Şimdi Ara

Filmlerdeki oyuncular neden filmde gerçek adlarını kullanmaz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adları filmin konusuna gore mi seciyorlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dostoyevskii -- 15 Haziran 2015; 0:30:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• isimlerinde karizması vardır
  • Şöyle düşün,Oyuncu bi aşiret liderini canlandırıyor,film Gaziantep de çekiliyor makyaj ,kostüm falan.Oyuncunun gerçek adıda berkecan :D naasıl olurdu sence
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoloTURKSS

Şöyle düşün,Oyuncu bi aşiret liderini canlandırıyor,film Gaziantep de çekiliyor makyaj ,kostüm falan.Oyuncunun gerçek adıda berkecan :D naasıl olurdu sence

Berkecan ağam

• Oyuncu ile alakalı bir durum değil. Sonuçta o da işçi. Onu belirleyen senaristler. Ama bazı oyunculara hiç uğraşmadan direk gerçek adını yapıştırıyorlar.
  • Fight Club'daki isim Tyler değil de Mark falan olsaydı filmin karizması çizilirdi.

In Mark we trusted.

Every week Mark gives the rules.

Mark durden
  • Senaristleri ilgilendiren bir konu bu,oyunculara sorulma hakkı verilceğini sanmıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • "Sesleri" denilse anlayacağım ama "isim" ne alaka ?
  • Bugün bu sinema bölümünde açıldığını gördüğüm 2. saçma konu. Ben de şöyle soruyorum: Niye kullansın ki? Gerekli bir şey mi? Senarist senaryoyu yazar çizer yönetmen de bakar değişiklik olmasını isteyebilir ama senarist karakterleri belirlemiştir isimleri kişilikleri bellidir. Yönetmen bunlara uyacak kişilere bakar onları oynatır. Yönetmeninin karakteri oynayacak oyuncuya "İsmin ne?" diyip senariste dönüp "Şu karakterin şu ismini değiştir oyuncunun ismine uymuyor!" diyecek hali yok. Ayrıca hiç gerçek ismini kullanmıyor diye bir şey de yok. Oyuncunun gerçek isminin geçtiği yapımlar vardır az da olsa ama sorsan aklıma gelmez. Bir Türk filmi vardı Cüneyt Arkın'ın oynadığı hatta oradaki ismi Cüneyt Tarçın'dı yanlış hatırlamıyorsam. Yine Jack Black denen eleman bir filmde Black Jack karakterini canlandırıyordu galiba yanlış hatırlamıyorsam, emin değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 16 Haziran 2015; 3:27:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• O mantığa göre her filmde aynı ismi kullanması gerek. Mesela Micheal Corleone dediğimizde hangi karakteri kastettiğimiz belli. Ama onun adı Al Pacino olsaydı ve Al Pacino nun bütün filmlerindeki karakterlernin adı da Al Pacino olsaydı olacak iş mi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.