Şimdi Ara

Film önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar komedi filmi önerir misininiz? Komik olduğu kadar da duygusal olsun , yani içinde aşk falan olsun. Şimdiden teşekkürler :)

• hahaha süpersin çakal seni.. hem o olsun hem bu olsun işin almanyadan güzel

• Kardeşim Tr Alt Yazı Ama Gercekten Tam Senin İstedigin bir film ben izledim cok super fazla yazıya gerek duymuyorsun mutlaka izlemeni tavsiye ederim

Barfi İzle (Tr Alt Yazı) 8.5/10

Mutluluk asla yalnız gelmez.” Nasıl güzel nasıl içten bir film.. Romantik dram sevenler için kaçırılmaması gereken filmlerden..
    Barfi, işitme ve konuşma engelli bir gençtir. Shuriti adında bir kıza aşık olur fakat aile baskısı yüzünden başka biriyle evlenir. Barfi bu arada otizm hastası Jhilmil adında başka bir kızla tanışır. İki aşk arasında kalan Barfi’nin ise polisle başı derttedir. Bol eğlence ve aksiyonlu aynı zamanda romantik bir film sizleri bekliyor.
    Birkaç detay dışında harika bir film olmuş. Filmin naifliği ve görüntü kalitesinin uyumu şahaneydi. Bollywood filmlerinde alışık olduğumuz müzikli sahneler olmamasına rağmen filmin süresi çok uzundu. Fakat izlerken hiç sıkılmadım.
    Bana göre ve izleyenlerin çoğunluğuna göre yaşlandırma tekniği berbattı! Artık buna da nazar boncuğu diyelim.
    Oyunculuklara söylenecek hiçbir şey yok. Hatta Barfi’nin hal ve hareketleri Charlie Chaplin’i anımsattı diyebilirim. Ek bir bilgi daha.. Priyanka Chopra filmde otizmli kızı canlandırırken inandırıcı olsun diye takma diş takmış. Benim için ince düşünülmüş bir ayrıntı..
    İzlenir, izlettirilir..

Film önerisi

İzlemek İçin:http://hdfilmburda.net/barfi-izle-tr-alt-yazi-8-510/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyup51 -- 13 Ocak 2013; 1:05:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Anderson

hahaha süpersin çakal seni.. hem o olsun hem bu olsun işin almanyadan güzel

Abi Yes Man izledikten sonra onun gibi filmler arıyorum ama bulamıyorum ehehehe :D Çok teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: .:: Death ::.

Eyvallah adamım sıra sıra beğendiklerimi indirip izleyeceğim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KOMEDİ FİLM ÖNERİSİ
    12 yıl önce açıldı
    Komedi Filmi Önerisi
    8 yıl önce açıldı
    Dizi Önerisi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyup51

Kardeşim Tr Alt Yazı Ama Gercekten Tam Senin İstedigin bir film ben izledim cok super fazla yazıya gerek duymuyorsun mutlaka izlemeni tavsiye ederim

Barfi İzle (Tr Alt Yazı) 8.5/10

Mutluluk asla yalnız gelmez.” Nasıl güzel nasıl içten bir film.. Romantik dram sevenler için kaçırılmaması gereken filmlerden..
    Barfi, işitme ve konuşma engelli bir gençtir. Shuriti adında bir kıza aşık olur fakat aile baskısı yüzünden başka biriyle evlenir. Barfi bu arada otizm hastası Jhilmil adında başka bir kızla tanışır. İki aşk arasında kalan Barfi’nin ise polisle başı derttedir. Bol eğlence ve aksiyonlu aynı zamanda romantik bir film sizleri bekliyor.
    Birkaç detay dışında harika bir film olmuş. Filmin naifliği ve görüntü kalitesinin uyumu şahaneydi. Bollywood filmlerinde alışık olduğumuz müzikli sahneler olmamasına rağmen filmin süresi çok uzundu. Fakat izlerken hiç sıkılmadım.
    Bana göre ve izleyenlerin çoğunluğuna göre yaşlandırma tekniği berbattı! Artık buna da nazar boncuğu diyelim.
    Oyunculuklara söylenecek hiçbir şey yok. Hatta Barfi’nin hal ve hareketleri Charlie Chaplin’i anımsattı diyebilirim. Ek bir bilgi daha.. Priyanka Chopra filmde otizmli kızı canlandırırken inandırıcı olsun diye takma diş takmış. Benim için ince düşünülmüş bir ayrıntı..
    İzlenir, izlettirilir..

Film önerisi

İzlemek İçin:http://www.filmihdizzle.com/barfi-izle-tr-alt-yazi-8-510

Teşekkürler kardeşim. Zaten filmin ingilizcesini indirip türkçe altyazı kuyp izliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: wingtsun85

İlk 2 film güzele benziyor dostum. The Ugly Truth 'u izlemiştim çok şahaneydi. Teşekkürler !

• yalnızca ilk 2 mi bu şahsıma yapılmış bir hakaret
  • Ted çok aşk yoktur içinde ama güzeldir
  • ++++++++
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeeFoo

Ted çok aşk yoktur içinde ama güzeldir

Ahh Ted de yeterince aşk var kardeşim gayet güzel :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: wingtsun85

yalnızca ilk 2 mi bu şahsıma yapılmış bir hakaret

Hahahahahah diğerleri de güzel de ilk 2si dikkatimi çekmişti :D İzledim onları çok teşekkürler üstad
  • 3 Idiots
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Aksu

3 Idiots

Onu da çok önerenler oldu hemen indiriyorum sağol :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cannycvs

quote:

Orijinalden alıntı: Emre Aksu

3 Idiots

Onu da çok önerenler oldu hemen indiriyorum sağol :)

Gec bile kalmissin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.