Şimdi Ara

Filmbox

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Filmbox kanallari icin Guney Yasavur adli kisiyle gorusme yapdim ve basi bilgiler aldim
    Kanallar Turkcell TV ye eklenebilir gorusmeler suruyor
    Filmbox mobil uygulamasindaki knallara altyazi eklenecek
    Filmbox kanali icin Subat ayinda epey guzel film yayinlanacakmis
    Filmbox action kanali eklenmeyecekmis
    Docubox Hd Filmbox Hd altyazili FastandFunbox Hd ve Fightbox Hd dublajli olacak
    Filboxaa kalan kanallar eklenecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 29 Ocak 2016; 13:52:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Türkçe dil hocam Türkçe dil, altyazıyla kim ne anlayacak o filmden Türkiye'de yaşıyoruz hocam resmi dilimiz Türkçe. Nedir bu altyazı hastalığı böyle, yahu yazıyı okumaktan filmi veya diziyi anlayamıyorum. Neden hiç bir allahın kuluda kalkıpta altyazıdan şikayet etmez ? ha ben ingilizce bilmiyormuyum elbette biliyorum. Hatta kendimi anlatacak kadar rusçam ve yine kendimi anlatacak kadar almancam var ben alman kanallarını, rus kanallarını ve ingiliz kanallarını sorunsuz izleyebiliyorum. Ama bu ülkede alman, rus ve ingiliz kanallarını herkes benim veya benim gibi yabancı dil bilgisine sahip kişiler kadar kolay bir şekilde izleyemiyor! Yabancı dil bilgisine sahip olmayan vatandaşın yabancı film ve dizileri özgürce, sansürsüzce izlemeye hakkı yok mu ?
  • Sansür konusuna katylyyorum. Ancak benim tercihim her zaman altyazydan yana olmu?tur film izlenecekse. En azyndan gerçek efekt seslerini, arka plan seslerini sorunsuz bir ?ekilde duyuyorsun. Bu arada di?er kanallaryny da izleme fyrsaty buldum hem Turkcell TV'de hem Dsmartta. Hiç fena de?iller
  • Filmbox Hd Fastandfunbox Hd Docubox Hd yakinda Filboxda

• Son birkaç haftadır DSmart' ta neredeyse sürekli FilmBox ya da DocuBox izliyoruz hanımla. Bu kadar kaliteli bir hizmeti getirdikleri için teşekkür etmek gerek. Tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sdesign

Türkçe dil hocam Türkçe dil, altyazıyla kim ne anlayacak o filmden Türkiye'de yaşıyoruz hocam resmi dilimiz Türkçe. Nedir bu altyazı hastalığı böyle, yahu yazıyı okumaktan filmi veya diziyi anlayamıyorum. Neden hiç bir allahın kuluda kalkıpta altyazıdan şikayet etmez ? ha ben ingilizce bilmiyormuyum elbette biliyorum. Hatta kendimi anlatacak kadar rusçam ve yine kendimi anlatacak kadar almancam var ben alman kanallarını, rus kanallarını ve ingiliz kanallarını sorunsuz izleyebiliyorum. Ama bu ülkede alman, rus ve ingiliz kanallarını herkes benim veya benim gibi yabancı dil bilgisine sahip kişiler kadar kolay bir şekilde izleyemiyor! Yabancı dil bilgisine sahip olmayan vatandaşın yabancı film ve dizileri özgürce, sansürsüzce izlemeye hakkı yok mu ?

Bu konuda katılmıyorum hocam sana.

Nasıl bizim sanatçılar orjinali fransızca olan bir şarkıya Türkçe söz yazıp okuduğunda ortaya gerçeğinden bambaşka bir şarkı çıkıyorsa filmde/sinemada da aynısı geçerli diye düşünüyorum. Atıyorum bir Al Pacino filmi izliyorsam Al Pacino'nun sesini duymam lazım ki onun filmini izlediğimi anlayayım arkada Türkçe bir ses çıktığında bütün büyüsü bozuluyor filmlerin. Bir de bu açıdan değerlendirmeni tavsiye ederim. :)

• Fastfunbox'ta türkçe olmuş iyi olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eurosport...
    15 yıl önce açıldı
    DİGİTURK TURKSAT 4K
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • qenosit kullanıcısına yanıt
    Tahmini olarak subat ta Turkcell TV ve Filboxa kalan kaballar eklenecek

• İnsallah dediginiz gibi olur.

• qenosit kullanıcısına yanıt
    Filmbox mh Turkcell TV ve Filboxla anlasma asamasindayiz dil desteg saglaninca ekleriz dediler Subatta gelir gibi docubo kaldi sadece

• Ben gayet memnunum. Bana hitap eden bir sürü film var. Dizilerinden birine de tutulmuş durumdayım izlemek isteyen olursa adı Frank Riva
  • Katılıyoruuum Bölüm beklemek ölüümm keşke her gün yayınlansa
  • Hocam filmlerne bakdim da cok kaliteli ve tanidik film yok

• İyidir ya, benim film izleme ihtiyacımı gideriyorlar, daha ne yapacaklardı..
  • arkadaşlar...filmboxlive paketini haftalık bedava deneme amaçlı abonelikle bilgisayarımdan seyrettim gayet kaliteli 8 kanala sahip üstelik ingilizce ve sansürsüz filimler gösteriliyor özellikle yapımların erotizim ve dehşet sahnelerine dikkat ettim mütiş beğendim fakat düşündüm para vermek istemediğim için ücretli yayına geçmekten vazgeçtim...dünya üzerinde yaklaşık 8 ülkede izlenebiliniyomuş filmboxlive web sitesi üzerinden abonelik yayını türkiyede aylık 10 lira alınıyor paket yayını için kendi sitesi üzerinden müşteri topluyolarmış forumdaşlarım...d-smart,türkcell plus,filbox ve teledünya şebekelerinden filmbox paketi yayın yapabilirmiş ileride ancak kanalların sekizi birden hepsi değil sadece dördü bizdeki pilatformlardan yayınlanacakmış galiba bilgilerinize sunarım...dijitürk ve tivibuyla heralde anlaşamadılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartilkisi -- 3 Şubat 2016; 4:53:52 >

• kartilkisi kullanıcısına yanıt
    Hocam dsmart kalan kanallarnicin gorusuyormus fashionbox ve filmbox arthouse eklenebilir dsmarta

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar...filimbox paketine yayın hayatında başarılar inşallah zira yedi günlük deneme süresinde kanalların yayın akışını ve görüntü kalitesini beğenmiştim...bilgilerinize sunarım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.