Şimdi Ara

Film'lerde kaza yapan araçlar hakkında bilgi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşla o kadar güsel araçları kaza yaptırıp parçalıyorlar bu araçlar nasıl yani sıfırmı yoksa hatalı ve kazalı araçlarmı bu konu hakkında bilginiz için teşekkürler

• sıfır mıfır adamlar zaten filmden kazandığı parayla o araçtan 10-20 tane rahatlıkla alır
    kurtlar vadisinde elifin kaza yaptığı bölümü hatırlarmısın bilmem ama filmin sonundaki reklamlardan en ucuzu 100 milyar civarı 100 milyara kaç honda civic alabileceğini düşün artık 20-30 kişi reklam verse istediği arabayı alır adam
  • Büyük bir projeyse araçlar sıfır alınıyor, zaten bir sürü bütçe var ama direkt kaza yaptırılmıyor, benzin depoları sökülüp yerine 5-6lt yakıt alacak yangına ve darbeye dayanıklı tanklar konuyor. Aracın içinde tüm kopabilecek parçalar (teypdi, kalarifer ızgaralarıydı, güneşlikti vs) çıkarılıyor, aracın mevcut sürücü koltuğu ve emniyet kemeri özel koltuk ve 5 noktadan bağlanan emniyet kemeriyle değiştiriliyor, araç içinde roll-cage (takla kafesi) takılıyor vs.

Ama kullanılacak araç filmin başrollerinde değilse ve sadece bir yerde çarpıştırılacaksa hurdalıktan bile alınabiliyor. Mesela Kanal D'deki Kobra Takibi dizisinde ben böyle çarpuk çurpuk çok eski araba gördüm figüran olarak ama başroldeki Semih ve Tom'un arabası hep gıcır gıcır BMW ve Mercedes CLK. Yeri gelince de çatır çatır dağıtıyorlar arabayı, demek ki RTL'in ödeneği baya fazla. Ben tır bile parçaladıklarına şahit oldum.

• Kobra takibindeki BMW ye kaza sahnelerinde dikkatli bakın, ufak tefek kazalarda değilde pert olacak şekilde yapılan kazalarda eski kasa BMW 3 serisini parçalıyorlar.Dikkat edin fark edeceksiniz.
  • ne para ödemesi yaa

firmalar o arabaların reklamı için bedava veriyolardır...
  • Bizde Sponsor olmuştuk Kurtlar Vadisine

O pert olan araçların bir kısmı Sponsor firmalar tarafından veriliyor Eğer dizi veya film ufak bütçeyle çevriliyorsa içi boşaltılmış motoru olmayan araçları bir şekilde hızlandırıp sağa sola uçuruyorlar veya patlatıyorlar ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: crepassio

ne para ödemesi yaa

evet bir de böyle bir durum war.. bide bu filmler için birçok teknik özellikten yoksun özel üretiliyor arabalar..
    bu özel üretim olayı hiç de zor değil yabancılar için..

mesela abim almanya'da sıfır araba alacağı zaman fabrikaya gidiyor ve form dolduruyormuş..
    abs olsun
    mp3player olsun
    spor koltuklar olmasın tarzında hazır formlar varmış..

Türkiye'de ise arabalar yurtdışından getirildiği için böyle bir imkan yok, hazır paket programlara maruz kalıyoruz malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antique -- 19 Ocak 2006 8:15:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ne para ödemesi yaa

dogru söze ne hacet

yaw bide kurtlar vadisinde bi anadol patlama sahnesi vardı.adam benzin deposuna kürekle bi vuruyo depo anında deliniyo. bide araç üstüne patlamazmı.

• quote:

Orjinalden alıntı: bjkamil

quote:

ne para ödemesi yaa

dogru söze ne hacet

yaw bide kurtlar vadisinde bi anadol patlama sahnesi vardı.adam benzin deposuna kürekle bi vuruyo depo anında deliniyo. bide araç üstüne patlamazmı.

iyide firmalar için kötü reklam olmazmı? dağılmış bir araba her nekadar rol icabı olsada o aracı almayı düşünenlere tekrar düşündürtmezmi?

• quote:

Orjinalden alıntı: ıcestar

quote:

Orjinalden alıntı: bjkamil

quote:

ne para ödemesi yaa

dogru söze ne hacet

iyide firmalar için kötü reklam olmazmı? dağılmış bir araba her nekadar rol icabı olsada o aracı almayı düşünenlere tekrar düşündürtmezmi?

+1

dikkat ettiyseniz değil filmlerde oyunlarda bile firmalar arabalarını parçalatmıyo

• quote:

Orjinalden alıntı: ıcestar

Sonuçta arabalar kaza yapar, hatta parçalanır ancak o aracın içindeki başrol oyuncusuysa ve fena kaza yapmış bir araçtan sadece öksürerek çıkarsa al sana reklam!

Transporter 2 filmini izleyen var mı bilmiyorum ama araç katlı otoparkın çatısından inşaat halindeki bir binaya giriyor ve arabada çizik yok resmen. Acayip acayip figürler yapıyor arabayla saltolar falan atıyor pat diye dört lastik üzerine iniyor. Bence Audi firması bırak bedavaya araba vermeyi üstüne para bile vermeli, zaten filmde konu sıfır, film değil adeta uzun bir araba reklamı.
  • Vallahi benim içim gidiyor. Ya diyorum bana verseydiniz ya bir tanesini.. Ben çok güzel bakardım ona, sever okşardım. Niye dağıtıyorsunuz ki
  • bence son kaza anını maketlerle yapıolar en mantıklısı bu
  • quote:

ne para ödemesi yaa

böyle şey olmaz herhalde yoksa adamlar hep araba parçalarlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.