi!
ayrıca: Anaki'nin Padme'ye olan aşırı sevgisi ve annesinin ölümünden sonra Palpatin'de bunu fırsat bildi ve çırağı olarak Anakin'i yanına aldı ve onu kolllayarak kaleyi içten feth etmeye başladı!.
sonra Anakin rüyasında Padme'nin doğum sırasında öleceğini gördü ve bunun üzerine senator Palpatine, Anakin'e dolaylı yollardan yardım ederek Padmenin hayatını ancak bu şekilde karanlık güçler ile kurtarabiliriz diye Anakin'in kanına girdi ve bizim elemanda daha çok güçlü olmalıyım diye hırs yaparak Sith tarafına geçti ve Darth Vader oldu
yazık, demekki aşırı sevgi bir insanı ne hale getirebiliyormuş...
Onu aşırı sevgi değil aşırı hırs bu hâle getirdi. Eğer Mace Windu, Palpatine'i öldürecekken engellemese, bu kadar ölüm yaşanmazdı. Anakin özünde iyi biriydi ama onu hırs köreltti. Özellikle Jedi Konseyi'ne girememiş olması. Çünkü Anakin, seçilmiş kişi olduğuna herkes gibi emindi ve gelmiş geçmiş en büyük savaşçı olacağını, Jedi Konseyi'ne sadece güçle girilebilineceğini sanıyordu. Ama o konseydekiler en güçlü değil en bilge savaşçılardı. Ama o, güce olan hırsı yüzünden tüm evrenin başına felaketler açtı. Bu yüzdendir ki Anakin'i hiç sevmem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARKRUSE -- 4 Eylül 2009; 12:46:16 >
Lost,Heroes,Smallville,Prison Break,Avatar,Dexter,Supernatural,24,Nip/tuck,Chuck,Kyle XY,South Park,Pushing Daisies,Knight Rider,Terminator TSCC,Jericho,New Amsterdam,The Office,The Lost Room,How I Met Your Mother,Oz,Entourage,Battlestar Galactica,Carnivale,The Triangle,Hellsing,Death Note,The Big Bang Theory,Gossip Girl,True Blood,Band of Brothers,Californication,Breaking Bad,Burn Notice,Leverage,Wolverine and the X-Men,Lie to Me,Harper's Island,Spider-Man:TAS,Hung,Nurse Jackie,One Piece,The Vampire Diaries,Accidently on Purpose,FlashForward,Bored to Death,White Collar,Visitors