Şimdi Ara

filo sure ayarlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar, madenleri filoya doldurup %10 hizla en uzaktaki somurgeme yolluyorum. nete evden 19:00 23:00 saatleri arasi girebiliyorum oglen giremiyorum.
    saat 23'te en uzak somurgeme %10 hizla yolladigimda 17 saat sonra somurgeme variyor (somurgem savunmasiz) recall yapacak durumdas yok oglen gireyim. nasil bir taktik izlemem gerek.
    ayrica ana gezegenimin hemen yaninda ay olan birisi var. o yuzden filomu ay olmayan bir sistemde olan herhangi bir somurgemde mi tutmaliyim? simdiden tesekkur.

• arkadas benim hergün yaptığım yöntem su tabi geri dönüşümcün varsa bak şimdi tüm filonu geri dönüşümcülerle birlikte tüm madenlerinle bir harabe alana sökmek için yolla merak etme maden lerin harabe alandan geri gelcek bunu hep yapıyom ben yardımcı olduysam ne mutlu bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wild Child -- 2 Şubat 2006 23:05:54 >

• durum sakat gibi görünüyorr.. daha uzaklardan sömürge almayi denesen falan filan valla benimde kafam karişti.

olasiliklar

1.şifreni verirsen ben öğlen senin hesaba bakabilirim.
    2.ayi olan adamin koordinatlarini verirsen onun ayina ölüm yıldızıyla saldirip ayini yokedebilirim..
    3.sana ben saldirip filonu yokedebilirim kaçircak filon kalmaz için rahat olur.
  • ya beni dinle arkadas en iyi yöntem bu harabe alanda 3.000 met olsa bile git iyi bi taktik
  • quote:

Orjinalden alıntı: chryslasis

• quote:

Orjinalden alıntı: chryslasis

durum sakat gibi görünüyorr.. daha uzaklardan sömürge almayi denesen falan filan valla benimde kafam karişti.

olasiliklar

1.şifreni verirsen ben öğlen senin hesaba bakabilirim.
    2.ayi olan adamin koordinatlarini verirsen onun ayina ölüm yıldızıyla saldirip ayini yokedebilirim..

3. şıkkı sevdim
  • cok uzak bir yerden somurge yaptim bakalim herhalde isimi gorecek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arac yatirmak ve aku bitmesi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.