Şimdi Ara

Filmlerdeki bazı sahneler ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acaba filmlerdeki.. mafyalar arasında para çantası ve uyuşturucu çantası alışverişi sahnesi gerçek hayatta olmuşmudur ?
    Ve aynı zamanda.. çetelerin zengin aile çocuğunu kaçırıp fidye istemesi ?

• Olmuştur tabi, fakir adamın çocuğunu kaçırıp ne yapacak, zengin kurbanlarını önce belirliyorlar sonra tepesine çöküp fidye istiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanç_turasay

Olmuştur tabi, fakir adamın çocuğunu kaçırıp ne yapacak, zengin kurbanlarını önce belirliyorlar sonra tepesine çöküp fidye istiyorlar.

Gerek haberlerde olsun.. gerek belgesellerde vs.
    En azından çanta alışverişi yapılırken gizli kamerayla vs çekilmiş bir video yada haber görmedim duymadım.
    Şu çete şu zenginin çocuğunu kaçırdı şu kadar fidye istiyor haberide görmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erkyuo

quote:

Olmuştur tabi, fakir adamın çocuğunu kaçırıp ne yapacak, zengin kurbanlarını önce belirliyorlar sonra tepesine çöküp fidye istiyorlar.

Gerek haberlerde olsun.. gerek belgesellerde vs.
    En azından çanta alışverişi yapılırken gizli kamerayla vs çekilmiş bir video yada haber görmedim duymadım.
    Şu çete şu zenginin çocuğunu kaçırdı şu kadar fidye istiyor haberide görmedim

Türkiye'de bende görmedim ama adam kaçırma ülkemizde var. Ancak bilhassa Amerika gibi ülkelerde bu dediğin fidye işleri çanta alış verişi zaten amerika da olan olaylardan uyarlanıp ülkemizde sinemaya giriyor.

• quote:

binlerce kez kaçırılan çocuk
  • quote:

Orijinalden alıntı: War|orD_X8

quote:

binlerce kez kaçırılan çocuk

O nerden çıktı ? Sadece fikrimi belirttim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.