Bildirim
Film izlemede Ekran Kartının etkeni?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: BluePage
Ekran kartım HIS HD 4850 IceQ 4 Turbo 512MB (256bit) GDDR3 PCIe
1080p izlerken normal akıyor ama çağın gerisinde mi kaldık acabayeni nesil kartları alırsam film izlerken yüksek verim alabilir miyim? Oyun oynamıyorum genelde.
Teşekkürler
7770-7850 :) Cagı yakalamaya 1 adım kala :P -
Bu konuyu bende merak ediyorum. Ekran karti etkilemiyorsa etkileyen donanim unsuru nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BluePage
Ekran kartım HIS HD 4850 IceQ 4 Turbo 512MB (256bit) GDDR3 PCIe
1080p izlerken normal akıyor ama çağın gerisinde mi kaldık acabayeni nesil kartları alırsam film izlerken yüksek verim alabilir miyim? Oyun oynamıyorum genelde.
Teşekkürler
LCD VS de kullanıcaksan genelde yorumlar 2 GB bır ekran kartı almak onun dısında alıcaksan yenı teknolojı kartlar her zman performans ve goruntu akısı konusunda daha verımlıdır dıye dusunuyorum tabı kullanılan kablolar apratlar vs etkenlerde onemlıdır -
tam olarak bilmiyorum ama etkili etkili olmadığını sanıyorum. çünkü bende hd 3000 var intel üzerinden onboard kullanıyorum ve gayet akıcı bir durumda. başka biri ekran kartı kullanıyor hd 3000'den iyi ve takılmalar oluyor diyor. belki işlemci vs olabilir. -
işlemci en büyük etken bence. ama zaten şuan günümüz işlemcileri ve 1-2 nesil öncekiler rahatlıkla 1080p'yi kaldıracak düzeyde. o yüzden film için ekstra bir girişimde bulunmaya gerek yok. -
madem pc yi sadece film izlemek için kullanıyorsunuz size pasif soğutuculu bir hd 5450 çok iyi gider.güç tüketimi, sıcaklık ve en önemlisi ses probleminden kurtulmuş olursunuz hem hd 5xxx serisinde hd 4xxx serisine göre çok daha geliştirilmiş video hızlandırma özellikleri var diye biliyorum.
bu ekran kartını almanızı öneririm, asus ve 3 yıl garantili
http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kartı/asus-eah5450sltdi1gd3lp-hd5450-gddr3-1gb-64bit-ati-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=54923
-
Ekran kartina hic dokunmana gerek yok. Hatta film icin GPU'yu kullanan bir player kullanarak ekran kartindan daha iyi verim alabilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Fatz
Ekran kartina hic dokunmana gerek yok. Hatta film icin GPU'yu kullanan bir player kullanarak ekran kartindan daha iyi verim alabilirsin.
Size katılıyorum. Özellikle AMD ekran kartlarının hızlnadırma özelliğini kullanan playerlar var. -
Ekran kartı 1080 p filmlerde hiç bir sıkıntı yaratmaz hatta çoğu günümüz oyununu medium ayarlarda rahatlıkla oynatır. Film için ekran kartı alınmaz kısacası İşlemcinin daha bariz etkisi var film oynatımlarında.
-
Yakında değiştireceğim hd4830'um ile bile her konuda mutluyken bunu sorun etmemelisiniz bence -
O kart (gpu hızlandırma ile) 10 tane HD filmi aynı anda oynatır, sorun yok -
Oynatici olarak splash Player deneyin GPU yi otomatik algilayip aktif hale getiriyor google a mirilis yazarsaniz cikar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lacano -- 6 Şubat 2013; 7:34:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X