Şimdi Ara

Filme eklediğim alt yazı çok küçük

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar film indirdimö alt yazı ekledim samsung smart televizyonumda izliyorum fakat alt yazı küçük. Seçeneklerden büyük seçtiğim halde hala yeterli değil ne yapabilirim ?

• mkv uzantılı filmler için ; mkvtoolnix adlı programı indirin.alt yazıyı filmin içine gömün.ekranda büyük çıkacaktır
  • Dostlar selam. Acaba bu yeni smart tvlerde filmin alt yazı boyutunu ayarlama özellliği yok mu. Yeni bir tv alacağım da acaba htpc veya medya oynatıcı almadan film izleme işini çözebilir miyim merak ediyorum. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -spawn-

Dostlar selam. Acaba bu yeni smart tvlerde filmin alt yazı boyutunu ayarlama özellliği yok mu. Yeni bir tv alacağım da acaba htpc veya medya oynatıcı almadan film izleme işini çözebilir miyim merak ediyorum. Teşekkürler.

Usb ye filmi atıp altyazı ayarlayp izleyebilirsiniz

• Üstad peki mkv ile altyazıyı aynı isimde açtık diyelim. Filme gömmeden. Bu şekilde filmi oynatırken altyazı boyutunu ve konumunu değiştirebiliyor muyuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: -spawn-

Üstad peki mkv ile altyazıyı aynı isimde açtık diyelim. Filme gömmeden. Bu şekilde filmi oynatırken altyazı boyutunu ve konumunu değiştirebiliyor muyuz.

TV den büyütme seçeneği var ama yeterli değil bende onu sordum hocam bi çözümü varmı bilmiyorum

• Anladım üstad. o zaman yine medya player şart.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.